Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25081 times
- Been thanked: 25496 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump

Last edited by ironman on 25 Feb 2024, 15:41, edited 1 time in total.
dream of spring...
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 26847 times
- Been thanked: 30831 times
Kad mi završi utakmica, nakon ručka, ću uz desert isčitati sve šta ste napisali 
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1207 times
- Been thanked: 3793 times
Tačno, dovedeni smo u situaciju da se kladimo. I ja se kladim na te iste yebene Amerikance, isto kao i ti.ironman wrote: 25 Feb 2024, 14:33 Mozda je najbolniji momenat sto se moramo opredijelit.
Moramo. Kakva gadna rijec.
Ne bi se moralo nista osim umrijeti.
Ali. Ybno ali.
Ono sto smo prezivjeli od strane hominida koji su zivjeli ko komsije nase ili iz susjednih drzava logikom nas vodi na to da idemo na stranu americkih hominida
Onda skontamo ovo gore o Dejtonu.
Gdje umjesto metka u celo dobili smo( BiH) mokar kozni kais oko vrata.
A znamo kako kozni kais reaguje na vodu.
Dal smisljeno ili slucajno..
Ne znam.
Tako da apsolutno te kontam. Razumijem sta zelis reci.
Drzim se karte amerika.
Pa ako ispadne da sam los u kladjenju.
Ko ga yb. Ionako se mora umrijeti![]()
Barem necu sebi moc prigovorit da me chetniksi dvaput sjebase na istu foru![]()
Mamicu im američku, u Deytonu su nas razoružali, tačnije, udarili su temelje našem razoružavanju, predstavljjuće se kao garant naše sigurnosti. A onda su se zabavili razaranjem Iraka i Avganistana, a nas su pustili yebenoj Evropi.

U neka doba su se probudili, pa ponovo zasukali rukave ovdje tako što su doveli na vlast Trojku.

U međuvremenu im se trojka otela kontroli i počeli puzat oko briselskih desničara moljakajući za mrvicu vlasti i za bilo kakav frizirani ustupak koji ide ka boljitku, da bi se predstavili ovdje kod kuće kao oni koji su postigli neki napredak.

A pamti Bosna i yebenije slučajeve, kao što smo vidjeli nedavno u Avganistanu. Naime, Amerika je tako skršila silne milijarde što na bombardovanja što na gradnju infrastrukture što na izgradnju funkcionalnog društva, što na opremanje avganistanske armije.
Onda im je sve dopizdilo, pa su jednostavno otišli kući jer nisu mogli izaći na kraj sa talibanskim SANDALAŠIMA.

