F.K. Sarajevo

Kutak za sportski trenutak
Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: F.K. Sarajevo

Post by Rockefeller »

Koji peh juče. Normalno, za Sarajevo je trebalo biti 3:0 i sam trener Haugesunda je priznao da je Sarajevo bilo bolje. I to po vidjenom bar za klasu.

Što se meni nije svidjelo je prespora i često solo igra. Valjda se ovo prodje, jer ako uspiju imaju (polu)otvoren put prema plejofu, a tamo šta bude. U trećem pretkolu se igra protiv Artromisisa (ili tako nešto iz Grčk) a ja mislim da se to može izbaciti. FK Sarajevo je ionako u Europi napravilo najviše iznenadjenja od BH klubova, pa što ne i ovaj put.

Radovac, Cimirot su sjajni igrač ( :ok ) i i imali bi mjesta u puno boljim klubovima od Sarajeva. Smješi im se odlična karijera. Duljević nije puno igrao (novo pojačanje) ali se i kod njega vidi klasa. Mislim da i on može do lige petice nekog dana. Ima vremena, tek mu je 20.

Ostali su sinoć bili onak'. Možda Stojčev bolji od ostalih.
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit »

Rockefeller wrote:Koji peh juče. Normalno, za Sarajevo je trebalo biti 3:0 i sam trener Haugesunda je priznao da je Sarajevo bilo bolje. I to po vidjenom bar za klasu.

Što se meni nije svidjelo je prespora i često solo igra. Valjda se ovo prodje, jer ako uspiju imaju (polu)otvoren put prema plejofu, a tamo šta bude. U trećem pretkolu se igra protiv Artromisisa (ili tako nešto iz Grčk) a ja mislim da se to može izbaciti. FK Sarajevo je ionako u Europi napravilo najviše iznenadjenja od BH klubova, pa što ne i ovaj put.

Radovac, Cimirot su sjajni igrač ( :ok ) i i imali bi mjesta u puno boljim klubovima od Sarajeva. Smješi im se odlična karijera. Duljević nije puno igrao (novo pojačanje) ali se i kod njega vidi klasa. Mislim da i on može do lige petice nekog dana. Ima vremena, tek mu je 20.

Sarajevo,ikma nikakvu realizaciju,ali odlično drže loptu,imaju solidnu kontru...
Mislim da Sarajevo lagano prolazi sa 2 gola razlike..
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

fruit wrote:
Rockefeller wrote:Koji peh juče. Normalno, za Sarajevo je trebalo biti 3:0 i sam trener Haugesunda je priznao da je Sarajevo bilo bolje. I to po vidjenom bar za klasu.

Sarajevo,ikma nikakvu realizaciju,ali odlično drže loptu,imaju solidnu kontru...
Mislim da Sarajevo lagano prolazi sa 2 gola razlike..
Bojim se ,i pored razlike u kvalitetu,da Ušćuplić nije kalibar koji taktički može odgovoriti disciplinovanoj igri Norvežana.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Golovi sarajeva danas... kratki sažetak

[ytube][/ytube]
Habibti, ya nour el - ain... :srce
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit »

Sretno,protiv Grka,,
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..posli prve utakmice svaka čast...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

laganini wrote:..posli prve utakmice svaka čast...
Ne radim analize nižerazrednih utakmica,ali o ovoj ću reći:
Yebo lud zbunjenog.
Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rockefeller »

Nakon prve utakmice ovo je i više nego zasluženo. U prvoj utakmici je Sarajevo imalo oko trideset udaraca na gol ako me sjećanje dobro služi, 11 kornera i 63% posjed nad loptom.

Večeras lošija partija ali ne može se reći ni da je Haugesund bio bolji. Napadali su jer su morali napadati. Prvo poluvrijeme nisam siguran da su ikako bili bolji. Sarajevo je imalo i malo sreće ali treba znati da je ovo bio ultraofanzivan sastav večeras. Dženo je od početka igrao sa tri napadača (Krste, Ševko, Bilbija), sa jednim krilom (Duljević), sa balkanskim tipom* desetke (Stojčev) i sa Cimirotom na sredini koji je nešto ala Lampard.

Sad ovi Grci... Mislim da se mogu izbaciti i da nisu naročito jači.
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

Rockefeller wrote:Nakon prve utakmice ovo je i više nego zasluženo. U prvoj utakmici je Sarajevo imalo oko trideset udaraca na gol ako me sjećanje dobro služi, 11 kornera i 63% posjed nad loptom.

Večeras lošija partija ali ne može se reći ni da je Haugesund bio bolji. Napadali su jer su morali napadati. Prvo poluvrijeme nisam siguran da su ikako bili bolji. Sarajevo je imalo i malo sreće ali treba znati da je ovo bio ultraofanzivan sastav večeras. Dženo je od početka igrao sa tri napadača (Krste, Ševko, Bilbija), sa jednim krilom (Duljević), sa balkanskim tipom* desetke (Stojčev) i sa Cimirotom na sredini koji je nešto ala Lampard.

Sad ovi Grci... Mislim da se mogu izbaciti i da nisu naročito jači.
Norvežani su ekipa ispod nivoa Igmana iz Ilidže.Nisu još savladali osnove fudbalske igre,vođenje i primanje lopte.Samo u tom segmentu su imali više od deset grešaka.Da ne nabrajam druge,taktičke naravi.Ali hajde briga me za njih.Sarajevo me je totalno razočaralo.Ovakvim ekipama se utrpava po deset-petnaest komada.Ovako,ni igre ni taktike ni išta što krasi fudbalsku igru.Ševko Okić trči u stilu Hajrovića,reklo bi se ne zna u koju stranu goni,a pogotovo na kojoj poziciji igra.Šteta što nisu naišli na kakvu ozbiljniju ekipu da ih satre,k'o Kolašinac i drugovi svog nedoraslog protivnika.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..jel to mesar malo ljubomoran :hihi nema dana šarlatana svak trči...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Image
Sarajevo stiglo u Grčku
Bordo ekspedicija stigla u Atinu, atmosfera odlična

Piše: F. Zametica
Fudbaleri Sarajava stigli su u Atinu, gdje će sutra od 20 sati odigrati revanš susret trećeg pretkola Evropske lige protiv grčkog predstavnika Atromitosa.

Iako iz prvog meča izabranici Dženana Uščuplića imaju nepovoljih 2:1, u taboru Sarajeva vlada odlična atmosfera, a bordo momci su i nakon prvog susreta svjesni da i Grci imaju svojih slabosti.

Za prolaz u u naredno kolo Sarajevu treba pobjeda od dva gola razlike ili trijumf od jednog gola razlike, ali aktuelni osvajač Kupa BiH mora slaviti sa recimo 3:2 ili 4:3.

Nakon što su sletjeli na aerodrom u grčkoj prijestolnici, nakon carinske kontrole fudbaleri Sarajeva zaputili su se u hotel u kojem će boraviti u naredna dva dana.

Svoj jedini trening jedini preostali bh. klub u evropskim takmičenjima odraditi će večeras u terminu odigravanja utakmice.
reomir
Na probnom
Na probnom

Post by reomir »

Uzivo Atromitos-Sarajevo veceras

http://www.everygoal.net/live-streams/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

budimo realni teško će sarajevo naprid..ne zbog rezultata ..ipak grčka liga i bih nebo i zemlja...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9746 times
Been thanked: 11483 times

Post by Krokodil Behko »

laganini wrote:budimo realni teško će sarajevo naprid..ne zbog rezultata ..ipak grčka liga i bih nebo i zemlja...
Da, stručan si :maja
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Bravo Sarajevo! Dobar rezultat..jesu oni sad jedini naš klub u Evropi?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Ko su mogući protivnici Sarajeva u nastavku evropskog puta?

Sarajevo je plasmanom u posljednju rundu kvalifikacija za Evropa ligu napravilo veliki rezultatski uspjeh, zaradilo dobar novac i s nestrpljenjem iščekuje ime novog protivnika u nastavku evropske avanture. Bh. tim neće biti nositelj u narednoj rundi takmičenja.

A protivnici bi mogli biti sjajni, respektabilni. Najbolje rangirani tim iz reda nositelja je francuski gigant Lyon, slijede milanski Inter i londonski Tottenham. Tu su još i Villarreal, Celtic, Trabzonspor, Celtic, PSV, Club Brugge, Hull City, Torino...

Lako protivnika nema, ali na Koševu ne bi imali ništa protiv da im žrijeb dodijeli protivnike poput zagrebačkog Dinama, Partizana ili Sheriffa s kojima bi se ''moglo igrati''.

Žrijeb će biti održan u petak, prvi mečevi na rasporedu su 21. dana augusta, dok će se revanši igrati sedam dana poslije.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

Lebowski wrote:Bravo Sarajevo! Dobar rezultat..jesu oni sad jedini naš klub u Evropi?
Evo zašto su Grci ispali:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4163_n.jpg

Ko je s nama i Palestincima loše mu se piše.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

Vjerovali ili ne!
Savršeni učinak Hrvatskih klubova! Danas u 13 sati četiri u ždrijebu za 4. pretkolo Europske lige.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

KOMESAR wrote:Vjerovali ili ne!
Savršeni učinak Hrvatskih klubova! Danas u 13 sati četiri u ždrijebu za 4. pretkolo Europske lige.
:hihi
Skoro pa savršen... Dinamo se nije želio naći u tom dijelu ždrijeba :pusi
Čestitke Sarajevu :ok
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

storm wrote:
KOMESAR wrote:Vjerovali ili ne!
:hihi
Skoro pa savršen... Dinamo se nije želio naći u tom dijelu ždrijeba :pusi
Čestitke Sarajevu :ok
Osobna sućut,za Dinamo!
Post Reply

Return to “Fudbal”