Hrvatski nacionalizam
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hrvatski nacionalizam
Hibrid zastava, nema teorije da je dočekaju naši praunuci. Dok se oni rode zaratit će još jedno 3 puta a dotad Bog zna koja će biti zastava, samo siguran sam da neće biti ovakva
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
- Status: Offline
IMAM IDEJU, everyone.. Ide nova tema!!
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
storm wrote:laganini wrote:..samo da se mene pita ja bi i onu petokraku zabranija za vijek vijekova kao i lik joze mafioze...e tu bi naišli na otpor jugo nacizam ja prihvatljiv
![]()
Ste totalitarne simbole zabraniti.. Jako jednostavno ne
Fino je kad se sve slegne pa kad nakon onog, vuk sit i ovce ne broju, malo i s vama dvojicom jebača koju progovorim.
Znači, do sada mi se više puta dešavalo da jednom nešto predbacim a drugi mi odgovori, pa zato mi slobodno kažite dal' se kod vas radi o istom liku?
No, vas boli vaš osobni nacionalizam, a istovremeno na sve otvore prdite protiv ex-yu. Često se govori da su Srbi imali najviše koristi od juge, možda ekonomski, ali politički ne. Uz Njemačku i Italiju samo je Hrvatska imala fašističku državu u II svjetskom ratu. A samo zahvaljujući Titi i jugi to je minimizirano i dobrano zataškano. Jugoslavija je dobila cijelu ovostransku jadransku obalu, a poslije je skoro sve to naslijedila endehazija. No, Hrvati u Hrvatskoj pa i u BiH su ostali polarizirani između fašiizma i antifašizma, i u tome je vaša kob! Za nas u Bosni je pravi visokopoštovani Hrvat onaj koji pomiri svoj nacionalizam sa antifašizmom. Za vas dvojicu šupčića, i za mladu Vilu, naglasit ću, iz bosanske perspektive, da se nasuprot pomenutim nalaze najprimitivniji sljedbenici ustaških koljača.
hvala na kompleksu
i usput rečeno prva antifašistička puška je pukla u hrvatskoj i to od hrvata..ali ko to jebe mi smo ustaše i baš me briga..zadovoljan.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
..evo navratio sam a ne volim ostat dužan..počeci nacionalnog buđenja i stvaranje hrvatske nacije je počelo 1830 godine...naravno to se ne postiže dekretom nacije se razvijau ko i sve ostalo..JCR wrote:Nije pitanje kako je nastala nacija, to se zna, već KADA je nastala, ako već govoriš da je puno starija od bošnjačke onda bi bio red da kažeš i kada je nastalalaganini wrote:oćeš reć kako je nastala hrvatska nacija..misliš na to..

..nema frke zato smo tu...JCR wrote:Hvala na odgovoru

Suti jadna ne izvaljuj se iz cipela visevila wrote:nemam ja problem s tim da poštujem tu zastavuMelek wrote:U vezi danasnje zastave - pa bas zato i treba svi jednako da je volimo. To je zastava kompromisa, dijaloga i pomirenja. Zastava je kreirana od strane EU a ne od domacih faktora i svi su je barem deklarativno prihvatili.
ali imam problem s tim da poštujem državu i ovakvo uređenje
niti ona prihvaća nas a uzročno posljedično ni mi ne prihvaćamo nju....(za jagodu spešl Mi Hrvati)

A de matere ti mi pojasni malo ono o domovinskoj kulturi koju ti vuces iz Hrvatske!? Vristim bona os smijeha, pa nit znas pricat pravo hrvatski, a mogu jos da te zamislim kad krenes rped ogledalom namjestat sta i kako bi to Hrvat uradio hahahahahahaha
Al nek ti "ne mrzis" Bosnu, al mlatis sahovnicom po njoj

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
@Salahuddin, vidim da si boldovao dekret, pa i promjena iz Musliman u Bošnjak se je desio po dekretu.
Jel tako?
Jel tako?
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

..imaju bosanski katolici
barem sam se toga načita ovdje.. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9543 times
- Been thanked: 11282 times
Pa mogu ti reći, da sam sjedio i pio kafu u TZ s nekim katolicima, koji su tvrdili da su samo tolaganini wrote:..imaju bosanski katolicibarem sam se toga načita ovdje..

Vjerovatno su u znatnoj manjini ali eto, ima ih.
čudi me da nisi pozna komšića i onog drugog
a ne objavili su da je umra 

..nije mi ni palo napamet...općenito mislim..Salahuddin wrote:Prvo mi reci jesi li ovdje aludirao na naziv "Bosnjak", prije nego opletem po tastaturi.laganini wrote:..evo navratio sam a ne volim ostat dužan..počeci nacionalnog buđenja i stvaranje hrvatske nacije je počelo 1830 godine...naravno to se ne postiže dekretom nacije se razvijau ko i sve ostalo..JCR wrote:Nije pitanje kako je nastala nacija, to se zna, već KADA je nastala, ako već govoriš da je puno starija od bošnjačke onda bi bio red da kažeš i kada je nastalalaganini wrote:oćeš reć kako je nastala hrvatska nacija..misliš na to..

..ma ne zezam se može se donit dekretom odluka ali ako se ljudi ne identificiraju pod tim pojmom uzalud vam trud svirači....austro ugarska je to jednom napravila ali nije saživilo mislim da sad oće...barem u većini muslimana... 

naravno..meni nije jasno i zašto pijene ja vidim da hrvatima ne smeta to opće..ne diraj u moje... 

ja se sijećam kad su se muslimani izjašnjavali kao hrvati ali opet nije da su ih hrvati doživljavali kao takve..niti su se muslimani takvim osijećali..jednostavno ova profilacija je bila potrebna..čak i ono titovo priznavanje nacije kao muslimanske je korak naprid bio...
triba bit pošten i priznat...a ova podjebavanja na forumu opalimo svi i nešto što ne mislimo čisto da se razbije monotonija
a opet kad se sjetim dok nisam doša na forum ja nisam ni zna da se muslimani izjašnjavaju kao bošnjaci ...priznajem.. 

- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
zajebavaš?laganini wrote:triba bit pošten i priznat...a ova podjebavanja na forumu opalimo svi i nešto što ne mislimo čisto da se razbije monotonijaa opet kad se sjetim dok nisam doša na forum ja nisam ni zna da se muslimani izjašnjavaju kao bošnjaci ...priznajem..
ozbiljno pitam za ovo neznanje?