Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 19 Feb 2024, 09:56
Da modni guru, zamisli regaš se na nekoj platformi i kreneš budalesat, prosipaš neku ambiciju, veze s mozgom nemaš i na osnovu ćega, ko si ti.
Ali svašta internet trpi
Sve znam u sve se razumem nićeg se ne stidim
Pogodi Tko
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
I zivim sto mi prija.
Ako mi se dogodi, okidac nece biti Rasta sigurno
Uranio, zoru prevario.
vidi i meni zanki prigovara za angelinu, hoce nesto sa onih 200kg lp iz ormara ali me samo angelina moze natjerati da placem kao tebe zeljko.
ovo je napisano da ona otpjeva kad je imala 10 pa je snimila demo ali je njena obitelj zbog teksta zabranila objavu
Lijepo je otpjevala.
Zeljkova tek poneka i ponekad. U nekom trenutku.
A kad bi plakali onda..
Zato ja izbjegavam ono nikad.
I slabo vise slusam muziku, pa mi ovo i ne dodje ko muzika.
I htjela sam ti reci poslusaj vedro nebo.
Koji film?
Ja sam ispucala sve sto me privuklo.
Uzivaj
Zašto... Duša bez muzike je krnjava.
Izgovori davnoo nešto slično (ako ne baš to) jednom moja prof muzičkog. A i ona iz likovnog u svoj mah. A i prof ekonomije i engleskog itd u njihov.
Film je opskuran i strastven i u neskladu s onim koje većinom preferiram. Reći ću ti nekad. Ako ne zaboravim.
Zasto? Ne znam. Razboli me
A slusam kad mi ostavite nesto. Ne bi bilo fino da samo prodjem. Ili kad udjemo u pricu, onda se muziciram Eto vidis, nije sad da ne slusam nista.