Onaj osjecaj kad..
Moderator: VIP
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Onaj osjecaj kad..
kad posmatraš pauka kako ti plete mrežu između noge i stola
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Slikaj.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Eh kad je to bilo ima sat ipo, ja i zaboravio na ovo, sreća pa ostavim u postovima komadiće mozga, pa me nekad podsjete o nedavnoj prošlosti. 
:
-
Ciklama
Trepavica wrote:Kad imas tri zulja od sandala ...
Juče kad sam kupovala haljinu, vidjela sam polucipele koje su mi se jako dopale, i naravno da sam ih probala. Peta im je povisoka, al' udobne i sve ok do onog dijela uz ris što ide, sječu, i odustanem. Danas su mi non-stop u glavi.
-
Trepavica
Ako budes i veceras mislila na njih...to bi moglo nesto znaciti ...Ciklama wrote:Trepavica wrote:Kad imas tri zulja od sandala ...![]()
Juče kad sam kupovala haljinu, vidjela sam polucipele koje su mi se jako dopale, i naravno da sam ih probala. Peta im je povisoka, al' udobne i sve ok do onog dijela uz ris što ide, sječu, i odustanem. Danas su mi non-stop u glavi.
... kad ti vikend traje tri dana, ukljucujuci ponedjeljak 
E sad necu ni kako ja hocu
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
kad u vremenskoj prognozi kažu "...a u višim predjelima sa snijegom"
a nikada ne navedu višim od čega.
(pa se skoro svaki put bezrazložno istraumiram)
a nikada ne navedu višim od čega.
(pa se skoro svaki put bezrazložno istraumiram)
:
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10031 times
...se cudis kako se Bla da tako lako istraumirat' 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Blackhawk
ustaneš u ponedjeljak
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Onaj osjećaj kad prestane.... ! Da se napije vode...da ode u WC...da predahne...da se javi na telefon...da podrigne....ma, šta god da je razlog....samo neka prestane. Makar na desetak minuta.
Evo već dva dana ne idem na plažu. Juče bilo malo sivo i kišovito, a danas vedro i vjetrovito. Tu, naspram zgrade u kojoj stanujem, na balkonu koji gleda u moje prozore, ima neka ''umjetnica'' čak ''virtuoz'' na klarinetu. Došla je, odnekud, niotkuda i čini mi se da ne ide ni na plažu niti bilo kuda, bez obzira na vrijeme. Samo kuha, jede, pere, prostire oprano da se suši na balkonu i...
Juče i danas, iza ručka, sjede na polufotelju, na balkon, razgrne čaršafe ,malo lijevo, malo desno, proturi klarinet između...izbaci ''batake'' (nisu loši), zabaci romantičarski glavu nekud iza fotelje i... Udrii.
Koliko moje kruto seljačko uho može razabrati, svira stalno (i ponavlja) 2 - 3 partiture. Nešto iz domena klasične muzike, sa pokušajima, kao, neke obrade u jazz stilu. Ali, što carica faalšaaa.... Ja se pojavim na prozoru, napravim mah, ona to valjda shvati kao podržku, sviđanje...pa nastavi sa dvostrukim entuzijazmom. Maloprije sam, svjesno, na ribarski štap svezao bijelu jastučnicu, isturio je kroz prozor i snažno mahao njome na vjetru. Opazila je i shvatila poruku, da se predajem njezinoj napasti. Sa susjednih balkona, okolo ''avlije'', začuo se smijeh i aplauz. Umjetnica je, u početku, smanjila umjetnički doživljaj, da bi, ipak, prestala i nestala u unutrašnjosti svoje ''šume začarane''.
Jaahh ljepooteee.....jaahh osjećaajjaaa...!
Jes'....ali evo me sada na kauču, izložen blagodetima sunčanih zraka, ali...nervozan...jer ne znam hoće li se dama ponovo pojaviti sa svojim klarinetom.
Ma, idem ić, bućnut se koji put, pa makar mi se SVE ukočilo na vjetru. Bolje je i to, već onaj osjećaj napetosti, u iščekivanju hoće li ona opet ili neće i ako hoće, kad će.
Pihh...'beemm mu onaj osjećaj kad......

Evo već dva dana ne idem na plažu. Juče bilo malo sivo i kišovito, a danas vedro i vjetrovito. Tu, naspram zgrade u kojoj stanujem, na balkonu koji gleda u moje prozore, ima neka ''umjetnica'' čak ''virtuoz'' na klarinetu. Došla je, odnekud, niotkuda i čini mi se da ne ide ni na plažu niti bilo kuda, bez obzira na vrijeme. Samo kuha, jede, pere, prostire oprano da se suši na balkonu i...
Koliko moje kruto seljačko uho može razabrati, svira stalno (i ponavlja) 2 - 3 partiture. Nešto iz domena klasične muzike, sa pokušajima, kao, neke obrade u jazz stilu. Ali, što carica faalšaaa.... Ja se pojavim na prozoru, napravim mah, ona to valjda shvati kao podržku, sviđanje...pa nastavi sa dvostrukim entuzijazmom. Maloprije sam, svjesno, na ribarski štap svezao bijelu jastučnicu, isturio je kroz prozor i snažno mahao njome na vjetru. Opazila je i shvatila poruku, da se predajem njezinoj napasti. Sa susjednih balkona, okolo ''avlije'', začuo se smijeh i aplauz. Umjetnica je, u početku, smanjila umjetnički doživljaj, da bi, ipak, prestala i nestala u unutrašnjosti svoje ''šume začarane''.
Jaahh ljepooteee.....jaahh osjećaajjaaa...!
Jes'....ali evo me sada na kauču, izložen blagodetima sunčanih zraka, ali...nervozan...jer ne znam hoće li se dama ponovo pojaviti sa svojim klarinetom.
Ma, idem ić, bućnut se koji put, pa makar mi se SVE ukočilo na vjetru. Bolje je i to, već onaj osjećaj napetosti, u iščekivanju hoće li ona opet ili neće i ako hoće, kad će.
Pihh...'beemm mu onaj osjećaj kad......
Nemojte šta zamjerit. 
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4737 times
- Been thanked: 4413 times
..ti se ne da radit.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“