kao roboti?Trepavica wrote:Bolje nekako da mlati praznih ruku , na odnosu na one koji idu i ne mlate rukama nikako !Tempy wrote:Ne volim vidjeti muškarca kako mlati praznim rukama

Moderator: Krokodil Behko
kao roboti?Trepavica wrote:Bolje nekako da mlati praznih ruku , na odnosu na one koji idu i ne mlate rukama nikako !Tempy wrote:Ne volim vidjeti muškarca kako mlati praznim rukama
Bome, ja puštam da mi nose.Julia-Klara wrote:naravno... da mi treba neko nositi moje stvari nabavila bih magare, a ne "upregla" nekoga koga volim
A ne miješam... Zakuhavam... Bez nekog naročitog uspijeha.Katja wrote:A ti, Blaoviću, nemoj mi miješati ravnopravnost s otim. Žene su se borile za PRAVNU jednakost a ne FIZIČKU, bog s tobom.
Krokodil Behko wrote:A đe je tu Selma sa koferom?
Ova Julija je stvarno čudno ponaša s tim avatorom.
Ili kad vidis zena nosi dijete i onu korpu djeciju, a covjek iza nje metar i nosi zeninu torbicu...Tempy wrote:Ne volim vidjeti muškarca kako mlati praznim rukama, a tri koraka iza njega žena vuče pune vrećice namirnica. To vidim svakodnevno.
mozda jadniku jedina prilika da se dokopa nesta para..Blackhawk wrote: a covjek iza nje metar i nosi zeninu torbicu...
Zar ima i togaLebowski wrote:Brata i sestru kako se drže za ruke dok šetaju gradom a imaju preko 30 godina.
sve bi ihSpanac_113 wrote:ljude, kako ih ne mogu nikako
Haj sad malo detaljnije o tome na http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 31&t=14745dacina_curica wrote:sve bi ih
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests