Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
ti si dosao nahajcan i furas to kako si ti shvatio sta neko govori. eto ti znas ko je elitista. nema mjesta za razuvjeravanje. please continue.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 153 times
nema sta se to shvatati jasno si napiso i ti i jaran Behko da su ljudi sa sela niza bica , skolski primjer elitizma i one famozne ja se rodio na asfaltu uradio nista sa zivotom i sad mi krivio sto mi seljaci komanduju to ti je taj famozni kompleks koji nasi narodi nose od 1945Skin wrote: 18 Feb 2024, 16:12 ti si dosao nahajcan i furas to kako si ti shvatio sta neko govori. eto ti znas ko je elitista. nema mjesta za razuvjeravanje. please continue.
- Skin
- Inventar foruma

cinjenica da ti po automatizmu mislis da sam ja musko, govori dosta i o tebi, i previse.
ja sam rekla ko su seljaci za mene, a kontekst je kakvi su to glasaci, posto je to tema. a nisam kriva za tvoje uske poglede.
ja sam rekla ko su seljaci za mene, a kontekst je kakvi su to glasaci, posto je to tema. a nisam kriva za tvoje uske poglede.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1221 times
- Been thanked: 3873 times
Rocko, družerocko wrote: 18 Feb 2024, 16:14nema sta se to shvatati jasno si napiso i ti i jaran Behko da su ljudi sa sela niza bica , skolski primjer elitizma i one famozne ja se rodio na asfaltu uradio nista sa zivotom i sad mi krivio sto mi seljaci komanduju to ti je taj famozni kompleks koji nasi narodi nose od 1945Skin wrote: 18 Feb 2024, 16:12 ti si dosao nahajcan i furas to kako si ti shvatio sta neko govori. eto ti znas ko je elitista. nema mjesta za razuvjeravanje. please continue.
Redneci su niža bića, a ne ljudi koji su rođeni na selu. Redneka imaš po čaršijama koliko god hoćeš.
Redneci, seljoberi, seljačine itd.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25676 times
- Been thanked: 26218 times
- rocko
- Inventar foruma

musko zensko they them , nema veze elitizma je elitizam zvati nekoga seljakom je nisko, seljak je osoba koja se rodila u ruralnim djelovima, niko ne bira mjesto rodjenja, roditelje itd.Skin wrote: 18 Feb 2024, 16:17 cinjenica da ti po automatizmu mislis da sam ja musko, govori dosta i o tebi, i previse.
- rocko
- Inventar foruma

Po cemu su redncks niza bica , to su mahom vrlo fini ljudi kao sto ti rekoh prije mnogo od njih glasaju za demokrate .Laser wrote: 18 Feb 2024, 16:20Rocko, družerocko wrote: 18 Feb 2024, 16:14
nema sta se to shvatati jasno si napiso i ti i jaran Behko da su ljudi sa sela niza bica , skolski primjer elitizma i one famozne ja se rodio na asfaltu uradio nista sa zivotom i sad mi krivio sto mi seljaci komanduju to ti je taj famozni kompleks koji nasi narodi nose od 1945
Redneci su niža bića, a ne ljudi koji su rođeni na selu. Redneka imaš po čaršijama koliko god hoćeš.
Redneci, seljoberi, seljačine itd.
to su pogrdni nazivi za osobe iz ruralnih krajeva koji mogu biti liberalni i konzervativni sto nije uslovljeno mjestom rodjenja
- ironman
- sirius

Rocko se pravi zbunjen.
Geografija i koordinate nemaju nikakve veze sa stanjem uma koje se izmedju ostalih naziva seljacina.
Ignorantska budala mi je isto drag izraz.
Ono kad vidis samo i iskljucivo kao upregnuti konj sa onim fazonom na ocima.
Da te ne uplasi nesto sa strane ili drugacije.
Kad na to dodamo pinch malicioznosti.
Onda nusprodukt ispadne nesto poput tebe.
Geografija i koordinate nemaju nikakve veze sa stanjem uma koje se izmedju ostalih naziva seljacina.
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

Imaju , zna se kp su seljaci nisu neka mitska bica nego ljudi sa sela a to ti je elitizam ja bolji od njih rodio se na asfaltu .ironman wrote: 18 Feb 2024, 16:29 Rocko se pravi zbunjen.
hajde definisi izraz ignorantska budala da ti pomognen ignorantan ( ne poznaje materiju) ono bacimo velike rijeci da zvucimo pametni
ovo je on ad hominem nestalo ti argumenata nije da ih imas , kad god te upitam za direktan odogovor pobjegnes i nema te danima. ko mis mekinjas
- Skin
- Inventar foruma

vazi. zvat cemo trumpove glasace intelektualcima i vizionarima.rocko wrote: 18 Feb 2024, 16:25musko zensko they them , nema veze elitizma je elitizam zvati nekoga seljakom je nisko, seljak je osoba koja se rodila u ruralnim djelovima, niko ne bira mjesto rodjenja, roditelje itd.Skin wrote: 18 Feb 2024, 16:17 cinjenica da ti po automatizmu mislis da sam ja musko, govori dosta i o tebi, i previse.
- ironman
- sirius

