Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1484 times
- Been thanked: 1395 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
I believe in America.
America has made my fortune.
Make America great again.
America has made my fortune.
Make America great again.
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Daj ba , mozes ubijedit tog racionalnog pristojnog informisanog da glasa za dementnog starca koji prica da je Izrael pod napadom Palestinaca ,Fuddo wrote: 18 Feb 2024, 19:26 Nece se on a ni njegovi simpatizeri proci dok ne dobiju batine, i to je tako svuda na svijetu, u svakom drustvu kroz citavu istoriju.
On je narcisoidni egomanijak, spreman je sve zapaliti za vlastiti interes, jebe se njemu i za amerikom, i za rednecima, i za ostatkom planete in general. To sto je uspio zaluditi toliki broj ljudi najvise govori o sistemu obrazovanja u ovom duboko nesretnom i podijeljenom drustvu.
Ne mozes racionalnog, pristojnog, informisanog, ubijediti u ove nebuloze koje ispadaju iz narandjastog morona. Svaka njegova izgovorena je pisanje po zdravom razumu, ulaziti u rasprave sa njegovim pristalicama je isto tako pisanje samom sebi po zdravom razumu.
Ovo je propalo, slijedi gradjanski rat.
Za to su krivi najvise zaludjeli demokrati i kojekakvi tuzioci i sudije ( pogledat pod Georgija) koji rastezu zakone do maksimuma da bi mu napakostili ovaj izvuko koliko je mogao pa ga moralo upozorit niti mozes narediti raspustanje kompanije nemozes raspusti ni preduzece koje je prevarilo, ona u Georgiji i njen ljubavnik drzavni tuzioc u predmentu protoiv Trump sa kojim se ebavala na drzavnom trosku pokrenula postupak baziran na mafiji, oni u Koloradu na osnovu zakona napisanog za bivse robovlasnike , i onda se cudis kad narod na to reaguje jer kaze kad mogu vako natezat zakone da kazne njega sta su meni u stanju uradit.
Dok nebudu posli da ga tretiraju ko i svakog drugog imaces ovo ko situaciju .
Nema ba nista od gradjanskog rata, bilo bi gotovo za sedmicu , samo one kamione zaustavis i ima po bastionima demokrata da pocnu jedni druge da jedu.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7786 times
- Been thanked: 18321 times
On je narcisoidni egomanijak, spreman je sve zapaliti za vlastiti interes, jebe se njemu i za amerikom, i za rednecima, i za ostatkom planete in general
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3893 times
- Been thanked: 3591 times
Pa dobro, Rednecks, iako je ista logika kao kod nas “seljačina nije onaj koji je sa sela već kako se ponaša” ipak se ne može kod Amerikanaca primjeniti.Laser wrote: 18 Feb 2024, 16:20Rocko, družerocko wrote: 18 Feb 2024, 16:14
nema sta se to shvatati jasno si napiso i ti i jaran Behko da su ljudi sa sela niza bica , skolski primjer elitizma i one famozne ja se rodio na asfaltu uradio nista sa zivotom i sad mi krivio sto mi seljaci komanduju to ti je taj famozni kompleks koji nasi narodi nose od 1945
Redneci su niža bića, a ne ljudi koji su rođeni na selu. Redneka imaš po čaršijama koliko god hoćeš.
Redneci, seljoberi, seljačine itd.
Naziv Redneck (prijevod crveni vrat) dolazi iz vremena kada su ljudi sa sela radili po poljima na suncu pa im je pocrvenio vrat, znači ipak je vezano za selo. Kako će nekome pocrveniti vrat na čaršiji? Od ispijanja kahva po čitav dan?

Isto i meni smeta to “Seljačina nije neko sa sela već ko se tako ponaša”. Pa što se umjesto toga ne zove građančina? “Time se ne misli na nekog iz grada već ko se ne zna ponašati”.
Isto tako, što se za nešto pogrdno umjesto Redneck ne koristi npr. City Slicker?
I u Americi i u Bosni i Hercegovini se za negativnu osobinu koristi naziv koji ima veze sa selom a ne gradom.
Ipak to nije slučajno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21833 times
- Been thanked: 19880 times
Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2024, 07:16Pa dobro, Rednecks, iako je ista logika kao kod nas “seljačina nije onaj koji je sa sela već kako se ponaša” ipak se ne može kod Amerikanaca primjeniti.Laser wrote: 18 Feb 2024, 16:20
Rocko, druže
Redneci su niža bića, a ne ljudi koji su rođeni na selu. Redneka imaš po čaršijama koliko god hoćeš.
