FACEBOOK

Zanimljivi sajtovi, igrice i slično

Imate li profil na FB?

da
118
66%
ne
37
21%
imam više od jednog
14
8%
imam lažni profil
10
6%

Total votes: 179

rima
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Status: Offline

Re: FACEBOOK

Post by rima »

Nisam ljubitelj FB.. rijetko sam tamo.. i kad odem bude zbog bilijara sa prijateljima... Nemam zivce gledati u tetkine slike, amidjinu novu ogradu.. komsijin traktor :D Sta je ko jeo, nekih brdo rodjaka.. koje nikad nisam sreo u zivotu.. Proteza za zube marke kljova :ha
Nevjerujem ni u mediske clanke,.. FB cuva ovo, cuva ono... Sta FB ima od Bahrine slike kad je zena 80 godina... :) I sve te grupe.. skini mi se :) da te vidim.. FB im je to omogucio.. zar ne.. Svi se nesto zale.. sto privatno sto javno.. a niko neodustaje od istoga :D
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8220 times
Been thanked: 19341 times

Post by Maja »

rima wrote:Nisam ljubitelj FB.. rijetko sam tamo.. i kad odem bude zbog bilijara sa prijateljima... Nemam zivce gledati u tetkine slike, amidjinu novu ogradu.. komsijin traktor :D Sta je ko jeo, nekih brdo rodjaka.. koje nikad nisam sreo u zivotu.. Proteza za zube marke kljova :ha
Nevjerujem ni u mediske clanke,.. FB cuva ovo, cuva ono... Sta FB ima od Bahrine slike kad je zena 80 godina... :) I sve te grupe.. skini mi se :) da te vidim.. FB im je to omogucio.. zar ne.. Svi se nesto zale.. sto privatno sto javno.. a niko neodustaje od istoga :D
:plavi

Zato ja nemam pravi profil. Ali morat ću ga otvoriti možda na jesen iz poslovnih razloga :oo
Ako bude zdravlja naravno.
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija »

Veoma sam aktivan na facebook-u ali znam da to nije bas ono sto volim
Imam dva profila, jedan pod nadimkom a drugi pravi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9982 times
Been thanked: 11863 times
Status: Online

Jeste li ljubomorni na tuđe facebook živote?

Post by Krokodil Behko »

Image

Facebook životi drugih gotovo uvijek djeluju zanimljivije od vaših, a često vam se može učiniti da se cijeli svijet zabavlja više od vas.

Nezaboravne avanture, strastvene romanse i zanimljivi poslovi. Sve su to razlozi zbog kojih se ponekad osjećate loše.

Međutim, tuđi životi nisu toliko zanimljiviji od vašeg, barem ne onoliko koliko Facebook zid daje naslutiti, a video Highton Brothersa to pokušava dodatno naglasiti i dati vam do znanja da ne morate biti nezadovoljni svojom dosadnjikavom svakodnevicom.

Ukratko, Facebook je igralište za one narcisoidnije među nama, a na zidovima najčešće završavaju samo ono najbolje, najsmješnije i najšarmantnije iz naših života dok se sivilo gura pod tepih.

Živite svoj život, usredotočite se na stvarnost i bit ćete sretniji.

[ytube][/ytube]
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8220 times
Been thanked: 19341 times

Re: Jeste li ljubomorni na tuđe facebook živote?

Post by Maja »

Je li ovo stvarno vijest ili zezancija :D.
Ja zavidim svom fb prijatelju Ibrahimu Hasecicu.
Ruana

Post by Ruana »

E svasta pa zar i ovo ima.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Što bi bila zajebancija? Svi su savršeni na fejsu.
Garantovano ima i takvih koji su ljubomorni. Hej, pa ima ih i koji se ubiju zbog statusa :)
Ruana

Post by Ruana »

Cuj Krokodile bas savrseni, zar nema tamo niko ono obican i normalan.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Naravno :nokti
Inace cim nekome ide bolje nego meni pozelim da mu crkne krava...ili zlatna ribica...ili auto...ili makar da mu iskoci osigurac. :o
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Ne znam, nisam zagledao. Ne sjećam se da li sam ikada, pregledao nečiji profil. Po onome što vidim na mojoj početnoj, odmah dobijem želju da nastavim s tom tradicijom :)
Trepavica

Post by Trepavica »

Krokodil Behko wrote:Što bi bila zajebancija? Svi su savršeni na fejsu.
Garantovano ima i takvih koji su ljubomorni. Hej, pa ima ih i koji se ubiju zbog statusa :)
Pa nije samo na fejsu slucaj - ljubomore ima svugdje na sve strane... Ljudi su svasta u stanju uraditi / reci kada su ljubomorni... I na forumima . je vjerovatno ima...

:ooo
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Trepavica wrote:
Krokodil Behko wrote:Što bi bila zajebancija? Svi su savršeni na fejsu.
Pa nije samo na fejsu slucaj - ljubomore ima svugdje na sve strane... Ljudi su svasta u stanju uraditi / reci kada su ljubomorni... I na forumima . je vjerovatno ima...