Kako znamo da sutra neće kazati, yebo Deyton hajmo mi kući, yebaše nas srpski SANDALAŠI?
Ne znamo, možemo se samo kladit, kao što se kladimo, jer nam ništa drugo ne preostaje, Deyton nam je vezao ruke u pogledu naoružavanja i spremanja za dan kad će biti krvi do koljena.
A doživjeli smo to već jednom. Onomad je Osmanlija preko noći otišao odavje i prepustio nas Austriji (tadašnjim amerikancima), da bismo kasnije završili sa srbijanskim kraljem kao svojim kraljem. Prethodno nam je Omer paša Latas (mamicu mu yebem kao i sultanu koji ga je poslao) pobio, porobio ili prognao sve misleće ljude koji su išta vrijedili.
Srbiji su dali autonomiju, a Husein Kapetana naguzili da ne može gore. Ukratko, uradili su sve da nam ga zaćeraju do balčaka, iako su vrlo dobro znali da ne mogu ovdje opstati.
Isti qurac kao i Deyton, samo drugo pakovanje.
Ali, ništa za to, nastavljamo sa klađenjem.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Upitas ii se jer mozda biti hominid prirodno stanje za ljudsku rasu , da ta uljudnost je vjestacka i uzrokovana strahom od kazne?Laser wrote: 25 Feb 2024, 14:23Tačno, ako se koncentrišeš na nas, konkretno. Ali, sagledajmo "širu sliku", mamicu joj yebem široku.ironman wrote: 25 Feb 2024, 13:37 Komocija ima cijenu.
Zapadna msm.
A ko je placa?
Ovi sto si ih spomenuo u pistu i na kraju posta.
Najgore sto bi cijena po nas bila i veca da komocija padne ili se samourusi.![]()
Hominida ne rađa majka nego ga odgaja društvo. Nadam se da se slažeš sa ovim.
Rusija npr, stoljećima već u kontinuitetu odgaja hominide, od carske Rusije, preko SSSR-a pa sve do Jeljcina i Putina. Zapad je isto tako stoljećima odgajao hominide, sve dok nije kulminiralo sa Hitlerom, pa su onda napravili uljuđena društva.
Ali, ima yebeno ali...
Oni su uljudili svoje avlije, a razletili se po raznim krajevima svijeta i tamo se ponašali kao hominidi, mnogo decenija u nizu. Nije potrebno navoditi primjere. Mislilo se da će uljudba opstati izolirana kod njihove kuće, ali svijet je svakim danom postajao sve "manji" i "skučeniji" zahvaljujući tehnologijama, pa je nemoguće napraviti oazu ljepote i uljuđenosti kod kuće, a istovremeno biti hominid daleko od kuće.
U ovom trenutku, na globalnom zapadu jača desnica i prilike su da će zavladati. Dakle, zapad u ovom trenutku odgaja hominide. Kad će i da li će prestati, možemo samo nagađati.
A sad se vraćam na činjenicu ko će platiti tu cijenu, a to smo tamo MI. E pa, nama bi trebalo biti svejedno da li će taj hominid doći ovdje u ruskom Kamazu, američkom Hameru ili srpskom Obiliću.
Meni je svejedno, hominid je hominid, odakle god došao.![]()
Povijest nas uči da NAMA ne dolaze u hamerima, dolaze u drugim vozilima, ali yebe se Iračaninu da li je bombardovan iz B-1b ili iz Tupoljeva. Uglavnom, bombardovan je i razoren, bez ikakve potrebe, od strane onih koji su uljudili svoje avlije, a ponačali se kao hominidi daleko od kuće.
Nadalje, konkretno kod nas, agresor je u Deytonu nagrađen entitetom, genocidnom tvorevinom, UZP-ovci se šepure po Briselu gdje ih predstavljaju kao najprogresivnije Evropljane iz naših krajeva.
Putin je samo prepisao stvar. Napadnem Ukrajinu, uzmem koliko mogu, pa čekam neki Deyton. Nakon nekog Deytona, nekažnjeno ću podrivati ono što preostane od Ukrajine, vrebat ću priliku za slijedeći korak i sve tako do u nedogled.
Yebiga, treba se suočit sa svakim dvostrukim aršinom, odakle god on dolazio.
Suočili se ili ne, pušimo ga i palćamo tuđe cehove.![]()
Sto se tice Daytona to je proizvod odluke od strane Britanaca koji nama kapu kroje a ne rusi da se nase napredovanje zaustavi , onog trena kada smo zaustavljeni od oslobadjanja svoje teritorije dejtonska kapa nam je skrojena i zaglavljeni smo u nekom prostoru izmedju rata u kojem nismo ni pobjedili ni izgubili a jedna utjeha nam je sto nas nije fizicki nestalo.
- rocko
- Inventar foruma
Haj prvo ispravno koristi pogrdne izraze papucari su i Iraku a kozo/ovcojebi u AvganistanuLaser wrote: 25 Feb 2024, 14:57Tačno, dovedeni smo u situaciju da se kladimo. I ja se kladim na te iste yebene Amerikance, isto kao i ti.ironman wrote: 25 Feb 2024, 14:33 Mozda je najbolniji momenat sto se moramo opredijelit.
Moramo. Kakva gadna rijec.
Ne bi se moralo nista osim umrijeti.
Ali. Ybno ali.
Ono sto smo prezivjeli od strane hominida koji su zivjeli ko komsije nase ili iz susjednih drzava logikom nas vodi na to da idemo na stranu americkih hominida
Onda skontamo ovo gore o Dejtonu.
Gdje umjesto metka u celo dobili smo( BiH) mokar kozni kais oko vrata.
A znamo kako kozni kais reaguje na vodu.
Dal smisljeno ili slucajno..
Ne znam.
Tako da apsolutno te kontam. Razumijem sta zelis reci.
Drzim se karte amerika.
Pa ako ispadne da sam los u kladjenju.
Ko ga yb. Ionako se mora umrijeti![]()
Barem necu sebi moc prigovorit da me chetniksi dvaput sjebase na istu foru![]()
Mamicu im američku, u Deytonu su nas razoružali, tačnije, udarili su temelje našem razoružavanju, predstavljjuće se kao garant naše sigurnosti. A onda su se zabavili razaranjem Iraka i Avganistana, a nas su pustili yebenoj Evropi.![]()
U neka doba su se probudili, pa ponovo zasukali rukave ovdje tako što su doveli na vlast Trojku.
U međuvremenu im se trojka otela kontroli i počeli puzat oko briselskih desničara moljakajući za mrvicu vlasti i za bilo kakav frizirani ustupak koji ide ka boljitku, da bi se predstavili ovdje kod kuće kao oni koji su postigli neki napredak.![]()
A pamti Bosna i yebenije slučajeve, kao što smo vidjeli nedavno u Avganistanu. Naime, Amerika je tako skršila silne milijarde što na bombardovanja što na gradnju infrastrukture što na izgradnju funkcionalnog društva, što na opremanje avganistanske armije.
Onda im je sve dopizdilo, pa su jednostavno otišli kući jer nisu mogli izaći na kraj sa talibanskim SANDALAŠIMA.
Kako znamo da sutra neće kazati, yebo Deyton hajmo mi kući, yebaše nas srpski SANDALAŠI?
Ne znamo, možemo se samo kladit, kao što se kladimo, jer nam ništa drugo ne preostaje, Deyton nam je vezao ruke u pogledu naoružavanja i spremanja za dan kad će biti krvi do koljena.
A doživjeli smo to već jednom. Onomad je Osmanlija preko noći otišao odavje i prepustio nas Austriji (tadašnjim amerikancima), da bismo kasnije završili sa srbijanskim kraljem kao svojim kraljem. Prethodno nam je Omer paša Latas (mamicu mu yebem kao i sultanu koji ga je poslao) pobio, porobio ili prognao sve misleće ljude koji su išta vrijedili.
Srbiji su dali autonomiju, a Husein Kapetana naguzili da ne može gore. Ukratko, uradili su sve da nam ga zaćeraju do balčaka, iako su vrlo dobro znali da ne mogu ovdje opstati.
Isti qurac kao i Deyton, samo drugo pakovanje.
Ali, ništa za to, nastavljamo sa klađenjem.![]()
Mi se jos nismo oporavili od lickog srbina aktova genocida ( Omera Pase Latasa) tad kad nam je pobio pamet jos pokusavamo da nadoknadimo gubitak tih genetskih loza.