Redneci, seljoberi, seljačine itd.
Naziv Redneck (prijevod crveni vrat) dolazi iz vremena kada su ljudi sa sela radili po poljima na suncu pa im je pocrvenio vrat, znači ipak je vezano za selo. Kako će nekome pocrveniti vrat na čaršiji? Od ispijanja kahva po čitav dan?
Isto i meni smeta to “Seljačina nije neko sa sela već ko se tako ponaša”. Pa što se umjesto toga ne zove građančina? “Time se ne misli na nekog iz grada već ko se ne zna ponašati”.
Isto tako, što se za nešto pogrdno umjesto Redneck ne koristi npr. City Slicker?
I u Americi i u Bosni i Hercegovini se za negativnu osobinu koristi naziv koji ima veze sa selom a ne gradom.
Ipak to nije slučajno.

- ironman
- sirius
- Has thanked: 25268 times
- Been thanked: 25691 times
- Status: Online
Pa to je evolucija.
Valjda je bilo prvo selo pa onda grad.
Da je bilo obrnuto vjerovatno bi naziv bio drugaciji.
Uglavnom tacno se zna na sta se misli.
Ovo nije nikakav sukob vezan za geografiju.
Cisto nacin razmisljanja.
Idiota koji kaze da ce ohrabriti rusiste da napadnu saveznike koji ne placaju Nato u sedmici u kojoj jedna od ignorantskih budala intervjuise poglavicu rusista a koji tacno odredi naredne mete svog fasizma moze podrzavati samo ignorantska budala.
Idiota koji kaze da ce ohrabriti rusiste da napadnu saveznike koji ne placaju Nato u sedmici u kojoj jedna od ignorantskih budala intervjuise poglavicu rusista a koji tacno odredi naredne mete svog fasizma moze podrzavati samo ignorantska budala.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9565 times
- Been thanked: 11305 times
Koja praonica jbt.
U kakvoj je vezi ubistvo Navaljnog, s dešavanjima u Americi?
Ovo ni Vučić ne bi mogao spojiti
Roćko, ne trudi se, ne kači se na moj post s glupim komentarima, brišem čim vidim.

- Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog učinila me sve više i više svjesnim onoga što se događa u našoj zemlji. To je sporo, postojano napredovanje sa nepoštenim, radikalno lijevim političarima, tužiocima i sucima koji nas vode putem uništenja.
Otvorene granice, namješteni izbori i krajnje nepoštene sudske odluke uništavaju Ameriku. Mi smo nacija u padu, propadajuća nacija - napisao je Trump.
Roćko, ne trudi se, ne kači se na moj post s glupim komentarima, brišem čim vidim.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- rocko
- Inventar foruma
Samo sto to nije sto je rekaoironman wrote: 19 Feb 2024, 08:39 Pa to je evolucija.
Nego pitaom hoces me branit jer neplacam obaveze NATO ja mu rekao necu ko neplacam mi ga ne branimo jer ko ne ixvrsava svoje obaveze mi nemamo obaveze prema njemu sto sr mene tice nek te napadnes putin
- rocko
- Inventar foruma
Znam tesko je odgovorit kad nemas argumenata najlakse izbrisatKrokodil Behko wrote: 19 Feb 2024, 17:28 Koja praonica jbt.
- Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog učinila me sve više i više svjesnim onoga što se događa u našoj zemlji. To je sporo, postojano napredovanje sa nepoštenim, radikalno lijevim političarima, tužiocima i sucima koji nas vode putem uništenja.
Otvorene granice, namješteni izbori i krajnje nepoštene sudske odluke uništavaju Ameriku. Mi smo nacija u padu, propadajuća nacija - napisao je Trump.
- ironman
- sirius
- rocko
- Inventar foruma
To su fini radesni ljudi koji se nestide nego se ponose sto su redneckMasamune wrote: 19 Feb 2024, 08:00Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2024, 07:16
Pa dobro, Rednecks, iako je ista logika kao kod nas “seljačina nije onaj koji je sa sela već kako se ponaša” ipak se ne može kod Amerikanaca primjeniti.
Ipak to nije slučajno.![]()
Ono rade 60-80 sati sedmicno vjeruju use I u svoje kljuse hoce popit odgajaju svoju djecu da im niko nije nista duzan dati da se sve mora zaradit
Posteni. Insani mahom
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Izgleda kao kada bi Kojović i Forto imali dijeteMasamune wrote: 19 Feb 2024, 08:00Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2024, 07:16
Pa dobro, Rednecks, iako je ista logika kao kod nas “seljačina nije onaj koji je sa sela već kako se ponaša” ipak se ne može kod Amerikanaca primjeniti.
