O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
-
- Status: Offline
-
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Iskreno, ja nemam snage ni razmišljati, samo bubam ...
A nemam pojma šta se to dešava ovdje ....

A nemam pojma šta se to dešava ovdje ....

-
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7483 times
- Been thanked: 17445 times
Šta da radim s kompjuterom. Ne znam stvarno više.
Crko od udara groma, odnijeli ga jednom liku i ovaj stavio novu matičnu ploču, uzeo 60KM.
Donijeli ga kući i skontali da video ide ko usporeni snimak.
Opet mu odnijeli, ko fol stavio noviju neku grafičku i sve.
Komp opet ne radi. A u pm. Dali 60 KM bezveze.
Crko od udara groma, odnijeli ga jednom liku i ovaj stavio novu matičnu ploču, uzeo 60KM.
-
- Inventar foruma
da nije malo RAM memorije, ,jel se grije, probaj disk malo ocistiti , da nije neki virus itd...Maja wrote:Šta da radim s kompjuterom. Ne znam stvarno više.
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Dragi Alahu, daj Svabama da rasture ove levate, eto pretty please 

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
....Koliko sam umorna.. 

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Smijem se vala ko blesava, a Boga mi ce me izbacit iz kuce

D.I.L.L.I.G.A.F.
Evo razmišljam o tome.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7483 times
- Been thanked: 17445 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14088 times
- Been thanked: 9734 times
kako jedva cekam u Brcko i da se oshisham 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 2925 times
- Been thanked: 2915 times
- Status: Online
Razmisljam da sam pomalo kreten.
A., draga, da se nisi malo zaljubila.
A., draga, da se nisi malo zaljubila.

Ja, evo, razmišljam o ovome... I raazmiišljaam ja, tako...raazzmmiiišljaaam, razmiišljaam....i nikako, br'te da nešto pametno smislim.
Reko', na kraju razmišljanja, morebit da je i do mene...pa ja...
'' ...Nombre de questions, cependant, ne se prêtent à aucune vérification pratique. Les plus vives controverses éclatent à propos de choses qu'on ne peut ni prouver ni infirmer. C'est l'occasion, pour chacun de nous, de reconnaître ses préjugés. Si une opinion contraire à la vôtre vous irrite, c'est le signe que dans votre subconscient vous doutez du bien-fondé de la vôtre.
Soyez donc sur vos gardes chaque fois qu'une divergence d'opinion vous exaspère. Sans doute découvrirez-vous à la réflexion que votre conviction est loin de reposer sur des arguments irréfutables.
Un bon moyen d' éviter le dogmatisme consiste à vous renseigner sur les opinions en faveur dans les milieux différents de vôtre. Si vous ne pouvez voyager, fréquentez des gens qui ne partagent pas votre manière de voir et lisez le journal d'un parti qui n'est pas le vôtre. Si ces gens vous paraissent fous, entêtés et dangereux, rappelez-vous que c'est exactement l' impression que vous leur produisez... ''
''... Mnoga se pitanja, međutim, ne podvrgavaju nikakvoj praktičnoj provjeri. Najžešće kontroverze izbijaju oko stvari koje ne možemo ni dokazati ni pobiti. To je prilika za svakoga od nas da prizna svoje predrasude. Ukoliko vas neko mišljenje, suprotno vašem, iritira, znak je to da u vašoj podsvijesti sumnjate da je vaše dobro utemeljeno.
Budite, dakle, na oprezu, svaki put kada vas razdraži neko drukčije mišljenje. Nesumnjivo ćete, razmislivši, otkriti da je vaše ubjeđenje daleko od toga da počiva na neoborivim argumentima.
Dobra mogućnost da se izbjegne dogmatizam jeste da se raspitate o mišljenjima u prilog, u sredinama različitim od vaše. Ako ne možete putovati, posjećujte ljude koji ne dijele vaš našin viđenja i čitajte novinu stranke koja nije vaša. Ukoliko vam ti ljudi izgledaju ludi, tvrdoglavi i opasni, prisjetite se da je to upravo dojam koji vi kod njih stvarate...''

Reko', na kraju razmišljanja, morebit da je i do mene...pa ja...

'' ...Nombre de questions, cependant, ne se prêtent à aucune vérification pratique. Les plus vives controverses éclatent à propos de choses qu'on ne peut ni prouver ni infirmer. C'est l'occasion, pour chacun de nous, de reconnaître ses préjugés. Si une opinion contraire à la vôtre vous irrite, c'est le signe que dans votre subconscient vous doutez du bien-fondé de la vôtre.
Soyez donc sur vos gardes chaque fois qu'une divergence d'opinion vous exaspère. Sans doute découvrirez-vous à la réflexion que votre conviction est loin de reposer sur des arguments irréfutables.
Un bon moyen d' éviter le dogmatisme consiste à vous renseigner sur les opinions en faveur dans les milieux différents de vôtre. Si vous ne pouvez voyager, fréquentez des gens qui ne partagent pas votre manière de voir et lisez le journal d'un parti qui n'est pas le vôtre. Si ces gens vous paraissent fous, entêtés et dangereux, rappelez-vous que c'est exactement l' impression que vous leur produisez... ''
''... Mnoga se pitanja, međutim, ne podvrgavaju nikakvoj praktičnoj provjeri. Najžešće kontroverze izbijaju oko stvari koje ne možemo ni dokazati ni pobiti. To je prilika za svakoga od nas da prizna svoje predrasude. Ukoliko vas neko mišljenje, suprotno vašem, iritira, znak je to da u vašoj podsvijesti sumnjate da je vaše dobro utemeljeno.
Budite, dakle, na oprezu, svaki put kada vas razdraži neko drukčije mišljenje. Nesumnjivo ćete, razmislivši, otkriti da je vaše ubjeđenje daleko od toga da počiva na neoborivim argumentima.
Dobra mogućnost da se izbjegne dogmatizam jeste da se raspitate o mišljenjima u prilog, u sredinama različitim od vaše. Ako ne možete putovati, posjećujte ljude koji ne dijele vaš našin viđenja i čitajte novinu stranke koja nije vaša. Ukoliko vam ti ljudi izgledaju ludi, tvrdoglavi i opasni, prisjetite se da je to upravo dojam koji vi kod njih stvarate...''

Last edited by Seljak on 15 Jul 2014, 13:09, edited 1 time in total.
Nemojte šta zamjerit. 

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Mala_Mu wrote:Bas o tome kako Seljak previse razmislja

Nemojte šta zamjerit. 

-
- Inventar foruma
ne znam jel gore kad seljak(nevezano za ovoga iznad mene) ode u dijasporu ili kad se vrati iz nje.... 

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