Kako bre nije tesko
Meni teze ne moze biti
Na kraju cu pojesti maria
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma jedi koliko hoces.....Samo se moramo vise mrdati....

Dođi da seMorgen wrote: 29 Jan 2024, 13:56 Kod mene to ne funkcionise. Tacno treba da probušim kašiku
Kažem ja danas koleginici da hoću da smršam a ona meni kaže jao od 50. godine to ide jako teško
Ma nemoj![]()
Pa kreces li se (osim onog na posao s posla)? Treniras li ista?Morgen wrote: 29 Jan 2024, 13:56 Kod mene to ne funkcionise. Tacno treba da probušim kašiku
Kažem ja danas koleginici da hoću da smršam a ona meni kaže jao od 50. godine to ide jako teško
Ma nemoj![]()

Pa eto......Vidis u cemu je problem

Jesi sta smrsala

Nije sexy zajebavati druge konstantno ili nije sexy zajebavati se nekad i na svoj račun?
Pijem kafu sa secerom....Ostalo sve izbacila. Cokoladice poslije rucka, na pauzi, navecer....Rijesila se i svega kod kuce sto smo imali.spacebound wrote: 29 Jan 2024, 14:28Jesi sta smrsala
I je li stvarno nisi nista slatko pojela ovaj mjesec![]()

Sigurno se obraduješ kafi kao reform tortiDori wrote: 29 Jan 2024, 14:33Pijem kafu sa secerom....Ostalo sve izbacila. Cokoladice poslije rucka, na pauzi, navecer....Rijesila se i svega kod kuce sto smo imali.spacebound wrote: 29 Jan 2024, 14:28
Jesi sta smrsala
Ali nisam se jos vagala. Nekako me strah da se ne razocaram![]()
Sto je najvaznije ne trazi mi se slatko....Ono mogla bi naravno, ali sad ono k'o prije da MORAM pojesti nesto slatko poslije rucka......

Svaka ti cast. Pa osjetis li razliku na odjeci, hlacama?Dori wrote: 29 Jan 2024, 14:33Pijem kafu sa secerom....Ostalo sve izbacila. Cokoladice poslije rucka, na pauzi, navecer....Rijesila se i svega kod kuce sto smo imali.spacebound wrote: 29 Jan 2024, 14:28
Jesi sta smrsala
Sto je najvaznije ne trazi mi se slatko....Ono mogla bi naravno, ali sad ono k'o prije da MORAM pojesti nesto slatko poslije rucka......

Nazalost ne.....Sva neka napuhanaspacebound wrote: 29 Jan 2024, 14:44Svaka ti cast. Pa osjetis li razliku na odjeci, hlacama?Dori wrote: 29 Jan 2024, 14:33
Pijem kafu sa secerom....Ostalo sve izbacila. Cokoladice poslije rucka, na pauzi, navecer....Rijesila se i svega kod kuce sto smo imali.

A onaj Havana skinuo 6 kila za 10 dana

Fol....Nista ja njemu ne vjerujem...