Tek sam uključio, a zanima me jer planiram izvaditi i vratiti kadu na mjesto, iz nekog razloga, a da to uradim prije nego što mašina pusti vodu.
Moderator: spacebound
Mislim da ti tacan odgovor niko ne moze dati jer je sve do masine, pogotovo ove novije.Krokodil Behko wrote: 20 Nov 2023, 18:17 Poslije koliko vremena, mašina izbacuje prvu vodu, ako je pranje na 90 ?
Mores metnit crjevo u kacu neku pa je kasnije izrucit ako vec nema odvodaKrokodil Behko wrote: 20 Nov 2023, 18:22 Ma izbacuje, nije to problem
Tek sam uključio, a zanima me jer planiram izvaditi i vratiti kadu na mjesto, iz nekog razloga, a da to uradim prije nego što mašina pusti vodu.
ElTriconi wrote: 20 Nov 2023, 19:35Mores metnit crjevo u kacu neku pa je kasnije izrucit ako vec nema odvodaKrokodil Behko wrote: 20 Nov 2023, 18:22 Ma izbacuje, nije to problem
Tek sam uključio, a zanima me jer planiram izvaditi i vratiti kadu na mjesto, iz nekog razloga, a da to uradim prije nego što mašina pusti vodu.![]()
Ja metnem tevsiji ocam
Ocam komplikujesNice wrote: 24 Jan 2024, 19:34 Pa ima crijevo kraj filtera, sa njim u lavor i isprazni se bez prolijevanja okolo
Ja se nikad nisam usudila da izvadim to crevoNice wrote: 24 Jan 2024, 19:34 Pa ima crijevo kraj filtera, sa njim u lavor i isprazni se bez prolijevanja okolo
Bobi wrote: 25 Jan 2024, 17:46 Ako vam ostane vode u mašini uradite sljedece...podesite program centrifuga, namjestite broj obrtaja na "0", startajte program..pumpa ce izbaciti sav višak iz mašine za 1 minutu rada.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests