Seljak wrote:Evo, forume, očit dokaz ovoga o čemu vam ja pričam.Maja wrote:I Seljak postao advokat.
Kako ljubav mijenja ljude na gore
![]()
![]()

Moderator: VIP
Seljak wrote:Evo, forume, očit dokaz ovoga o čemu vam ja pričam.Maja wrote:I Seljak postao advokat.
![]()
![]()
Bona Majo, ne valja sve tako, s neke visine, pa ni ljubav i žrtvovanje.Maja wrote:Seljak wrote:Evo, forume, očit dokaz ovoga o čemu vam ja pričam.Maja wrote:I Seljak postao advokat.
![]()
![]()
neka neka. Žrtvovat ću se ja zarad tvoje ljubavi
Prepuštam ti zadnju riječ,jer drukčije ne mEre... Evo, čak i zadnju rečenicu.Maja wrote:Jao znaš kako me pogađa to što misliš o meni. Užasno.
Od ovog udarca neću se nikad oporaviti
PS bolje biti arogantan nego patiti od toga šta ko misli o tebi, glumiti dobricu, glumiti da ti se neko sviđa zarad neke virtualne popularnosti. Meni se ti sviđaš, osim ove tvoje potrebe da u ljubavi glumiš advokata, al šta ćeš... niko nije savršen.
PSS onaj moj post se nije isključivo odnosio na tvoju dragu. Samo je potrefilo da je ona otvorila temu. Al de, ne da mi se objašnjavati jer sam arogantna i briga me šta ko misli o meni
Ma nista, onako.Maja wrote:Vjerena jok, zivot zajedno jok i ne bih to nikad. Najduža veza dvije godine. O razlozima prekida ne bih.
A što te to zanima.
Kako ćeš imat kad, kad bacaš šiš po šiš, otegni to ženski da se čuje pljusLuna. wrote:ja sam na ovom forumu haman psihicki najstabilnija kako nemam kad ni da pisam a kamoli da pisem
Users browsing this forum: Fuddo, spacebound and 21 guests