Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote:3 laptopa ( ali sva 3 bi dao za jednog kako spada ) mobitela puno ali 3 upotrebljiva, tablet samsung g3 , ps3 , psp ....sve mi je na 3 nešto
Zato kupi cetvorku.
Ja kad sam kupila I phone 4s, zamisli koliko sam glupa da su me skoro ubjedili da se proizvodi u Zemunu i da znaci 4 c samo morali latinicom napisat.
Ruana wrote:
Zato kupi cetvorku.
Ja kad sam kupila I phone 4s, zamisli koliko sam glupa da su me skoro ubjedili da se proizvodi u Zemunu i da znaci 4 c samo morali latinicom napisat.
4C e dobro su ti prodali ja sam za mobitele inače vjeran sony xperia ( trenutno Z)
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
ne pika... i ne prihvatam "radi posla"
i ja radim od kuce bar jednom sedmicno, poslovna putovanja, i jedan obicni laptop i slusalice su sasvim dovoljne
Julia-Klara wrote:ne pika... i ne prihvatam "radi posla"
i ja radim od kuce bar jednom sedmicno, poslovna putovanja, i jedan obicni laptop i slusalice su sasvim dovoljne
Bome blago tebi, meni su dali sve moguce iz firme: tablet, smartphone, lap, tako da nema da kazem: ma nisam imala konekciju hahahahahaah
Inace od sve tehnike privatno koristim smartphone i lap. Iskreno receno ne znam sta bih bez svega toga, jer su mi porodica i prijatelji na svim kontinentima, literalno.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Ruana wrote:Pa kako ovo da za svaki novi ps treba i novi dzojstik. I ekipa mi tek sada prijavila da one igrice od trice ne valjaju za cetvorku. Ovo je samo mamipara.
3ka izasla 2006.
8 godina razvoja u tehnologiji se mora nekako spakovat.
A da je mamipara, jest.
I da su mogli ps3 igrice dozvolit retrogradno, jesu.
Evo gledaj ovako, cijena proizvodnje jednog ps3 ti je £900. A prodajna cijena prije izlaska 4ke mu je bila £250.
Znaci rade namjerno na gubitku. A pare su zaradili preko ugovora sa holivudom za printanje filmova na Blu-Ray sistemu koji je standard za svaki ps3.
Pored ekskluzivnih ugovora za video igre.
Znaci pod cijenu su parkirali blurey u svaku drugu kucu u svijetu i onda se oparili s filmovima
I 4ka ti je mozda ¼ prizvodne cijene ali sad se sve radi preko nje.
Filmovi
Igrice
Besplatni tv kanali
Socijalne zajednice
Potpuni zabavni centar
94 mi igrice ostale od playstationa...porazbijao sam nekoliko džojstika, mislim 5-6, u roku od 15-16 dana, jebala me igrica "Medal of honor"...igrao sam 16 dana,tjedan dana nisam ni u školu išao,pravio se bolestan i trljao po cijeli dan Božji...odem da jedem na 5 minuta i opet, oči mi poispadale...jebo sam mater onima što mi odmah nisu rekli da postoji memory card...ja ono poginem i opet sve ispočetka .
POSAVLJAK wrote:
94 mi igrice ostale od playstationa...porazbijao sam nekoliko džojstika, mislim 5-6, u roku od 15-16 dana, jebala me igrica "Medal of honor"...igrao sam 16 dana,tjedan dana nisam ni u školu išao,pravio se bolestan i trljao po cijeli dan Božji...odem da jedem na 5 minuta i opet, oči mi poispadale...jebo sam mater onima što mi odmah nisu rekli da postoji memory card...ja ono poginem i opet sve ispočetka .
to za memoy card je tvoja greska drug, nema oprosta
a ja imam dvije slupane trojke doma. MAG video igra