Moderator: VIP
uvijek joj jedno te isto na pametiCalla wrote:Fatma wrote:Taman iskritikovala Ciklamu da se smiri dok ne prođu bolovi,a sad i mene strefi.
Evo me sva uvrnuta,a svaka promjena položaja je tako bolna,da mi idu suze na oči.
(kontam da na krsta zallijepim rodni list)
eto ja bih ti tabane izmasirala pa se popela polako do tog kicmenog ludila ,,
nista od ponudenog na tipkovnici kao i uvjek pricamo u prazno![]()
popij kakvu dobru jaku tabletu protiv bolova to je najbrze a nista ti ne bih znala reci pametnije sto i sama ne znas
storm wrote:Da sam se u šumi razbio ko mulac, natukao petu i lagano uganuo gležanj![]()
Smotan
Spanac_113 wrote:storm wrote:Da sam se u šumi razbio ko mulac, natukao petu i lagano uganuo gležanj![]()
Smotan![]()
Prodav'o muda pod bubrege Sheva, kao i svaki drugi.Sheval wrote:Koji je ovo frik bio i šta nudi kao alternativu?
Nisam ga imao,niti imam živaca čitati.
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php ... 5&start=40
Da mi je to bilo gledatistorm wrote:Da sam se u šumi razbio ko mulac, natukao petu i lagano uganuo gležanj![]()
Smotan
Ne trčim nizbrdo, nikad, pogotovo ne u šumi ali sam se poskliznuo na jednom korijenu ( kiša padala 2 dana ) i da uhvatim ravnotežu, počeo sam trčati i preskakivati zapreke, dok se nisam do kraja složio u mahovinuMaja wrote:Da mi je to bilo gledatistorm wrote:Da sam se u šumi razbio ko mulac, natukao petu i lagano uganuo gležanj![]()
Smotan
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests