nije sex ogledalo svega, i kada ga mozes imati kad god pozelis vise i nije zanimljivo , pogotovo ako je par 15-20 godina zajedno
Moze li zena biti samo za jednog muskarca
Moderators: spacebound, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14456 times
- Been thanked: 10000 times
- Status: Offline
Re: Koliko seksa u braku je normalno
pa mogu
nije sex ogledalo svega, i kada ga mozes imati kad god pozelis vise i nije zanimljivo , pogotovo ako je par 15-20 godina zajedno
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Ko je prvi počeo izlete izvan braka?Julia-Klara wrote:pa mogu![]()
Muškaeac ili žena?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Kojeg braka, cijeg?KOMESAR wrote:Ko je prvi počeo izlete izvan braka?Julia-Klara wrote:pa mogu![]()
Muškaeac ili žena?
Otkud ja znam
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Mislim, ako nema sexa u braku onda se počinje šarati.Julia-Klara wrote:Kojeg braka, cijeg?KOMESAR wrote:Ko je prvi počeo izlete izvan braka?Julia-Klara wrote:pa mogu![]()
Muškaeac ili žena?
Otkud ja znam
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9687 times
- Been thanked: 11430 times
- Status: Online
Brutalno iskreni parovi: U braku smo 20 godina a nismo se seksali više od 5 godina
MNOGI misle da seksualni život umire nakon sklapanja braka.
Posao, djeca, obaveze, lud raspored - sve to utječe na kvalitetu seksualnog života, piše Huffington Post. Ovog tjedna oženjeni korisnici Reddita odlučili su iskreno progovoriti o tome koliko se stvarno seksaju. Podijelili su se u tri kategorije, ovisno o duljini bračnog staža. U nastavku pročitajte njihova priznanja.
U braku do sedam godina
"Ja imam 33, on 29 godina. U braku smo jednu godinu, zajedno tri, imamo jedno dijete. Seksamo se u prosjeku jednom tjedno."
"Moj muž i ja u braku smo tri godine i imamo dijete. Seksamo se dva puta tjedno, ponekad više. Nama to nije neka velik stvar. Seks je sjajan i postaje sve bolji, ali mi smo toliko sretni zajedno pa je seks samo mali dio naše veze."
"Meni je 29, a njemu 26. Oženjeni smo nešto više od godinu dana. Seksamo se dva do tri puta tjedno. Meni bi odgovaralo jedan do dva puta, a on bi volio pet do šest puta tjedno."
"U braku smo godinu i pol dana. Seksamo se jednom svaki drugi tjedan. Radimo suprotne smjene i imamo jako zaposlene vikende. Oboje smo tužni zbog toga, ali jako volimo jedno drugo. Nemamo djece."
U braku od sedam do 15 godina
"Zajedno smo sedam godina i imamo jedno dijete. Seksali smo se jedan do tri puta dnevno, a sada smo prešli na jedan do tri puta tjedno. Oboje smo OK s tim jer ako se štediš seks je nevjerojatan."
"Skoro mi je 30, u braku smo osam godina. Seksamo se jednom svakih 10 dana. Ona je upravo ušla u treće tromjesečje trudnoće.
"Malo smo stariji. U braku 15 godina. U prosjeku se seksamo tri puta tjedno, a ponekad svaki dan. Ono važnije je da svaki dan razgovaramo i mazimo se."
"Zajedno smo 14 godina, u braku 11, četvero djece. Kada stvari nisu 'zatvorene zbog održavanja' seksamo se oko pet puta tjedno."
"Imamo 37 i 35 godina. U braku smo skoro 15. Život je trenutno ludnica. Oboje radimo, školujemo se, imamo 5-godišnjeg sina. Ponekad se seksamo tri puta tjedno, a ponekad seksa uopće nema."
U braku više od 15 godina
"Zajedno smo 17 godina. Seksamo se dva do tri puta godišnje."
"Zajedno smo 30 godina, u braku 25, imamo dvoje djece, oboje smo u '50-ima. Seksamo se tri do pet puta tjedno. Kada to ne radimo onda se ljubimo i mazimo. Bolje je nego što sam mislio da će biti."
"Meni je 45, njoj 46. U braku smo 20 godina, nismo se seksali više od pet godina."
"U braku smo 20 godina. Ponekad se seksamo tri puta dnevno, ponekad samo jednom u dva tjedan. Sve ovisi o tome što život baci pred nas. Ponekad je u pitanju lijep lagani jutarnji seks, a ponekad se radi o jednom satu intenzivnog jebanja."
MNOGI misle da seksualni život umire nakon sklapanja braka.
Posao, djeca, obaveze, lud raspored - sve to utječe na kvalitetu seksualnog života, piše Huffington Post. Ovog tjedna oženjeni korisnici Reddita odlučili su iskreno progovoriti o tome koliko se stvarno seksaju. Podijelili su se u tri kategorije, ovisno o duljini bračnog staža. U nastavku pročitajte njihova priznanja.
U braku do sedam godina
"Ja imam 33, on 29 godina. U braku smo jednu godinu, zajedno tri, imamo jedno dijete. Seksamo se u prosjeku jednom tjedno."
"Moj muž i ja u braku smo tri godine i imamo dijete. Seksamo se dva puta tjedno, ponekad više. Nama to nije neka velik stvar. Seks je sjajan i postaje sve bolji, ali mi smo toliko sretni zajedno pa je seks samo mali dio naše veze."
