Moderator: spacebound
Jesi to sve procito
Napisat cu o tome na drugoj temiHAVANA wrote: 01 Mar 2024, 17:46Zasto?Kako je doslo do toga?Remeti ti komoditet? Lako ga je bilo pisat al malo teze zivit?
Dovoljno je vidjeti ko je autor teme
Nemoj hljeba ti, glava mi je otekla i od ove.bosnjakinja wrote: 01 Mar 2024, 18:18Napisat cu o tome na drugoj temiHAVANA wrote: 01 Mar 2024, 17:46
Zasto?Kako je doslo do toga?Remeti ti komoditet? Lako ga je bilo pisat al malo teze zivit?
Jesam li ja sad musliman ?HAVANA wrote: 01 Mar 2024, 18:40 Beni je i stan kupio da gleda u dzamiju kroz prozor.Sve sam ja vidio i znam.
Ima ono nesta izgoviris i to je to.Pitaj fuddu on sve zna.
Meni je jaran kad mu je dojadilo vise preglasno,stavio zvucnik na prozor i odvrne motorhead ace of spades…
Vidis ti moj havana, ja ti i beni se spremamo na umru a ona postala kjafirHAVANA wrote: 01 Mar 2024, 17:06Ti postala kafir?bosnjakinja wrote: 01 Mar 2024, 16:18
Imam Kuran
Dozvoljavaju vam se djeca od 2 sestre ali ne i majka po mlijeku
Vjeruj nisam ja tek tako postala ”kafir”E svasta sam se nagledo na ovim forumima.I saces istim zarom kao sto si onda nama nevjernicima govore drzala,drzati vjernicima?
Bona vjernik ce ti samo rec selam alejc ko i meni, ne zalaze oni sa svakim u priceVeca wrote: 01 Mar 2024, 17:59 moj neki stav, vama vjernicima, koji ste stvarno religiozni, najbolje bi bilo da se uzimate sa svojima (religija i vjernici) bar tu necete imati problema, a mi, koji to nismo, sa sebi slicnima...to je neki moj savjet...ja npr. nisam religiozna ali vjerujem u dubini svog srca i duse, a ko mi napadne religiju iz koje mi mati i otac, djedovi i nene dolaze, ja cu je braniti
svakom, svoje.
Jok eto, babo mi din i garonja onajBobi wrote: 01 Mar 2024, 18:54 Jel ima iko od vas da je u mješovitom braku, mama muško a tata žensko?
Boga nisam negirala, vjerujem u Boga,za mene je to vjernik i dosta,a ok vjernici ce reci kafir ko ih sisa
Vjerujes u boga u ucerajes zulum u ummet?bosnjakinja wrote: 01 Mar 2024, 19:00Boga nisam negirala, vjerujem u Boga,za mene je to vjernik i dosta,a ok vjernici ce reci kafir ko ih sisaElTriconi wrote: 01 Mar 2024, 18:54
Vidis ti moj havana, ja ti i beni se spremamo na umru a ona postala kjafir![]()
kakav zuluumElTriconi wrote: 01 Mar 2024, 19:04Vjerujes u boga u ucerajes zulum u ummet?bosnjakinja wrote: 01 Mar 2024, 19:00
Boga nisam negirala, vjerujem u Boga,za mene je to vjernik i dosta,a ok vjernici ce reci kafir ko ih sisa![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests