na shaumu, dove i cigare............

Moderator: VIP
Senahid wrote:Tigris wrote:musko da mirise na lavandu ..............![]()
![]()
na shaumu, dove i cigare............
Lavanda je bar po meni, unisex. Ako imas sta protiv, dodji pa pomirisi me. Vidjeces da sam u pravu.
(onako, lijepo mirise i nece da ti prouzrokuje rak)
ajd.dobro. al pazi da se ne osjeti previse........Senahid wrote:Tigris, ne suprotstavljam ti se. Ali ne oduzimaj mi lavandu time sto ces me natjerati da mislim da je to gay...
...samo probajSenahid wrote:sann wrote:Jasmin,kao inace..
Jedan od ljepsih mirisa na Dunjaluku. Ali ubila me Tigris kad bih i pokusao da uzmem sapun sa mirisom jasmina.
...drzi se ti lavandeSalahuddin wrote:Da, mosus je uvijek tu kao nesto neprevazidjeno...no ipak je sve stvar ukusa. Meni je naprimjer miris lavande i jasmina ljepsi od mosusa.
.Grinje,sitne male zivotinje,ne vidjljive nasem oku,ima ih svuda,naj vise na krevetu,jastuku,tkanina ih privlaci a toplotu obozavaju...cak su i na ljudskom tijelu,kozom se hrane...a voda ih ubija,nikakvi mirisi ne djeluju na njih! Strasnouvijek_kontra wrote:Sta su grinje?![]()
Mirisem na tropsko voce.
Pise tako.
sann wrote:.Grinje,sitne male zivotinje,ne vidjljive nasem oku,ima ih svuda,naj vise na krevetu,jastuku,tkanina ih privlaci a toplotu obozavaju...cak su i na ljudskom tijelu,kozom se hrane...a voda ih ubija,nikakvi mirisi ne djeluju na njih! Strasnouvijek_kontra wrote:Sta su grinje?![]()
Mirisem na tropsko voce.
Pise tako.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests