Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Dunjaa wrote: 20 Jan 2024, 12:30
Čuj ravnodušni, čuj znamo se kontrolisati.
Bas ne znas?
Ono u sebi goris, vulkan, ko da je Yellowstone eruptirao, ode sve u 3 pm, al na izgled hladna ko spricer, mirna ko les.
Nikad ti ljudi nisu rekli da si teski flegman? A ne mogu biti dalje od istine.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Bas ne znas?
Ono u sebi goris, vulkan, ko da je Yellowstone eruptirao, ode sve u 3 pm, al na izgled hladna ko spricer, mirna ko les.
Idi čitaj tamo tako ću ostati bez posla. Da se znam kontrolisati bilo bi dobro. Sigurno mi neki opasan podznak preovladava.
Bas ne znas?
Idi čitaj tamo tako ću ostati bez posla. Da se znam kontrolisati bilo bi dobro. Sigurno mi neki opasan podznak preovladava.
Radil ti coek?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Bas ne znas?
To ti je flight or fight refleks, znaci refleks
Bas ne znas?
Pa nekad covjek odluci da mu je dosta, pa svjesno napravi kurslus A ne da izgubi kontrolu.
Eh sad, taj tvoj gubitak kontrole u datom trenutku mozda ti je sprijecio cir na zelucu. Neke stvari ne treba gutat vec postavit sve na svoje mjesto.
Al mogu mislit na sta je to licilo - kad skorpija poludi
Da nije od toga ono sranje na Islandu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa nekad covjek odluci da mu je dosta, pa svjesno napravi kurslus A ne da izgubi kontrolu.
Eh sad, taj tvoj gubitak kontrole u datom trenutku mozda ti je sprijecio cir na zelucu. Neke stvari ne treba gutat vec postavit sve na svoje mjesto.
Al mogu mislit na sta je to licilo - kad skorpija poludi
Da nije od toga ono sranje na Islandu
Dobro je postupila, blago ocam. Kad meni dodje pet do dvanest, bjezi
Sekunde su tu do zatvora tobejarabi
Ovo se u utorak dogodilo. Možda je isto taj dan lava počela da izlazi
To je znači ličilo.... Joj, kad vratim film. Čudi me da me nije policiji prijavila. Ona se toliko prepala moje reakcije da je poblijedila. Vidjećemo Još ako joj se moram izvinuti a to ne želim jer sam sve mislila što sam rekla. Huh.
Horoskopski znakovi koji se ne znaju nositi s neuspjehom
SUOČAVANJE s neuspjehom nije lako. To je proces koji zahtijeva emocionalnu zrelost, samopouzdanje i sposobnost da se iz negativnih iskustava izvuče pozitivna pouka. Svaka osoba se na svoj način nosi s izazovima i preprekama. Neki ljudi mogu mirno prihvatiti neuspjeh, smatrajući ga dijelom puta prema uspjehu, dok drugi teže podnose razočaranja i imaju tendenciju da se u takvim situacijama osjećaju izgubljeno ili obeshrabreno. Evo koji se horoskopski znakovi najteže nose s neuspjehom.
Ovan
Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i impulzivnosti. Kada se suoče s neuspjehom, njihova prva reakcija može biti frustracija ili ljutnja. Njihova strastvena priroda dovodi ih do brzopletih zaključaka te im otežava objektivnu analizu situacije.
Lav
Lavovi vole biti u centru pažnje i često imaju visoka očekivanja od sebe i drugih. Neuspjeh im teško pada zbog velikog ega, a priznavanje grešaka također im ne dolazi lako. Lavovi često krive okolnosti ili druge ljude, umjesto da se suoče s vlastitim udjelom u neuspjehu.
Škorpion
Škorpioni su intenzivni i strastveni, zbog čega su skloni emocionalnim reakcijama. Neuspjeh u njima može izazvati snažne unutarnje borbe, pri čemu se osjećaji razočaranja i nezadovoljstva mogu pretvoriti u osvetoljubivost ili dugotrajno razmišljanje o propuštenim prilikama.
