Eno te zove kod sebe

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Vala neka baš moraš. Izgleda ti dobar taj OKP.bez wrote: 12 Feb 2024, 07:11jedna od rijetkih stvari koje ne dopustam je da se nakupi sudje - kako spremam odmah i perem a zena protestuje i tvrdi da ce oprati poslije ali ja moram imati prazan sudoper, bas moram.Zizi wrote: 11 Feb 2024, 20:20 Imam ja uvijek rezervu vode u stanu i u garaži za prvu pomoć, ali sada mi treba veća količina vode.
Danas sam usisavala, a usisivač mi je onaj u koji ide voda i sada ga treba oprati.
Onda suđe nakupljeno od pravljenja ručka za danas i sutra, pa suđe od večere, još sam bila planirala prati dosta odjeće, barem dvije mašine.
Zeznuli su me jer su mi rekli da nama neće isključiti vodu, inače bih se drugačije danas organizovala u vezi sveg posla koji sam imala.
Još su najavili normalizaciju snabdijevanja vodom oko 18h, a meni je tada skroz nestala.

pa ko i cijeli rat, krk sve u kadu dok ne dodje.Zizi wrote: 12 Feb 2024, 15:45
Vala neka baš moraš. Izgleda ti dobar taj OKP.![]()
Meni je nestalo vode usred kuhanja.
Kako li bi ti to izdržao![]()

Zasto ti nisi zvala policiju?Morgen wrote: 12 Feb 2024, 15:45 Bila u restoranu a pored nas bio tip sa zenskom i mjenom cerkom (otprilike 16,17 god)
I kreten sw toliko derao na njih bez stida. Nemac, ganatujem da je bio stranac neko bi vec zvao policiju.
Ja ne mogu da podnesem takvo ponasanje, tu musku bahatost, kompleksas koji je nula na svom poslu pa se u restoranu nasao da bide neki autoritet. A njih dve samo cute, a ja hocu da izadjem iz svoje kože… pale au reci kao: sta ti mala mislis da se stavljas u iati rang sa mojim cerkama.
Auuuu druze, pa zabila bih ti onaj kineski stapic u oko…
A ona cuti i cuti.
Kad se govno smiriloona njemu krenula da titra .
A ja budala mislila da dreknem na njega, mislim njoj treba zastita. Ha…

Ti se zaljubis i kad setas sam sumom..

“Samo” je vikao na njihBobi wrote: 12 Feb 2024, 18:57Zasto ti nisi zvala policiju?Morgen wrote: 12 Feb 2024, 15:45 Bila u restoranu a pored nas bio tip sa zenskom i mjenom cerkom (otprilike 16,17 god)
I kreten sw toliko derao na njih bez stida. Nemac, ganatujem da je bio stranac neko bi vec zvao policiju.
Ja ne mogu da podnesem takvo ponasanje, tu musku bahatost, kompleksas koji je nula na svom poslu pa se u restoranu nasao da bide neki autoritet. A njih dve samo cute, a ja hocu da izadjem iz svoje kože… pale au reci kao: sta ti mala mislis da se stavljas u iati rang sa mojim cerkama.
A ona cuti i cuti.

Pravi si mumin

Nije zana pa jaBobi wrote: 12 Feb 2024, 18:57Zasto ti nisi zvala policiju?Morgen wrote: 12 Feb 2024, 15:45 Bila u restoranu a pored nas bio tip sa zenskom i mjenom cerkom (otprilike 16,17 god)
A ona cuti i cuti.

Danci wrote: 12 Feb 2024, 19:54 Mislim da je vrijeme za jednu kavicu.. trenutno kuham ..hoće li još netko![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests