Ne trebaju bosanci pored domačih lopovaLebowski wrote:Eto poklopilo sa da bude manje Bosanaca i Hercegovaca a krađa više. Zanimljivo.

nisam bio još ovog ljeta ali da se poslužim onom iz ko to tamo peva ....pa zna se ko tu krade

Moderator: Krokodil Behko
Ne trebaju bosanci pored domačih lopovaLebowski wrote:Eto poklopilo sa da bude manje Bosanaca i Hercegovaca a krađa više. Zanimljivo.
e pa to pričam..... svuda su se raspasli, jebo ih ko ih pusti u euRuana wrote:Kradu, rumuni, bugari, rusi, talijani, poljaci i ostala ciganija. Predprosle godine neki balavac na plazi zaletio se nekoj zeni u torbu na novcanik, i skuzi ga moj muz i uhvatio ga za ruku, on se poceo nesto pravdat na englenskom, kaze on njemu "ne pravi se lud da ne razumijes, razguli sad cu zvat policiju" a bugarin nije stariji od 16-17 godina. Spavaju po razrusenim hotelima u Kuparima. Hrane se uglavnom od kradje.
Pa da....pusti ti vrijedne rumunje koji rade....to je ok...Lebowski wrote:Neki dan bio članak kako su Rumuni najvrijedniji radnici u EU, ovom njenom boljem dijelu.
Nisam nikad skontao jer ne znam ih najbolje... jel Rumuni = Cigani?
Nisu Romi ali jesu Vlasi, to jeste karavlasi, to jeste crni vlasi.Lebowski wrote:Neki dan bio članak kako su Rumuni najvrijedniji radnici u EU, ovom njenom boljem dijelu.
U srednjem vijeku, Rumuni su živjeli u tri odvojene države: Vlaškoj, Moldaviji i Transilvaniji. Prve dvije su bile pod uticajem Otomanskog carstva, ali sa određenim stepenom autonomije, dok je treća pripadala Mađarskoj, također dosta autonomna, a kasnije i Austro-Ugarskoj.
Savremena Rumunija je nastala kada su se države Moldavija i Vlaška ujedinile 1859. i postale nezavisne 1877. Država je proširena nakon Prvog svjetskog rata kada su Transilvanija, Bukovina i Besarabija pripojene Rumuniji.
Cigan uzida kuću, dođem ja, jedan čako zuki i heiko dači i srušim jeLebowski wrote:Neki dan bio članak kako su Rumuni najvrijedniji radnici u EU, ovom njenom boljem dijelu.
I šta je ovdje jeftino? Pa to dođe 80 maraka dnevno po osobi a nije puni pansion.Šest dana, pet noćenja sa polupansionom za dvije osobe u Podgori za samo 861 KM
zaboravljaš laganinija.... a on nudi svog bekriju sve u 16Mala_Mu wrote:Da se ima para odmarala bi![]()
Makarska revijera eh.. Podace ( valjda se tako ispravno pise)
preljepo je tamo..
Inace imal ko sa mora , da mu se uvalim?bar smjestaj besplatan
Pričaš o izletu... za ljetovanje je ipak nešto više potrebno....još ako su obitelji u pitanju... pa i ako bi išao za taj dan, sigurno bi izbjegao smrdljivi split... ovo nije navijačkiSheval wrote:O kakvim parama se priča?Više je stvar navike.
Bijača-Dugopolje 49kn autoput,i nazad...da zaokružimo 25 KM putarine,40 KM goriva i eto ga...u Splitu.Pojedeš popiješ nešto...za 35KM i dobar izlet za 100 KM.
drugrankovic wrote:jok
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests