Preko Fude zavrsavamo
TROSJED
Moderator: VIP
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6978 times
- Been thanked: 4939 times
- Status: Offline
Re: Ovaj tip nije prao zube 20 godina. Iznenadit ćete se kakvi su
End after ol jo maj wondervol
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Re: Ovaj tip nije prao zube 20 godina. Iznenadit ćete se kakvi su
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Re: ALKOTEST: Doznajte jeste li alkoholičar
Nije tacnoBobi wrote: 17 Feb 2024, 10:35 Kakva su ova pitanja ...i onaj koji uopšte ne pije alkohol mora makar na jedno odgovoriti sa DA
![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1408 times
4. Čini li se da vam alkohol krade život?Julia-Klara wrote: 20 Feb 2024, 13:13Nije tacnoBobi wrote: 17 Feb 2024, 10:35 Kakva su ova pitanja ...i onaj koji uopšte ne pije alkohol mora makar na jedno odgovoriti sa DA
![]()
![]()
Ako newko u porodici je alkoholičar svim članovima krade život. Ne krade samo sebi.
2. Postavljate li sebi pravila o pijenju, naprimjer, koliko pića smijete popiti i koliko često?
Da, pravilo broj 1..ne pijem
3. Jeste li potajno zabrinuti zbog pića i žalite li zbog odluka i razgovora u pijanom stanju?
ovo su dva pitanja, dva i po...na prvo Da, zabrinut sam zbog pica ako meni neko blizak pije.
Sveukupno pitanja su postavljena nakaradno, ko god je pisao članak vidi se da je amater
- bez
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 674 times
kako god ti to rasclanio i tumacio kod mene je odgovor na sve ne i to i dok sam pio i sad kad ne pijemBobi wrote: 20 Feb 2024, 17:29
4. Čini li se da vam alkohol krade život?
Ako newko u porodici je alkoholičar svim članovima krade život. Ne krade samo sebi.
2. Postavljate li sebi pravila o pijenju, naprimjer, koliko pića smijete popiti i koliko često?
Da, pravilo broj 1..ne pijem
3. Jeste li potajno zabrinuti zbog pića i žalite li zbog odluka i razgovora u pijanom stanju?
ovo su dva pitanja, dva i po...na prvo Da, zabrinut sam zbog pica ako meni neko blizak pije.
Sveukupno pitanja su postavljena nakaradno, ko god je pisao članak vidi se da je amater.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Jack Nicholson nudio kokain britanskoj princezi Maragaret

U novoj biografiji poznate holivudske agentice Sue Mengers “Can I Go Now? The Life of Sue Mengers, Hollywood’s First Superagent”, pojavio se jedan zanimljiv detalj vezan za legendarnog Jacka Nicholsona.
Princeza Margaret
Naime, na zabavi u Los Angelesu koji je Sue 1979. organizirala u čast princeze Margaret, pojavio se i holivudski zavodnik Jack Nicholson u društvu tadašnje djevojke Anjelice Houston.
No, to Nicholsona nije spriječilo da priđe princezi Margaret i pobliže se upozna s njom. Nažalost, na njegov šarm princeza nije pala.
Nicholson je u jednom trenutku princezi ponudio i kokain što je ona odbila, udaljila se od njega i noć provela plešući s Johnom Travoltom koji je također bio na zabavi.
Agentica je poludjela zbog Nicholsonova ispada jer je vjerovala da joj je to potpuno upropastilo šansu da je pozovu u Buckinghamsku palaču.

Ima zlato u nosu, spavao je s 5.000 žena i probao najjače droge!
skoro bi se u javnosti trebala pojaviti biografija Jacka Nicholsona spisatelja Marca Elliota jednostavno nazvana 'Nicholson'.
Prema riječima autora Marca Eliotta u knjizi 'Nicholson', poročni 76-godišnji glumac Jack Nicholson cijeli život živi 'punim plućima'. Prema nekim tvrdnjama, Jack je spavao s oko 5.000 žena, a probao je i LSD, kokain te marihuanu. S eksperimentiranjem s droga počeo je još '60-ih godina kad je probao LSD, a njegov trip bio je toliko jak da je mislio da je vidio Boga. Upravo to ga je inspirirao da napiše i scenarije za filmove 'The Trip' te 'Head'.
Volim se napušiti, pušim marihuanu recimo četiri dana u tjednu. Prošle sam godine uzeo meskalin dok sam bio s prijateljima na raftingu i bilo mi je super. Nisam halucinirao, samo sam uživao u suncu', otkrio je glumac tijekom jednog intervjua 1980. godine.
Nikad nije skrivao ni svoju ljubav prema marihuani koju je pušio prije sastanka s ulagačima filma 'Easy Rider' te mu zbog toga nije bilo nimalo nelagodno.
Nicholson voli i kokain, a dokaz tome je što je njegov sptum u nosu bio toliko oštećen od šmrkanja da si je ugradio novi i to od zlata.
Njegova bivša djevojka Susan Anspach jednom prilikom je izjavila da je JJack 1970. godine uzeo kokain kako bi bio u stanju snimiti scene plakanja u filmu 'Five Easy Pieces'.
No, svoje 'strasti' Nicholson je malo smirio nakon što mu je nekoliko bliskih prijatelja umrlo od posljedica predoziranja. Kasnije je i sam progovorio na temu smrti.
'Jedna od najtežih stvari kod starenja je gubitak prijatelja. Prvo počne vrlo tiho, onda se to počne događati svakog mjeseca, a ti si ne možeš pomoći, a da ne misliš 'Kad će to zvono meni zazvoniti?', zbog toga osjećaš konstantan gubitak. Kod ove točke života osjetiš vrh oštrice smrtnog bodeža. Zastrašujuće je, tko se još ćeli suočiti s Bogom i svijetlom na kraju tunela? Ja definitivno ne, ne još', rekao Jack u intervjuu za Daily Mail 2011. godine.
Nedavno je otkriveno kako Nicholson nakon 50 godina karijere odlazi u mirovinu.
Nicholson je 12 puta bio nominiran za Oscara i osvojio ga 3 puta, a 2001. je primio Počasnu nagradu Kennedy Centra. Posljednji film koji je snimio je 'How Do You Know' iz 2010. godine.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Re: Jack Nicholson nudio kokain britanskoj princezi Maragaret
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Jedan je Joker
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:

- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30960 times
- Been thanked: 28665 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30960 times
- Been thanked: 28665 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
- Status: Online
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Vazda nedje nekom nude,meni niko.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24246 times
- Been thanked: 10474 times
Odličan glumac, ali nikad mi nije bio privlačan kao muškarac, ni lijep, ni zgodan, ne volim njegovu ličnost
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
- Status: Online
Ovo sam vec postavljao ali vrijedi pogledat.
The Dark Side Of The Forum...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
I taj se brt ubi ,steta
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
Kakva legenda, sve san odgledala što se ima gledati s njim, i ove sve klipove
ka san vatreni fan šta ću
Ali definitivno nie moj tip muškarca, što i nie bitno jelde
ka san vatreni fan šta ću
Ali definitivno nie moj tip muškarca, što i nie bitno jelde
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.