jel se meni cini il behko tvrdi da su juzni i bosanski hrvati ostavili bosanstvo da bi se pridruzili matici hrvatskoj?
a laganini da su bosnjaci ti koji su se odlicili za napustanje nasljedja bosanskog?

Moderator: Krokodil Behko
Nikad u životu, nisam upotrijebio izraz južni Hrvati, pa bi bilo zanimljivo vidjeti u kojem se od mojih postova to nalazi. Ne izmišljaj, nije zanimljivoSpanac_113 wrote:juzni i bosanski hrvati
Ma jah, ono taman smo ustanovili da si haos upućena u materiju,vila wrote:krajnosti...krajnosti moj španjolče
da nemoj galamit bezzeKrokodil Behko wrote:Hrvati kao pleme, naselili su SAMO središnji dio Hrvatske i ništa više. Kužiš?
A ti se smatraj neznalicom.Spanac_113 wrote:da nemoj galamit bezzeKrokodil Behko wrote:Hrvati kao pleme, naselili su SAMO središnji dio Hrvatske i ništa više. Kužiš?
nisi reko juzni hrvati ali si zato reko ovo gore.
trebao sam navesti jos i slavonce da bi upotpunio tvoju izjavu po iskljucivosti![]()
smatraj se demantiranim
Spanac_113 wrote:cekaj malo bemmu misa. dok procitam sve ovo...
jel se meni cini il behko tvrdi da su svi hrvati osim onih iz centralne hrvatske ostavili bosanstvo da bi se pridruzili matici hrvatskoj?
a laganini da su bosnjaci ti koji su se odlicili za napustanje nasljedja bosanskog?
jel moze ovako profesore?
Ne mislim ja da si ti idiot, ali razmišljam, da li ti mene zajebavaš.Spanac_113 wrote:Spanac_113 wrote:cekaj malo bemmu misa. dok procitam sve ovo...
jel se meni cini il behko tvrdi da su svi hrvati osim onih iz centralne hrvatske ostavili bosanstvo da bi se pridruzili matici hrvatskoj?
jel moze ovako profesore?
evo ja se ispravi da me ti ne bi hvato na tehnikalije a ti se opet izvlacis na cinjenicu da sam ja idiot.
i fino sam pito jesi li to mislio reci, nista vise![]()
jednostavno ne bi bilo dovoljno ako razumijes pitanje.
Pa tako sam i mislio.Spanac_113 wrote:Indirektno vezana tema.
Ne zajebavam nego ozbiljno pitam jebiga behko.
Učinilo mi se da se provlači kroz postove stav da su tvrtkovih bosnjana nastali, razdvajnjem po vjeri i kojecemu, današnji bošnjaci i bosanski hrvati.
Pa pitam da li si na to mislio i umjesto odgovora mi se tu kvotamo 15 postova.
Reci, nije nisi skonto pajdo i pojasni ako ti se da