Nisi se napio nikad ili nisi nesto drugo?
I sto si to sutljiv

Jasta sibez wrote: 03 Mar 2024, 21:12 jasta sam, popio sam vise od ruma, desavalo mi se da nemam pojma otkud ja tu ali mozak radi kao da nisam pio. prestao sam kad su trazili da ubjedim jednog iz drustva da prestane pit, kazu tebe ce poslusat i ja prestanem, kako da kazem covjeku da ne pije a ja pijem. svi osim njega su se ljutili i bjesnili danima a ja i tako nisam pio sto mi se pije nego zbog raje pa je to bilo to
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

bez wrote: 03 Mar 2024, 21:12 jasta sam, popio sam vise od ruma, desavalo mi se da nemam pojma otkud ja tu ali mozak radi kao da nisam pio. prestao sam kad su trazili da ubjedim jednog iz drustva da prestane pit, kazu tebe ce poslusat i ja prestanem, kako da kazem covjeku da ne pije a ja pijem. svi osim njega su se ljutili i bjesnili danima a ja i tako nisam pio sto mi se pije nego zbog raje pa je to bilo to

meni je tako bilo za jednu novu godinu kod mene, valda mi dosadilo izigravati odgovornog, popijem flasu ruma na exs i zavucem se pod krevet u susjednoj sobi. ujutru tvoja recenica samo sto su moji jos obisli cjeli grad trazeci gdje sam.Shadow wrote: 03 Mar 2024, 21:22
Ti si onaj sto pije a nikad pijan.
Vidis da si znao druge cuvat.
Meni je najljepse bilo kad sam sjedeci za kompom slistila flasu nekog loseg vina, i to u relativnom kratkom vremenu. Nista nisam ni osjetila, dok nisam ustala.
Sve mi se izvrnulo.
I wc solja.
Svu noc sam prespavala jest da se soba vrtila, a ja negdje tonula. Ujutru ko pticica, a svi ostali pod teskim mamurlukom.

Rudolph wrote: 03 Mar 2024, 21:17Jasta sibez wrote: 03 Mar 2024, 21:12 jasta sam, popio sam vise od ruma, desavalo mi se da nemam pojma otkud ja tu ali mozak radi kao da nisam pio. prestao sam kad su trazili da ubjedim jednog iz drustva da prestane pit, kazu tebe ce poslusat i ja prestanem, kako da kazem covjeku da ne pije a ja pijem. svi osim njega su se ljutili i bjesnili danima a ja i tako nisam pio sto mi se pije nego zbog raje pa je to bilo to

bez wrote: 03 Mar 2024, 21:35meni je tako bilo za jednu novu godinu kod mene, valda mi dosadilo izigravati odgovornog, popijem flasu ruma na exs i zavucem se pod krevet u susjednoj sobi. ujutru tvoja recenica samo sto su moji jos obisli cjeli grad trazeci gdje sam.Shadow wrote: 03 Mar 2024, 21:22
Ti si onaj sto pije a nikad pijan.
Vidis da si znao druge cuvat.
Meni je najljepse bilo kad sam sjedeci za kompom slistila flasu nekog loseg vina, i to u relativnom kratkom vremenu. Nista nisam ni osjetila, dok nisam ustala.
Sve mi se izvrnulo.
I wc solja.
Svu noc sam prespavala jest da se soba vrtila, a ja negdje tonula. Ujutru ko pticica, a svi ostali pod teskim mamurlukom.

pa nisu, ja se naspavo i izaso da ih zajebavam.