eto Lebe, ne znam ni arapski latinicom pisat!Lebowski wrote:Zašto nećeš da povjeruješ? Koji si ti nevjernik, gorićeš u džehenemu.
Sve je više prelazaka u Islam
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Kanadski nobelovac odlučio pronaći manjkavosti u Kur’anu
A inace je fora postala podijeliti nekome epitet onoga ili ovoga.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
-
Spanac_113
- Inventar foruma

sta ste se ba uzbihuzurili 
pa jbt, da je tip nasao neke 'greske' pa onda pisao o tome brzo bi zaboravili da je nobelovac.
a sad ono, 'nemoj ga, dobar je on'
koji hipokriti jbt!!!
tip je puko i tacka
pa jbt, da je tip nasao neke 'greske' pa onda pisao o tome brzo bi zaboravili da je nobelovac.
a sad ono, 'nemoj ga, dobar je on'
tip je puko i tacka
-
Blackhawk
Da je bilo greske nasao bi je... Ali nije, kao ni mnogi prije njega sto su trazili...
Eto, i ova tema mnogo govori o onima koji nasumice ne prihvataju drugačijeg od sebe a da ste kojim slučajem pročitali sve, onda vaših kritika vjerovatno ne bi bilo.
Dovoljno je citirati predzadnju rečenicu:
Dovoljno je citirati predzadnju rečenicu:
Dr. Miller je prigrlio Islam i poslije ovih nepobitnih činjenica je počeo održavati predavanja po čitavom svijetu. Također je od onih koji vodi javne rasprave s mnogim kršćanskim sveštenicima a bio je i sam jedan od njih prije prihvatanja Islama.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Zbog cega je puko po tebi? Nemoj samo da ponavljas ko papagaj nest,o fino iznesi svoju teoriju pa razuvijeri ovaj narod.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Pa nije Kur'an pisan ko Wikipedija ili zbirka zadataka iz matematike da nalaziš greške u njemu, a i kad nešto izgleda ko greška ili se ne slaže sa nečim kažu da je do prevoda ili da se nije mislilo na to nego na nešto drugo, arapski jezik je jako kompleksan i izražajan...
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Sad vec pise po sistemu:sta bi bilo kad bi biloSpanac_113 wrote:sta ste se ba uzbihuzurili
a sad ono, 'nemoj ga, dobar je on'koji hipokriti jbt!!!
![]()
tip je puko i tacka
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
E ovo je za druge Nobelove
Ok, postujem, ali me zivo zanima zasto je to "svjetska vijest". Dos'o tobe?! Je'l to?! Il da se kaze da Islam nije teroristicka tvorevina
Aj lav suplja 
Ok, postujem, ali me zivo zanima zasto je to "svjetska vijest". Dos'o tobe?! Je'l to?! Il da se kaze da Islam nije teroristicka tvorevina
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Spanac_113
- Inventar foruma

kad smo vec kod prozivanja, odjeb'te od mene 
a da je puko, jest. samo budala moze nesto ovakvo napisati i ostat ziv (sto je samo jos jedan dokaz da nema boga
)
ne znam koliko bi se vjernika slozilo sa poveznicom big bang = stvaranje svijeta od strane boga.
a da je puko, jest. samo budala moze nesto ovakvo napisati i ostat ziv (sto je samo jos jedan dokaz da nema boga
ne znam koliko bi se vjernika slozilo sa poveznicom big bang = stvaranje svijeta od strane boga.
Kaže: "Tačno ovaj ajet je bila tema mog naučnog istraživanja zbog koga sam dobio "Nobelovu nagradu" 1973.godine.
Bilo je govora o teoriji pucanja i razdvajanja (Big Bang) u kome se spominje da postojeći svemir je nastao kao rezultat velikog praska (pucanja) od koga je nastao kosmos sa nebesima i zvjezdama.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
Bivša zečica Playboyja prešla na islam

Bivša Playboyjeva zečica Felixia Yeap (28) prešla je na islam što je doživjela kao "ponovno rođenje".
Felixia je svojevremeno postala prva Malezijka koja je Playboyjeva zečica, a na svoj 28. rođendan obavijestila je svoje fanove putem Facebooka da je primila islam.

Napisala je kako je dugo vremena tragala za duhovnošću, te na tom putu pohađala katoličku službu dvije godine i usvojila budističku praksu.
Potom je sedam mjeseci učila o islamu i na kraju prihvatila ovu religiju, pišu britanski mediji.
Re: Bivša zečica Playboyja prešla na islam
Eto sad se može za Ruma udati... On voli kosooke 
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Ciklama
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10237 times
Re: Bivša zečica Playboyja prešla na islam
neka ba Ciklama, taman nam ide uz temu o tetovazama i Islamu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Ruana
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Re: Sve je više prelazaka u Islam
To su gluposti ! Svi oni plasiraju vijest koji se njima sviđaju, a neće da sagledaju u realnost. Zašto se ne piše i ne kaže koliko muslimana prelaze u druge vjere?Zašto ?
Bez uvrede, ali čisto radi ovoga gore citiranog šta tebe boli neka stvar koliko ljudi prelazi na islam i koliko ljudi prelazi na neke druge vjere. Ja lično da sam ateista, vjerski svijet za mene ne bi postojao. Svačije poštuj, samo što kod komunjara očito ta ne postojiBamby wrote:Ne vjerujem, ateista sam. Ne pada mi na pamet vjerovati u nešto gdje je u jednoj knjizi napisano 'bog postoji'. Knjigu je mogao bilo ko sastaviti. Tako da ona nije nikakav dokaz postojanja tog nekog bića.
Jagoda wrote:E ovo je za druge Nobelove![]()
Ok, postujem, ali me zivo zanima zasto je to "svjetska vijest". Dos'o tobe?! Je'l to?! Il da se kaze da Islam nije teroristicka tvorevinaAj lav suplja
svjetska je vijest jer je od velikog znacaja za one koji shvataju i tragaju za istinom i spasom.
nije to rekao ili otkrio neko obican - nego neko cije rijeci imaju tezinu.
pored toga, opet ce se naci osobe poput Spanca koje ce covjeka proglasiti ludim iako nijedan valjan argument za to nemaju.
kad smo vec kod toga.....
svaki vjernik koji posjeduje nesto veci nivo (opsteg) znanja.Spanac_113 wrote: ne znam koliko bi se vjernika slozilo sa poveznicom big bang = stvaranje svijeta od strane boga.
Kaže: "Tačno ovaj ajet je bila tema mog naučnog istraživanja zbog koga sam dobio "Nobelovu nagradu" 1973.godine.
Bilo je govora o teoriji pucanja i razdvajanja (Big Bang) u kome se spominje da postojeći svemir je nastao kao rezultat velikog praska (pucanja) od koga je nastao kosmos sa nebesima i zvjezdama.
nije taj ajet jedini koji govori o velikom prasku.
na jednom ili vise mjesta se spominje nesto poput "da On iz niceg stvara i da je kadar to opet uciniti".
a prije velikog praska zaista nista nije bilo. od njega je sve krenulo.
pa neka je hvaljen i slavljen Onaj koji iz nicega stvara!
vjera i nacionalna opredjeljenost je osobna stvar i tu bi stavio točku...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..