Ipak to nije slučajno.![]()

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Da. Insani sve dok se ne pojave jednako dobri ljudi koji odskaču od njih po ponašanju, boji kože, religiji itd. kad odskaču od njihovih običaja i ostalog. Onda se ovi pretvore u konzervativnu marvu. Samo sad sa ovakvom Amerikom više ne mogu divljati kao nekad što su. Ali nek su tebi problem samo grupice oko Demokrata koje su poludile, postale radikalne itd.rocko wrote: 19 Feb 2024, 20:11To su fini radesni ljudi koji se nestide nego se ponose sto su redneck
Ono rade 60-80 sati sedmicno vjeruju use I u svoje kljuse hoce popit odgajaju svoju djecu da im niko nije nista duzan dati da se sve mora zaradit
Posteni. Insani mahom
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa tako su i naši govorili o Hrvatima, Francuzima i ostalim Europljanina, kako su se strašno ponašali prema arapskim migrantima… dok nisu došli kod nas. Onda su se i ovdje na forumu postavljale priče kako su migrantu odvalili šamarčinu ispred Binga.Masamune wrote: 19 Feb 2024, 20:25Da. Insani sve dok se ne pojave jednako dobri ljudi koji odskaču od njih po ponašanju, boji kože, religiji itd. kad odskaču od njihovih običaja i ostalog. Onda se ovi pretvore u konzervativnu marvu. Samo sad sa ovakvom Amerikom više ne mogu divljati kao nekad što su. Ali nek su tebi problem grupice oko Demokrata koje su poludile, postale radikalne itd.rocko wrote: 19 Feb 2024, 20:11
To su fini radesni ljudi koji se nestide nego se ponose sto su redneck
Posteni. Insani mahom
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Je li trebam početi pričati o KKK i ostalom?
Nemoj ba zajebavati. Migrantima kod nas u preko 90% slučajeva nije falila dlaka sa glave, a i pomogao im je narod da valja. Averzije naravno ima i to je normalno u takvim slučajevima, ali nikad nije išlo dalje od toga.
Nemoj ba zajebavati. Migrantima kod nas u preko 90% slučajeva nije falila dlaka sa glave, a i pomogao im je narod da valja. Averzije naravno ima i to je normalno u takvim slučajevima, ali nikad nije išlo dalje od toga.
- ironman
- sirius
- ironman
- sirius
Inace ovo je legendarna epizoda.
Ni sam nisam znao da pojedine baze US army nose imena konfederacijskih generala.
Ni sam nisam znao da pojedine baze US army nose imena konfederacijskih generala.
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Toga sam svjestan, ali šta je interesantno, dok se ovakav mentalni sklop može u Americi, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i ostalim državama naći uglavnom po ruralnim sredinama, kod nas su urbani sa ovakvim razmišljanjem.Masamune wrote: 19 Feb 2024, 20:34 Je li trebam početi pričati o KKK i ostalom?
Kada se god desi nešto u Sarajevu, glavnom gradu, metropoli, centru urbane sredine, kada god se desi neki zločin, uglavnom su komentari “To su oni koji su šljegli” ili je nešto protiv Sandžaklija, mrze sopstveni narod a da ne govorimo o “ljubavi” prema drugima.
I to je samo kod Bošnjaka. Srbi, Hrvati i Albanci su uglavnom složni, bez obzira da li se radilo o matičnim dežavama, zemljama u regiji ili dijaspori.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13895 times
- Been thanked: 22849 times
Bucni su u masi i puni patriotskog naboja, dok ne dodju pred sudiju. Onda cmizdre i vade se kako ih neko nagovorio, ne bi oni.Masamune wrote: 19 Feb 2024, 20:25Da. Insani sve dok se ne pojave jednako dobri ljudi koji odskaču od njih po ponašanju, boji kože, religiji itd. kad odskaču od njihovih običaja i ostalog. Onda se ovi pretvore u konzervativnu marvu. Samo sad sa ovakvom Amerikom više ne mogu divljati kao nekad što su. Ali nek su tebi problem samo grupice oko Demokrata koje su poludile, postale radikalne itd.rocko wrote: 19 Feb 2024, 20:11
To su fini radesni ljudi koji se nestide nego se ponose sto su redneck
Posteni. Insani mahom
Dozvolite da se obratimo