:ooo
hahahahahahahahahah Ma neeeeeeeeeee, to se samo loma kajla :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi

Ja vilim one psihopate kad prate, lako se navuku :hihi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija »

Maloprije citam kako je jedan tip slomio svojoj djevojci nos zato sto joj je bivsi "lajkovao" profilnu sliku i komentarisao kako je jos uvijek lijepa na sto je sadasnji pobijesnio :plavi
:plavi

http://www.ekskluziva.ba/Na-fejsu-joj-b ... 53424.html
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

nije se zajebavat s tim stvarima...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Govno od čoveka nije lajkovalo sliku bebe na Fejsbuku

BEOGRAD, 5. jun 2014, – Milan Todorović (35), govno od čoveka sa Karaburme, nije u petak na Fejsbuku lajkovalo fotografiju dvomesečne bebe njegove drugarice iz Osnovne škole, saznaje Njuz.

Ovaj ljudski šljam je izjavio da mu je u News feedu iskočila slika bebe, ali da je on samo nastavio dalje da skroluje.

- Od jutros mi stižu preteće poruke i inbox i ljudi me pitaju kako sam to mogao da uradim. Beba je stvarno slatka, ali iz nekog razloga nisam kliknuo „lajk“ dugme. Stvarno ne znam šta mi je bilo – izjavila je ova gnjida.

Ova teška vucibatina najavljuje da je naučio svoju lekciju i da će ubuduće drugačije reagovati.

Majka bebe Ana Ilić kaže da je bila zbunjena kada je, nekoliko sati nakon što je okačila fotografiju, videla broj lajkova.

- Na Fejsbuku imam 234 prijatelja, ali je slika moje bebice imala samo 233 lajka. Krenula sam da proveravam ko fali i tako sam došla do one stoke Milana, one smradine koja je umela da od mene prepisuje matematiku u osmom razredu, ali sada ne ume da klikne „lajk“ – izjavila je potrešena majka.

Poznati reditelj i stručnjak za Fejsbuk lajkovanje Gorčin Stojanović smatra da je nedopustivo da u 2014. godini ljudi još uvek prave ovakve greške.

- Naravno da niko od vas ne očekuje da gledate slike beba na Fejsbuku, ali je kliktanje „lajka“ znak elementarne pristojnosti. Lajkovanje slika beba je, na kraju krajeva, ono što nas razlikuje od životinja – smatra Stojanović.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

sram ga bilo :haha :haha
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

234 prijatelja :sok ...u mene samo 6.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Facebook će umrijeti 2016. godine: Saznajte kako!

Post by Krokodil Behko »

Image

Na popularnoj biznis društvenoj mreži Linkedin, korisnik Dhose Clain objavio je članak u vezi mogućeg kraja Facebook-a. Prema njegovom mišljenju, trenutno najpopularnija društvena mreža na svijetu, svoj kraj bi mogla da doživi 2016. godine.

Evo kakav je kraj zamislio Džoš, koji uopšte ne izgleda tako nemoguć. “Facebook je nedavno imao problem sa tinejdžerima koji su ga masovno napuštali. Nakon što je internet gigant omogućio svima da mu pristupe, tinejdžeri su masovno počeli da dobijaju zahtejve za prijateljstvo od roditelja i drugih starijih članova porodice. Mlađa populacija je masovno počela da “bježi” na Instagram, pa ga je Facebook kupio za “tričavih” milijardu dolara.

Pored Instagrama, Facebook je kupio i WhatsApp za nevjerovatnih 19 milijardi dolara.

Ovo je početak propadanja popularne društvene mreže. U periodu od 2014. do 2016. godine Facebook-ova sposobnost da zabilježi i iskoristi lične podatke korisnika značajno će porasti. U martu 2014. godine, Facebook-ov algoritam za prepoznavanje lica, koji je sam po sebi bio kontroverzan još od 2011. godine, postao je “precizno ljudsko biće”.

Predviđam da će u 2015. godini, reklame “gađati” ljude tako što će prepoznavati slike na kojima su se pojavljivali, čak iako nisu tagovani na njima. Neće postojati način da se obrišu informacije koje je Facebook sačuvao. Do sredine 2015. godine, Facebook će imati ozbiljan problem sa prihodima.

Broj korisnika u razvijenim zemljama počeće drastično da se smanjuje, dok će se jedini porast zabilježiti u siromašnijim zemljama gdje ljudi nemaju novca za reklamiranje. Kao rezultat toga, Facebook će polako početi da “umire”. Kako bi povećao prihod, Facebook će početi da još jače forsira reklame. Skoro 25posto postova u “News Feedu” biće sponzorisani sadržaj.

Internet gigant počeće da nekoliko puta dnevno šalje “push” notifikacije na pametnim telefonima, koje će takođe biti reklamnog karaktera, prenosi telegraf.rs. Besni korisnici masovno će početi da brišu svoje naloge. Broj novih korisnika neće moći da nadomesti ovolike gubitke, pa će prihod i akcije drastično pasti. U decembru 2015. godine, tačno sedam godina nakon što je mreža dobila svog milionitog korisnika, Facebook je objavio saopštenje za javnost da će 11. februara 2016. godine, zauvijek zatvoriti svoja vrata.
On će naravno zadržati prava na sav sadržaj koji je ikada objavljen na njegovim plavim stranama.”

Šta vi mislite, da li je kraj Facebook blizu?
Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Re: Facebook će umrijeti 2016. godine: Saznajte kako!

Post by Sheval »

Akobogda.
Rahmet mu duši.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Facebook će umrijeti 2016. godine: Saznajte kako!

Post by storm »

Mislim da je prošlost taj fb ... jedino što je pametno izašlo od njih je LIKE :oo
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Post Reply

Return to “Internet”