"Meni je 29, a njemu 26. Oženjeni smo nešto više od godinu dana. Seksamo se dva do tri puta tjedno. Meni bi odgovaralo jedan do dva puta, a on bi volio pet do šest puta tjedno."
"U braku smo godinu i pol dana. Seksamo se jednom svaki drugi tjedan. Radimo suprotne smjene i imamo jako zaposlene vikende. Oboje smo tužni zbog toga, ali jako volimo jedno drugo. Nemamo djece."
U braku od sedam do 15 godina
"Zajedno smo sedam godina i imamo jedno dijete. Seksali smo se jedan do tri puta dnevno, a sada smo prešli na jedan do tri puta tjedno. Oboje smo OK s tim jer ako se štediš seks je nevjerojatan."
"Skoro mi je 30, u braku smo osam godina. Seksamo se jednom svakih 10 dana. Ona je upravo ušla u treće tromjesečje trudnoće.
"Malo smo stariji. U braku 15 godina. U prosjeku se seksamo tri puta tjedno, a ponekad svaki dan. Ono važnije je da svaki dan razgovaramo i mazimo se."
"Zajedno smo 14 godina, u braku 11, četvero djece. Kada stvari nisu 'zatvorene zbog održavanja' seksamo se oko pet puta tjedno."
"Imamo 37 i 35 godina. U braku smo skoro 15. Život je trenutno ludnica. Oboje radimo, školujemo se, imamo 5-godišnjeg sina. Ponekad se seksamo tri puta tjedno, a ponekad seksa uopće nema."
U braku više od 15 godina
"Zajedno smo 17 godina. Seksamo se dva do tri puta godišnje."
"Zajedno smo 30 godina, u braku 25, imamo dvoje djece, oboje smo u '50-ima. Seksamo se tri do pet puta tjedno. Kada to ne radimo onda se ljubimo i mazimo. Bolje je nego što sam mislio da će biti."
"Meni je 45, njoj 46. U braku smo 20 godina, nismo se seksali više od pet godina."
"U braku smo 20 godina. Ponekad se seksamo tri puta dnevno, ponekad samo jednom u dva tjedan. Sve ovisi o tome što život baci pred nas. Ponekad je u pitanju lijep lagani jutarnji seks, a ponekad se radi o jednom satu intenzivnog jebanja."
što sam ja sex stroj
i nakon 27 godina strast gori... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Re: Moze li zena biti samo za jednog muskarca
ja ove artikle preskacem ,,niti je udaja niti zenidba kraj seksa ,,,sto se uvjek zaboravi reci da se nakon duze godina zajednickog zivljenja postaje prisniji prvrzeniji,,i pogledi i dodiri i lezanje jedno pored drugoga pripada intimnim trenutcima ne samo onaj seksualni cin od 5 minuta !!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Sve lijepo sroceno, sasijece me ovih 5 minutaCalla wrote:ja ove artikle preskacem ,,niti je udaja niti zenidba kraj seksa ,,,sto se uvjek zaboravi reci da se nakon duze godina zajednickog zivljenja postaje prisniji prvrzeniji,,i pogledi i dodiri i lezanje jedno pored drugoga pripada intimnim trenutcima ne samo onaj seksualni cin od 5 minuta !!
Habibti, ya nour el - ain... 
- Calla
- Legenda foruma

eto,,ja cim dodem i navirim ovamo,,napravim kaos u vasim osjecanjima
)
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Bravo!Calla wrote:ja ove artikle preskacem ,,niti je udaja niti zenidba kraj seksa ,,,sto se uvjek zaboravi reci da se nakon duze godina zajednickog zivljenja postaje prisniji prvrzeniji,,i pogledi i dodiri i lezanje jedno pored drugoga pripada intimnim trenutcima ne samo onaj seksualni cin od 5 minuta !!
Ali i ovaj tekst nam pokazuje koliko je svaki brak,veza individualna i drugacija od one druge
- Calla
- Legenda foruma

Nema pravila ni u jednoj vezi,,,
bila ona povezana ili solo veza ,,onako kako si namjestimo pored svih paralelnih obaveza zivota tako cemo i funkcionirati i u braku a i u seksu .Ne kaze se dzaba da je brak najkomplikovanija i najodgovornija obaveza !!
bila ona povezana ili solo veza ,,onako kako si namjestimo pored svih paralelnih obaveza zivota tako cemo i funkcionirati i u braku a i u seksu .Ne kaze se dzaba da je brak najkomplikovanija i najodgovornija obaveza !!
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Možda u starim danima, ono pri smrti al dok si mlad i zdrav bez onog u ono - yebeš takav life 
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Jes vala, do braka vas prckamo za dzaberadeta62 wrote:Brak je legalizacija prostitucije.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Kako za dzabe?Jagoda wrote:Jes vala, do braka vas prckamo za dzaberadeta62 wrote:Brak je legalizacija prostitucije.![]()
![]()
![]()
![]()
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23877 times
- Been thanked: 6241 times
- Status: Online
radeta62 wrote:Brak je legalizacija prostitucije.
...a ebes li ti katkad?...nista ne govoris!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ocekujes iskren odgovor?U sta ti godine iduVeca wrote:radeta62 wrote:Brak je legalizacija prostitucije.
...a ebes li ti katkad?...nista ne govoris!
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.