Sve je jasno.
Da ne duljim.
Objasnite sta je ljubav
Slike saljite meni na pp do 24.februara.
Najvise 3.
pizarro da te vidim sad
I ostali isto.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A sta ako zasluzim?Masamune wrote: 13 Feb 2024, 08:54 Bome imam i ja jednu al ak ne smetnem s uma
Mada je mračna ne zaslužuje![]()

Nije ljubav samo kad se ljube valjda.Matan wrote: 13 Feb 2024, 11:31 Kakva je to tema..
ono kad se cuke ljube i mace..
misevi i mace i sl..vec vidim najvise slika maca..

Imam ja jednu sliku..Shadow wrote: 13 Feb 2024, 12:29Nije ljubav samo kad se ljube valjda.Matan wrote: 13 Feb 2024, 11:31 Kakva je to tema..
Jesi ti volio svaku koju si ljubio?![]()
![]()
I de mi uslikaj macke kako se to ljube, odmah ces biti na tronu![]()
Olaksavajuca okolnost je Veljaca. Ali kako se ljubeeeee..jasno?
Lakse macke, nije zar da ce ljude prostalkat.
A sad ozbiljno.
Tema je ljubav. Valjda izmedju dvoje ljudi. Jer je eto taj mjesec, jer su eto tako rekle.
Ja stvarno ne znam sta cete.
Nikad teze teme![]()

Nije teška tema, kako ko vidi... ljubav može biti sveShadow wrote: 13 Feb 2024, 12:29Nije ljubav samo kad se ljube valjda.Matan wrote: 13 Feb 2024, 11:31 Kakva je to tema..
![]()
A sad ozbiljno.
Tema je ljubav. Valjda izmedju dvoje ljudi. Jer je eto taj mjesec, jer su eto tako rekle.
Nikad teze teme![]()

Nice wrote: 13 Feb 2024, 16:12Nije teška tema, kako ko vidi... ljubav može biti sveShadow wrote: 13 Feb 2024, 12:29
Nije ljubav samo kad se ljube valjda.
![]()
A sad ozbiljno.
Nikad teze teme![]()
A ova tema je bila davno za takmičenje pa ako neko želi neka potraži, može poslužiti radi ideje, a opet svako ljubav vidi drugačijim očima

nije ljubav izmedju dvoje nego ljubav opcenito znaci svakom njeguva vizija, tako nekako su rekle.Shadow wrote: 13 Feb 2024, 19:20Nice wrote: 13 Feb 2024, 16:12
Nije teška tema, kako ko vidi... ljubav može biti sve
A ova tema je bila davno za takmičenje pa ako neko želi neka potraži, može poslužiti radi ideje, a opet svako ljubav vidi drugačijim očima
Ljubav izmedju dvoje. To je tema?
Ja ne bih trazila nista dalje. Bas kako si i rekla, kako ko osjeca i vidi vlastitim ocima. Tudja ideja ili vizija nije "tvoja" ljubav.

Ok. Ljubav prema prirodi. Za Valentinovo. To mi je promaklo.bez wrote: 13 Feb 2024, 19:49nije ljubav izmedju dvoje nego ljubav opcenito znaci svakom njeguva vizija, tako nekako su rekle.Shadow wrote: 13 Feb 2024, 19:20
Ljubav izmedju dvoje. To je tema?
Ja ne bih trazila nista dalje. Bas kako si i rekla, kako ko osjeca i vidi vlastitim ocima. Tudja ideja ili vizija nije "tvoja" ljubav.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests