Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.
Mon wrote: 06 Mar 2024, 20:21
Putovanje Evropa Maj, drugo putovanje June New Orleans, large bonus na poslu, nova bolja poslovna ponuda on the horizon...& I'm still fucking depressed
Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.
Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.
Maybe there'll be a large alien invasion soon
A vi kako ste
Uživaj bejb, čekamo slike, čuvaj se.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Matan wrote: 06 Mar 2024, 20:29
Ti si bez neki zenski uvlakac..
jos jedan beskicmenjak..
Pretjeruješ, posli napišeš da nema nikog kad si ti na temi.
De spisak ostalih beskičmenjaka da ti nie zapovidano
Sta pretjeruje,
ja se zezam sa zenskom, a on se hinjski ubacuje, tj uvlaci joj se u guzicu..
mislim, ovdje se malo ko i zna zezati, pa u pravi si, da pretjerujem sto uopce sa nekim i kontaktiram,,
Sta pretjeruje,
mislim, ovdje se malo ko i zna zezati, pa u pravi si, da pretjerujem sto uopce sa nekim i kontaktiram,,
Zanki wrote: 06 Mar 2024, 20:34
Pretjeruješ, posli napišeš da nema nikog kad si ti na temi.
De spisak ostalih beskičmenjaka da ti nie zapovidano
Sta pretjeruje,
Ti se ne zezas. Ti provociras. Pa kad dobijes po toj labrinji, slijedi prica neshvacenog zezatora.
Sta pretjeruje,
Ti se ne zezas. Ti provociras. Pa kad dobijes po toj labrinji, slijedi prica neshvacenog zezatora.
Dobro..
ne zezam se vise sa tobom...
jel u redu..a to o labrnji..ne bi da idem dublje, nisam toliki prostak..
Last edited by Matan on 06 Mar 2024, 20:48, edited 1 time in total.
Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.
Maybe there'll be a large alien invasion soon
A vi kako ste
Prekrasno, super putovanja.... Drzi se dobri dana nedaj se
Tablete malo pomazu
Imam dobre i lose dane.