Jarac
Jarčevi su ambiciozni i usmjereni na uspjeh, te teško podnose neuspjeh. Previše su kritični prema sebi i zadržavaju se na propustima umjesto da traže načine za napredak. Jarčevi mogu postati pesimistični i izolirani kada se stvari ne odvijaju prema planu.
Koraci_u_noci wrote: 27 Jan 2024, 10:28
Horoskopski znakovi koji se ne znaju nositi s neuspjehom
SUOČAVANJE s neuspjehom nije lako. To je proces koji zahtijeva emocionalnu zrelost, samopouzdanje i sposobnost da se iz negativnih iskustava izvuče pozitivna pouka. Svaka osoba se na svoj način nosi s izazovima i preprekama. Neki ljudi mogu mirno prihvatiti neuspjeh, smatrajući ga dijelom puta prema uspjehu, dok drugi teže podnose razočaranja i imaju tendenciju da se u takvim situacijama osjećaju izgubljeno ili obeshrabreno. Evo koji se horoskopski znakovi najteže nose s neuspjehom.
Ovan
Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i impulzivnosti. Kada se suoče s neuspjehom, njihova prva reakcija može biti frustracija ili ljutnja. Njihova strastvena priroda dovodi ih do brzopletih zaključaka te im otežava objektivnu analizu situacije.
Lav
Lavovi vole biti u centru pažnje i često imaju visoka očekivanja od sebe i drugih. Neuspjeh im teško pada zbog velikog ega, a priznavanje grešaka također im ne dolazi lako. Lavovi često krive okolnosti ili druge ljude, umjesto da se suoče s vlastitim udjelom u neuspjehu.
Škorpion
Škorpioni su intenzivni i strastveni, zbog čega su skloni emocionalnim reakcijama. Neuspjeh u njima može izazvati snažne unutarnje borbe, pri čemu se osjećaji razočaranja i nezadovoljstva mogu pretvoriti u osvetoljubivost ili dugotrajno razmišljanje o propuštenim prilikama.
Jarac
Jarčevi su ambiciozni i usmjereni na uspjeh, te teško podnose neuspjeh. Previše su kritični prema sebi i zadržavaju se na propustima umjesto da traže načine za napredak. Jarčevi mogu postati pesimistični i izolirani kada se stvari ne odvijaju prema planu.
Bolje je ne biti u njihovoj blizini kad nešto nije kako su zamislili
Ne uklapaju se u svoju okolinu: Ovo su najveći čudaci zodijaka
BITI drugačiji može biti pravi izazov u svijetu koji cijeni konformizam. Dok neki teže prihvaćanju i uklapanju u društvo, drugi ponosno ističu svoju jedinstvenost. Naziv "čudak" nije nužno negativan; on može biti simbol kreativnosti, neovisnosti, i autentičnosti. U ovom članku istražujemo nekoliko horoskopskih znakova koji se ističu svojom neobičnošću i jedinstvenim pristupom životu.
Vodenjak
Vodenjaci su poznati po svojoj izrazitoj individualnosti i inovativnosti. Vole istraživati nove ideje i često imaju vrlo progresivan pogled na svijet. Njihova sposobnost razmišljanja izvan uobičajenih okvira čini ih prirodnim inovatorima.
Ribe
Ribe su često u svom svijetu, izgubljene u snovima i maštarijama. Izrazito su intuitivne i često se više oslanjaju na svoje unutarnje osjećaje nego na vanjsku stvarnost. Njihova duboka emocionalna kompleksnost čini ih mističnima i nepredvidljivima.
Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i želji za komunikacijom. Brzi su, duhoviti, i često mijenjaju mišljenje i interese, što ih čini nepredvidivima i teško shvatljivima za okolinu.
Škorpion
Škorpioni su intenzivni i strastveni. Mnogim ljudima djeluju čudno jer su misteriozni i teško je pročitati što se krije iza njihove karizmatične vanjštine. Njihova duboka emocionalna slojevitost i tajanstvenost privlače pažnju.