Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.
Maybe there'll be a large alien invasion soon
A vi kako ste
Moderator: VIP

Pa ode odmah..Mon wrote: 06 Mar 2024, 20:21 Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu![]()
Imam dobre i lose dane.
Maybe there'll be a large alien invasion soon![]()
A vi kako ste![]()

Uživaj bejb, čekamo slike, čuvaj se.Mon wrote: 06 Mar 2024, 20:21 Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu![]()
Imam dobre i lose dane.
A vi kako ste![]()

Pretjeruješ, posli napišeš da nema nikog kad si ti na temi.

Sta pretjeruje,

ma dobar si ti samo ne mozes ponesto skontat.Matan wrote: 06 Mar 2024, 20:37
Sta pretjeruje,
ja se zezam sa zenskom, a on se hinjski ubacuje, tj uvlaci joj se u guzicu..
mislim, ovdje se malo ko i zna zezati, pa u pravi si, da pretjerujem sto uopce sa nekim i kontaktiram,,

Ti se ne zezas. Ti provociras. Pa kad dobijes po toj labrinji, slijedi prica neshvacenog zezatora.Matan wrote: 06 Mar 2024, 20:37Sta pretjeruje,Zanki wrote: 06 Mar 2024, 20:34
Pretjeruješ, posli napišeš da nema nikog kad si ti na temi.
De spisak ostalih beskičmenjaka da ti nie zapovidano
mislim, ovdje se malo ko i zna zezati, pa u pravi si, da pretjerujem sto uopce sa nekim i kontaktiram,,

Dobro..Shadow wrote: 06 Mar 2024, 20:46Ti se ne zezas. Ti provociras. Pa kad dobijes po toj labrinji, slijedi prica neshvacenog zezatora.Matan wrote: 06 Mar 2024, 20:37
Sta pretjeruje,

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Prekrasno, super putovanja.... Drzi se dobri danaMon wrote: 06 Mar 2024, 20:21 Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu![]()
Imam dobre i lose dane.
A vi kako ste![]()

Nadji bojfrenda, sta ce ti alienMon wrote: 06 Mar 2024, 20:21 Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu![]()
Imam dobre i lose dane.
A vi kako ste![]()
Users browsing this forum: Masamune and 2 guests