Ko vam trenutno nedostaje?
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22711 times
- Been thanked: 6008 times
- Status: Offline
Re: Ko vam trenutno nedostaje?
...ruzni!...a ne znam sta je tol'ko skrivio?!Ciklama wrote:A ko vam je lipi?storm wrote:a trebalo bi.... kad mu ističelaganini wrote:valjda se lipi vrati prije finala...

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22711 times
- Been thanked: 6008 times
laganini wrote:previše napaljen na trep
...otkad to posta,problem

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
-

Odoh se fatiti metle, to mi najbolje ide.

I da ostanem na temi :
U reali mi nedostaju dido i nane rahmetli, ovo je prvi Ramazan bez njih, već se vidim na Bajram u njihovoj kući kako plačem k'o malo dijete ...

Ovdje mi nedostaju Curica, Heidi, Ružni, Bambi ...

nema veze..pošalji i koju sličicu 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
i drug :hih što ste skočili odma zna on na sportskim temama 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
laganini wrote:pozdrav bo ma gdje bila

Netko da se sjeti..
Nadam se da uživa na odmoru

Habibti, ya nour el - ain... 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40232 times
- Been thanked: 26311 times

"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."
moje 

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Ruana
nadam se da je dobro, bolje dan nakon 11.jula i onog što taj dan znači.
nadam se da je dobro, bolje dan nakon 11.jula i onog što taj dan znači.
što se tiče njenog isključenja, svojevremeno sam se "samobanirao", na 3 godine haman, i ponovo ću, barem dok traje ban Ruani; solidarnost s njom ili šta god, moje neslaganje s onim što se i kako radi na forumu koji se zove bosanskim.
shvatih i zašto nema bošnjaka ovdje, ni približno proporcionalno njihovom broju: naprosto ne osjećaju bosanski forum svojim, a i kako bi?! s moderatorom krokodilom recimo, koji se hvali mržnjom prema bosni, u jednoj replici za mene..
mrki, drankovic Spanac i sl. dripci također su prepoznali kakav je ovo forum, oni se na njemu (na forumu, op.a.) dobro osjećaju, čak i kad ih se kojiput opomene, onako drugarski..
ne želim zvučati kao uvrijeđena mlada, prihvatam i poštujem pravo moderacije (Maje, BehkA, koga već) da rade kako misle da treba; iznesoh svoj stav u najboljoj namjeri, s nadom da barem Maja može razumjeti o čemu govorim, ni prvi niti posljednji forumski kritičar... kao i na bilo kom drugom forumu, neko je nezadovoljan, neko i nesretan, ljut, frustriran... nije se rodio ko je narodu ugodio, ni ovaj forum nije izuzetak. srećom, imamo izbor, opcije su pristati na forum kakav jest, ostati ili odustati, svakom od volje.. kao Šokcu post.
sigurno Maja neće plakati ni za kim (hm, a možda ipak pusti koju suzu izdajicu...niz leđa
)
na kraju, rečenica-dvije (o) jednom forumašu tačnije smradu; pogađate naravno, Žikica je po srijedi, šupak od čovika. naspram Žikice čak i ranković ima više "ljudskog" u sebi, čovjek ima svoje ideje, uvjerenja za koja misli da su ispravna i za koja se zalaže, jasno i otvoreno; možda su ga (i) zato Maja i Behko trpili, dok nije baš prekardašio s govorom mržnje. za razliku od takvog iskrenog nacionaliste-šovena, Žikica je ljiga, kakve ne mo'š ni za rep ni za glavu. al' zato može Žikica mene, za nježnika iliti spoloviilo.
eto to bi bilo to, moje "pozdravno pismo" a la ranković.
vidimo/čitamo se opet nekad, tamo na jesen ako mi bude dozvoljeno.
sretno svima.
shvatih i zašto nema bošnjaka ovdje, ni približno proporcionalno njihovom broju: naprosto ne osjećaju bosanski forum svojim, a i kako bi?! s moderatorom krokodilom recimo, koji se hvali mržnjom prema bosni, u jednoj replici za mene..
mrki, drankovic Spanac i sl. dripci također su prepoznali kakav je ovo forum, oni se na njemu (na forumu, op.a.) dobro osjećaju, čak i kad ih se kojiput opomene, onako drugarski..
ne želim zvučati kao uvrijeđena mlada, prihvatam i poštujem pravo moderacije (Maje, BehkA, koga već) da rade kako misle da treba; iznesoh svoj stav u najboljoj namjeri, s nadom da barem Maja može razumjeti o čemu govorim, ni prvi niti posljednji forumski kritičar... kao i na bilo kom drugom forumu, neko je nezadovoljan, neko i nesretan, ljut, frustriran... nije se rodio ko je narodu ugodio, ni ovaj forum nije izuzetak. srećom, imamo izbor, opcije su pristati na forum kakav jest, ostati ili odustati, svakom od volje.. kao Šokcu post.

na kraju, rečenica-dvije (o) jednom forumašu tačnije smradu; pogađate naravno, Žikica je po srijedi, šupak od čovika. naspram Žikice čak i ranković ima više "ljudskog" u sebi, čovjek ima svoje ideje, uvjerenja za koja misli da su ispravna i za koja se zalaže, jasno i otvoreno; možda su ga (i) zato Maja i Behko trpili, dok nije baš prekardašio s govorom mržnje. za razliku od takvog iskrenog nacionaliste-šovena, Žikica je ljiga, kakve ne mo'š ni za rep ni za glavu. al' zato može Žikica mene, za nježnika iliti spoloviilo.

sretno svima.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9300 times
- Been thanked: 11061 times
- Status: Online
Jeste, u pravu si ti. Ja mrzim Bosnu. Sretan putevergreen wrote:što se tiče njenog isključenja, svojevremeno sam se "samobanirao", na 3 godine haman, i ponovo ću, barem dok traje ban Ruani; solidarnost s njom ili šta god, moje neslaganje s onim što se i kako radi na forumu koji se zove bosanskim.
ne želim zvučati kao uvrijeđena mlada, prihvatam i poštujem pravo moderacije (Maje, BehkA, koga već) da rade kako misle da treba; iznesoh svoj stav u najboljoj namjeri, s nadom da barem Maja može razumjeti o čemu govorim, ni prvi niti posljednji forumski kritičar... kao i na bilo kom drugom forumu, neko je nezadovoljan, neko i nesretan, ljut, frustriran... nije se rodio ko je narodu ugodio, ni ovaj forum nije izuzetak. srećom, imamo izbor, opcije su pristati na forum kakav jest, ostati ili odustati, svakom od volje.. kao Šokcu post.sigurno Maja neće plakati ni za kim (hm, a možda ipak pusti koju suzu izdajicu...niz leđa
)
na kraju, rečenica-dvije (o) jednom forumašu tačnije smradu; pogađate naravno, Žikica je po srijedi, šupak od čovika. naspram Žikice čak i ranković ima više "ljudskog" u sebi, čovjek ima svoje ideje, uvjerenja za koja misli da su ispravna i za koja se zalaže, jasno i otvoreno; možda su ga (i) zato Maja i Behko trpili, dok nije baš prekardašio s govorom mržnje. za razliku od takvog iskrenog nacionaliste-šovena, Žikica je ljiga, kakve ne mo'š ni za rep ni za glavu. al' zato može Žikica mene, za nježnika iliti spoloviilo.![]()
sretno svima.

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Nestala bez traga .greeneyes wrote:Moja mila draga![]()

A meni nedostaje dosta njih, sestra i zet.. Ljubav moja..

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
GARO.... 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Svasta sam ja bome propustila 

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D