ne dozvoli da odustane od fudbala, fudbal je nesto prelijepo i kroz fudbal se moze dosta nauciti za zivot.spacebound wrote: 26 Jan 2024, 07:05On je predivno dijete, dijete za pozeliti. Sve uvijek radi ispravno. Ne psuje, ne svadja se, ne laze, nikad nikakav problem nije napravio. Najvise sam ponosna bila kad se otisao igrati s jednim pretilim djecakom kojeg su druga djeca ismijala i odbacila. Prosle godine stitio druga iz razreda kojeg su druga djeca kinjila. I sad se nasao neki kreten u razredu koji ga vrijedja jer ne igra dobro fudbal.
Moj sin fudbal obozava, odjednom neki dan kaze ne igra mu se vise fudbal, i malo po malo rece mi sta se desava. Sinoc opet kaze danas imaju fizicko, a njemu se ne igra jer Ivan i jos neki djecaci vicu na njega i govore mu da je glup. I tu sam ja malo odsutila i razmisljala. I kasnije sa njim popricam. To je dijete zlatno, on nece da se svadja, ne zna reci ruznu rijec i ja mu malo sinoc docaram kako teba sa takvima. Kazem mu da ja mogu da se obratim razredniku, ali da to nije rjesenje jer on mora da se nauci sam za sebe boriti. Kad mu kaze da je glup nek vikne na njega, nek mu opsuje, nek kaze i on njemu da je glup, nek mu zaprijeti da ako mu jos jednom tako nesto kaze da ce mu razbit nos...
Vidjet cu sta ce bit kad dodje iz skole.
kako verbalno treba reagovati, otprilike si mu dobro objasnila.
sad fizicki dio, treba nauciti npr. kako se zabija lakat, najbolje fokusirati se na prsa i rebra, nos i zubi po potrebi, grkljan bolje izbjegavati.
ili kako se nagazi peta i clanak, izgleda cesto slucajno a efektivno je.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)