Amerika je privremeno uskocila za raju iz Britanije jer nisu bas bili puno popularni tih godina u nasim krajevima .
Mi smo Britanska sfera utjecaja i bice kako nam Britanci skroje kapu ako odluce da poprave ili razvale, ono sto za nas radi je da Evropa zahvaljujuci Putinu nemoze priustit jos jedan sukob u Evropi tako da snivateljima velilke srbije i velike hrvatske ostaje ili da zive i pate u realnosti ili da se spakuju i pravac srbija ili hrvatska.
- ironman
- sirius
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Yebo li te Fudo, a ti Fudu. Isti ste vi qurac, samo u drugom pakovanju. Draže vam američko govno od naše bosanske pite.rocko wrote: 25 Feb 2024, 15:01Upitas ii se jer mozda biti hominid prirodno stanje za ljudsku rasu , da ta uljudnost je vjestacka i uzrokovana strahom od kazne?Laser wrote: 25 Feb 2024, 14:23
Tačno, ako se koncentrišeš na nas, konkretno. Ali, sagledajmo "širu sliku", mamicu joj yebem široku.![]()
Hominida ne rađa majka nego ga odgaja društvo. Nadam se da se slažeš sa ovim.
Rusija npr, stoljećima već u kontinuitetu odgaja hominide, od carske Rusije, preko SSSR-a pa sve do Jeljcina i Putina. Zapad je isto tako stoljećima odgajao hominide, sve dok nije kulminiralo sa Hitlerom, pa su onda napravili uljuđena društva.
Ali, ima yebeno ali...
Oni su uljudili svoje avlije, a razletili se po raznim krajevima svijeta i tamo se ponašali kao hominidi, mnogo decenija u nizu. Nije potrebno navoditi primjere. Mislilo se da će uljudba opstati izolirana kod njihove kuće, ali svijet je svakim danom postajao sve "manji" i "skučeniji" zahvaljujući tehnologijama, pa je nemoguće napraviti oazu ljepote i uljuđenosti kod kuće, a istovremeno biti hominid daleko od kuće.
U ovom trenutku, na globalnom zapadu jača desnica i prilike su da će zavladati. Dakle, zapad u ovom trenutku odgaja hominide. Kad će i da li će prestati, možemo samo nagađati.
A sad se vraćam na činjenicu ko će platiti tu cijenu, a to smo tamo MI. E pa, nama bi trebalo biti svejedno da li će taj hominid doći ovdje u ruskom Kamazu, američkom Hameru ili srpskom Obiliću.
Meni je svejedno, hominid je hominid, odakle god došao.![]()
Povijest nas uči da NAMA ne dolaze u hamerima, dolaze u drugim vozilima, ali yebe se Iračaninu da li je bombardovan iz B-1b ili iz Tupoljeva. Uglavnom, bombardovan je i razoren, bez ikakve potrebe, od strane onih koji su uljudili svoje avlije, a ponačali se kao hominidi daleko od kuće.
Nadalje, konkretno kod nas, agresor je u Deytonu nagrađen entitetom, genocidnom tvorevinom, UZP-ovci se šepure po Briselu gdje ih predstavljaju kao najprogresivnije Evropljane iz naših krajeva.
Putin je samo prepisao stvar. Napadnem Ukrajinu, uzmem koliko mogu, pa čekam neki Deyton. Nakon nekog Deytona, nekažnjeno ću podrivati ono što preostane od Ukrajine, vrebat ću priliku za slijedeći korak i sve tako do u nedogled.
Yebiga, treba se suočit sa svakim dvostrukim aršinom, odakle god on dolazio.
Suočili se ili ne, pušimo ga i palćamo tuđe cehove.![]()
Sto se tice Daytona to je proizvod odluke od strane Britanaca koji nama kapu kroje a ne rusi da se nase napredovanje zaustavi , onog trena kada smo zaustavljeni od oslobadjanja svoje teritorije dejtonska kapa nam je skrojena i zaglavljeni smo u nekom prostoru izmedju rata u kojem nismo ni pobjedili ni izgubili a jedna utjeha nam je sto nas nije fizicki nestalo.

