Ja pijem onu iz, kako to Švabe kažu, vollautomats: ubaciš kafu u zrnu, naspeš vodu i vamdol izađe kahva.
Nisam brojao šolje, ali kila mi bude 2 hefte. Recimo, 100 šolja.
Ako ovarišeš vaktile, možeš uzeti kilu dobre kafe za 10 eura.
Ja ne volim jaku kafu, tako da od ovih novih kafeaparata bjezim kao djavo od krsta vjerna samo "cjedusi", filterusi, velika solja-dvije kasicice kafe u filter, dosta mlijeka, i mislina.
Neko bi je zvao proserusa
Nema da se kupi, a probao sam i to, meni ne leži.
Samo najskuplji nes i espresso
Handsome Bob wrote: 10 Dec 2023, 12:21
ZP Komerc pileća salama ima ukus kao guma. Pileća pašteta u konzervi Perutnina Ptuj (Trivas) je puna masti. Mlijeko Mi99 pod brendom Classy ima ukus kao vodi dodano mlijeko u prahu.
ZP Komerc ima odlicne svinjske proizvode )prvenstveno kulen i suhu pecenicu), ja bolju nisam jela
S obzirom da im ne vjerujem sa ootalim proizvodima, vjerujem da im kokosiji program djavolu ne valja
Ne znam kakvi su im suhomesnati proizvodi, samo znam za salamu i da im je crveno meso (pljeskavice i ćevapi) OK i da je jeftinije nego kod drugih u supermarketima. Njihovo meso kupujem direktno u ZP komerc mesari, za razliko od njihove salame.
ZP Komerc ima odlicne svinjske proizvode )prvenstveno kulen i suhu pecenicu), ja bolju nisam jela
S obzirom da im ne vjerujem sa ootalim proizvodima, vjerujem da im kokosiji program djavolu ne valja
Ne znam kakvi su im suhomesnati proizvodi, samo znam za salamu i da im je crveno meso (pljeskavice i ćevapi) OK i da je jeftinije nego kod drugih u supermarketima. Njihovo meso kupujem direktno u ZP komerc mesari, za razliko od njihove salame.
Handsome Bob wrote: 12 Dec 2023, 11:48
Handsome Bob wrote: 12 Dec 2023, 11:48
Nikad u zivotu nismo probali gore cokolade. Ne moze se opisati koliko su uzasne.
La bomba cokolade od jagode, banane i ljesnjaka.
Pa kako ih nije stid ovo prodavati. I jos ih reklamise Ivana Soldo iz Mastersefa...sto joj ovo treba
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Znaci vise su ulozili u omot koji izgleda solidno nego u cokoladu. Kad jedes...ko da nista ne jedes...nikakvog okusa. Kad progutas...osjetis tonu masti u ustima.
Maja wrote: 30 Jan 2024, 10:09
Nikad u zivotu nismo probali gore cokolade. Ne moze se opisati koliko su uzasne.
Pa kako ih nije stid ovo prodavati. I jos ih reklamise Ivana Soldo iz Mastersefa...sto joj ovo treba
Ja kupila cokoladni namaz, da ne kazem eurokrem .Kaze muz nista ne valja, a njemu valjaju svakakva sranja, samo da su slatka.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ja kupila cokoladni namaz, da ne kazem eurokrem .Kaze muz nista ne valja, a njemu valjaju svakakva sranja, samo da su slatka.
mi uzeli onaj sa bananom čini mi se... užas
uglavnom čokolada i žuta boja onog drugog... da li je banan ili neš drugo ne sjećam se
Nutela,linolada.
Ostalo meh.
Pricam o normalnim cijenama i kod nas.
Ima onaj krem jaffa radi po originalnoj gandola licenci i to je onaj eurokrem ali nema u BiH kupit..
Ono sto sl prodaje pod eurokrem nije to to. A i u lidlu onaj sa zelenom etiketom je dobar.
Sas cekam da neko uleti sa kremom koji kosta 100km i ima 110% ljesnika u sebi