Pa ignorantska budala .rocko wrote: 18 Feb 2024, 16:35Imaju , zna se kp su seljaci nisu neka mitska bica nego ljudi sa sela a to ti je elitizam ja bolji od njih rodio se na asfaltu .ironman wrote: 18 Feb 2024, 16:29 Rocko se pravi zbunjen.
hajde definisi izraz ignorantska budala da ti pomognen ignorantan ( ne poznaje materiju) ono bacimo velike rijeci da zvucimo pametni
ovo je on ad hominem nestalo ti argumenata nije da ih imas , kad god te upitam za direktan odogovor pobjegnes i nema te danima. ko mis mekinjas
Eto ga u videu.
Argumenti podastrti on kaze to je smece.
Zasto?
Pa tu dolazimo.do konja.
I onog mu na ocima.
Jer ga plasi sve sto nije pravo pred o ima.
I na kraju pinch malicioznosti.
To je tvoj modus operandi.
Obraz djon.
Podavno sam iznio misljenje o takvima.
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22187 times
- Been thanked: 20272 times
Seljaci su oni Trumpovi glasači koji su marširali prije 3 godine na Capitol Hill.
Mahom takvi kao taj lik u videu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- rocko
- Inventar foruma

Mislim i mnogi jesi , 62% republikanca podrzava Trumpa na izborima za kandidata na izborima 2024 od toga broja 60% su fakultetski obrazovanihSkin wrote: 18 Feb 2024, 16:51vazi. zvat cemo trumpove glasace intelektualcima i vizionarima.rocko wrote: 18 Feb 2024, 16:25
musko zensko they them , nema veze elitizma je elitizam zvati nekoga seljakom je nisko, seljak je osoba koja se rodila u ruralnim djelovima, niko ne bira mjesto rodjenja, roditelje itd.
znam ne ide sa narativom jer glavno glasacko tijelo za demokrate su ghetta i crni pojas na jugu gdje 90% ljudi zivi u siromastvu i od drzavnih programa
Zna se Trumpovo glasacko tjelo bogati i lokalno bogati
- rocko
- Inventar foruma

Opet te pitam definisi ignorantna budala? mozda je ignorantan a mozda je obtuse ? I opet ti ponavljam zato sto je neko napisao na youtube Trumpov pristalica ne znaci nista za sve sto ja znam njih dvojica su braca.ironman wrote: 18 Feb 2024, 16:52Pa ignorantska budala .rocko wrote: 18 Feb 2024, 16:35
Imaju , zna se kp su seljaci nisu neka mitska bica nego ljudi sa sela a to ti je elitizam ja bolji od njih rodio se na asfaltu .
Eto ga u videu.
Argumenti podastrti on kaze to je smece.
Zasto?
Pa tu dolazimo.do konja.
I onog mu na ocima.
Jer ga plasi sve sto nije pravo pred o ima.
I na kraju pinch malicioznosti.
To je tvoj modus operandi.
Obraz djon.
Podavno sam iznio misljenje o takvima.
pa kakvi dokazi ?
novi snimci koje nisi vidjeo dok nije dosao novi govorinik u Kongres pokazuju drugaciju sliku januara 6tog , sto se tice dokumenata sta Hue rece jest Biden odnio strogo povjerliljav dokumenata jest ih za razliku od Trumpa pokazao svom ghost piscu memoara ( krivicno dijelo otkrivanja drzavne tajne ) al ko ja ce porota osudit simpaticnog senilnog dedu koji nezna kada mu je rodjendan ill kada mu je umro sin .
Toliko o dokazima
Last edited by rocko on 18 Feb 2024, 18:40, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Pa imaju ljudi pravo protestovati mirno , a to sto su neki bukaci napravili malo nereda je vec druga prica , u masi od 300 hiljada naslo se par stotina budala.Masamune wrote: 18 Feb 2024, 17:03 Seljaci su oni Trumpovi glasači koji su marširali prije 3 godine na Capitol Hill.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14016 times
- Been thanked: 23260 times
Nece se on a ni njegovi simpatizeri proci dok ne dobiju batine, i to je tako svuda na svijetu, u svakom drustvu kroz citavu istoriju.
On je narcisoidni egomanijak, spreman je sve zapaliti za vlastiti interes, jebe se njemu i za amerikom, i za rednecima, i za ostatkom planete in general. To sto je uspio zaluditi toliki broj ljudi najvise govori o sistemu obrazovanja u ovom duboko nesretnom i podijeljenom drustvu.
Ne mozes racionalnog, pristojnog, informisanog, ubijediti u ove nebuloze koje ispadaju iz narandjastog morona. Svaka njegova izgovorena je pisanje po zdravom razumu, ulaziti u rasprave sa njegovim pristalicama je isto tako pisanje samom sebi po zdravom razumu.
Ovo je propalo, slijedi gradjanski rat.
On je narcisoidni egomanijak, spreman je sve zapaliti za vlastiti interes, jebe se njemu i za amerikom, i za rednecima, i za ostatkom planete in general. To sto je uspio zaluditi toliki broj ljudi najvise govori o sistemu obrazovanja u ovom duboko nesretnom i podijeljenom drustvu.
Ne mozes racionalnog, pristojnog, informisanog, ubijediti u ove nebuloze koje ispadaju iz narandjastog morona. Svaka njegova izgovorena je pisanje po zdravom razumu, ulaziti u rasprave sa njegovim pristalicama je isto tako pisanje samom sebi po zdravom razumu.
Ovo je propalo, slijedi gradjanski rat.
Dozvolite da se obratimo