Budući da ste sada citizeni, imate obavezu braniti sve američke poteze, ma kakvi bili. Bojite se ekspelovanja u Bosnu, čak i na nekom minornom forumu branite američke interese svuda po svijetu. Dobićete purpurno srce ili isukanu qurčinu.

Deyton nije bio u Americi, taj grad je Engleskoj. Holbruk nije Amerikanc, Britanac je. A Klinton je tada bio engleska kraljica.
Ko vas yebe obojicu.

- rocko
- Inventar foruma
Fino sam ti rekao nisu Britanci bili bas popularni pa morali onako preko Amerikanaca da nam serviraju j... ga nece cetnik John Mayor doc da nam vazi o Dajtonu .Laser wrote: 25 Feb 2024, 15:25Yebo li te Fudo, a ti Fudu. Isti ste vi qurac, samo u drugom pakovanju. Draže vam američko govno od naše bosanske pite.rocko wrote: 25 Feb 2024, 15:01
Upitas ii se jer mozda biti hominid prirodno stanje za ljudsku rasu , da ta uljudnost je vjestacka i uzrokovana strahom od kazne?
Sto se tice Daytona to je proizvod odluke od strane Britanaca koji nama kapu kroje a ne rusi da se nase napredovanje zaustavi , onog trena kada smo zaustavljeni od oslobadjanja svoje teritorije dejtonska kapa nam je skrojena i zaglavljeni smo u nekom prostoru izmedju rata u kojem nismo ni pobjedili ni izgubili a jedna utjeha nam je sto nas nije fizicki nestalo.![]()
Budući da ste sada citizeni, imate obavezu braniti sve američke poteze, ma kakvi bili. Bojite se ekspelovanja u Bosnu, čak i na nekom minornom forumu branite američke interese svuda po svijetu. Dobićete purpurno srce ili isukanu qurčinu.![]()
Deyton nije bio u Americi, taj grad je Engleskoj. Holbruk nije Amerikanc, Britanac je. A Klinton je tada bio engleska kraljica.
Ko vas yebe obojicu.![]()
Fuddo i ja smo stari ratni drugovi , pitaj ga ako nevjerujes. mozemo ja i Fudara se zajebavat al meni je Fudo vrijedni od 10000 njih , Fuddo je nas insan
- ironman
- sirius
A Paris prestonica Engleske.
Kakvi su to prenosi i pokusaji iskrivljenja historije.
Jos kaze borio se protiv cetnika. To je argument da sad mozes drukat za ruse i posredno chetnikse.
Jos kaze borio se protiv cetnika. To je argument da sad mozes drukat za ruse i posredno chetnikse.
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma
Francuzi su stilitli srpske intrese a Britanci svoje ,ironman wrote: 25 Feb 2024, 16:24 A Paris prestonica Engleske.
Mi smo Britanska zona utjecaja a ne francuska zato nas je Mitteran jebo svojom posjetom i otvaranjem aerodroma ,
kao sto ti rekoh prije jedno je bilo zivjet u tim vremenenma ko odrasla osoba a jedno je odrastti kao ti na postratnoj propagandi , jelde vjerjues ti i da je Bakir Alijin bio diverzant?
Nekako su nestal valjda do servera postovi u kojima sam jasno rekao ko misli da ce Britanci dozvoliti podjelu Bosne u doba dok je vec jedno ratiste u Evropi naivan je , sto se tice podjele ili opstanka Bosne to je do Engleza tu se rusi nista ne pitaju . Mada ponavljam jos jedno zariste u Evropi bi bilo distrakcija i poklon Putinu tako da od toga nema nista , ko sanja veliku Srbiju ili veliku Hrvatsku moze ili prihvatit realnost ili spakovat kofere i pravac srbija ili hrvatska.
- ironman
- sirius
Srecom pa sam tek prohodo u to vrijeme.rocko wrote: 25 Feb 2024, 17:01Francuzi su stilitli srpske intrese a Britanci svoje ,ironman wrote: 25 Feb 2024, 16:24 A Paris prestonica Engleske.
Mi smo Britanska zona utjecaja a ne francuska zato nas je Mitteran jebo svojom posjetom i otvaranjem aerodroma ,
kao sto ti rekoh prije jedno je bilo zivjet u tim vremenenma ko odrasla osoba a jedno je odrastti kao ti na postratnoj propagandi , jelde vjerjues ti i da je Bakir Alijin bio diverzant?
Nekako su nestal valjda do servera postovi u kojima sam jasno rekao ko misli da ce Britanci dozvoliti podjelu Bosne u doba dok je vec jedno ratiste u Evropi naivan je , sto se tice podjele ili opstanka Bosne to je do Engleza tu se rusi nista ne pitaju . Mada ponavljam jos jedno zariste u Evropi bi bilo distrakcija i poklon Putinu tako da od toga nema nista , ko sanja veliku Srbiju ili veliku Hrvatsku moze ili prihvatit realnost ili spakovat kofere i pravac srbija ili hrvatska.
Zvuci da je stvarno bilo uzasno.
Ne mogu vise danas,nek te preuzme druga smjena

dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma
Hvala dragom Allahu da si jesu iti pravili postupanicu ?ironman wrote: 25 Feb 2024, 17:12Srecom pa sam tek prohodo u to vrijeme.rocko wrote: 25 Feb 2024, 17:01
Francuzi su stilitli srpske intrese a Britanci svoje ,
Ne mogu vise danas,nek te preuzme druga smjena![]()
Imamo osjecaji da si kao mali cesti gubio ravotezu i lupao glavom od tvrde podloge , mislim poslijedice su vidljive.
Jel to ko onaj kaze nije bila fer tuca moj Suljo, kako moj Mujo ?
Njih dvojica a ja I babo sami
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13858 times
- Been thanked: 22807 times
Rodjo, nemoj se zajebavatLaser wrote: 25 Feb 2024, 15:25Yebo li te Fudo, a ti Fudu. Isti ste vi qurac, samo u drugom pakovanju. Draže vam američko govno od naše bosanske pite.rocko wrote: 25 Feb 2024, 15:01
Upitas ii se jer mozda biti hominid prirodno stanje za ljudsku rasu , da ta uljudnost je vjestacka i uzrokovana strahom od kazne?
Sto se tice Daytona to je proizvod odluke od strane Britanaca koji nama kapu kroje a ne rusi da se nase napredovanje zaustavi , onog trena kada smo zaustavljeni od oslobadjanja svoje teritorije dejtonska kapa nam je skrojena i zaglavljeni smo u nekom prostoru izmedju rata u kojem nismo ni pobjedili ni izgubili a jedna utjeha nam je sto nas nije fizicki nestalo.![]()
Budući da ste sada citizeni, imate obavezu braniti sve američke poteze, ma kakvi bili. Bojite se ekspelovanja u Bosnu, čak i na nekom minornom forumu branite američke interese svuda po svijetu. Dobićete purpurno srce ili isukanu qurčinu.![]()
Ko vas yebe obojicu.![]()

Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
Nisam upado al udarali me uglavu stalno.rocko wrote: 25 Feb 2024, 17:26Hvala dragom Allahu da si jesu iti pravili postupanicu ?ironman wrote: 25 Feb 2024, 17:12
Srecom pa sam tek prohodo u to vrijeme.
Ne mogu vise danas,nek te preuzme druga smjena![]()
Imamo osjecaji da si kao mali cesti gubio ravotezu i lupao glavom od tvrde podloge , mislim poslijedice su vidljive.
Jel to ko onaj kaze nije bila fer tuca moj Suljo, kako moj Mujo ?
Njih dvojica a ja I babo sami
Mozda si stvarno u pravu pa ispadoh vaki nakaradan .
Moradoh ucit iz knjige a ne ko ti upijat pamet

dream of spring...
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Kakvog li gubljenja vremena.Zanki wrote: 25 Feb 2024, 14:47 Kad mi završi utakmica, nakon ručka, ću uz desert isčitati sve šta ste napisali![]()

- rocko
- Inventar foruma
ironman wrote: 25 Feb 2024, 16:24 A Paris prestonica Engleske.

- ironman
- sirius
Unistio si me.
Haman si udahno zestoku dozu jutros ili koje je je vec vrijeme u shizotownu

dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma
- Zanki
- saudade
Da ti budem iskrena još nisam, ali hoću iz dišpeta jer si to reka

- Zanki
- saudade
A malo i zbog prepameti, da vidin šta ste nadrobili i nasikiralo rocka