Dino Merlin
Moderator: Krokodil Behko
Re: Cecin gost na koncertu u Lukavici - Dino Merlin?
dobra....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25330 times
- Been thanked: 6637 times
- Status: Offline
...boze,daj mi strpljenja! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Jah eto, sigurno se raspitivala za minobacače i snajpere.. 
Što se tiče Merlina otišao bi on na njen koncert da ona ima malo pozitivniji imidž.
Što se tiče Merlina otišao bi on na njen koncert da ona ima malo pozitivniji imidž.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
evo skrušeno priznajem da na tulumima putimo po neku njenu stvar..jebizovna je do boli..ako bi mene pitali ja bi je jebo bez obzira na arkana 
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ja protiv njene muzike nemam nista, cak sto vise, ima stvarno dobrih pjesama. ne moze se poredit s ovim cajkama ni po cemu...
ali zbog arkana mi ne pada na pamet da idem na njene koncerte i punim joj dzepove.
ali zbog arkana mi ne pada na pamet da idem na njene koncerte i punim joj dzepove.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Aca lukas,pa edo majka,pa dino merlin.....javite mi kad dođete do semse suljakovic da se ukljucim u diskusiju
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ja bi mogao samo na amiru i halida... Ove sto spominjete, pola ih ne znamZagorka wrote:Aca lukas,pa edo majka,pa dino merlin.....javite mi kad dođete do semse suljakovic da se ukljucim u diskusiju
I sasvim dobro živim
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka

Ejs...blago tebi,meni semsa jako bitna,bez nje uopce ne bih dobro zivjela 
Jel to ona izdali me prijatelji izdao me bratZagorka wrote:Ejs...blago tebi,meni semsa jako bitna,bez nje uopce ne bih dobro zivjela
To znam od malena... Bio sam zlostavljan na raspustu kod bake
Šalim se... To je ok
Sigurno si neću to pustiti nikad, ali kad sam dolje nimalo mi ne smeta čuti... Naprotiv
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka

Jest ta,u zatvoru je vele.Zato zena zasluzuje temu.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Cecina muzka je sranje , cajka ko cajka... Ista ko i milion drugih, smao sto ima poveliku mrlju u zivotu pa je "zvijezda"...
Ebat je
i nju i Merlina... Ista hovna 
Ebat je
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10007 times
- Been thanked: 11895 times
Evo šta je Ceca rekla o Dini Merlinu, nakon pisanja medija da će joj biti gost na koncetu
Nakon što je sarajevski list 'Dnevni avaz' objavio da će koncert koji će Ceca Ražnatović održati 30. augusta u Istočnom Sarajevu navodno predstavljati dio predizbornog skupa SNSD-a, partije Milorada Dodika, kao i da je ona zvala Dinu Merlina da joj bude gost, oglasila se i pjevačica koja tvrdi da su ovo totalne izmišljotine
Sarajevski list je naveo i da će '20 hiljada ulaznica biti podijeljeno pristalicama SNSD-a' a da se očekuje i duet Cece i Dodika.
- Navodi do kojih ste došli putem bosanskih medija nisu tačni. U Sarajevu ću održati svoj solistički koncert i to nema nikakve veze sa političkim skupom Dodikovih pristalica, tako da sa njim neću ni pjevati, što je opet netačno najavljeno.
Da je u pitanju ne neka politička kampanja, u Sarajevu se ne bi najavljivao Cecin solistički koncert. Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pjevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina – rekla je Ražnatovićeva.
Takođe, “Avaz” tvrdi i da se popularna pjevačica navodno raspitivala da li postoji mogućnost da neko stadion u Lukavici, iz Sarajeva ili sa Trebevića, gađa minobacačem, i da je tražila garancije da će biti maksimalno bezbjedna.
(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
Nakon što je sarajevski list 'Dnevni avaz' objavio da će koncert koji će Ceca Ražnatović održati 30. augusta u Istočnom Sarajevu navodno predstavljati dio predizbornog skupa SNSD-a, partije Milorada Dodika, kao i da je ona zvala Dinu Merlina da joj bude gost, oglasila se i pjevačica koja tvrdi da su ovo totalne izmišljotine
Sarajevski list je naveo i da će '20 hiljada ulaznica biti podijeljeno pristalicama SNSD-a' a da se očekuje i duet Cece i Dodika.
- Navodi do kojih ste došli putem bosanskih medija nisu tačni. U Sarajevu ću održati svoj solistički koncert i to nema nikakve veze sa političkim skupom Dodikovih pristalica, tako da sa njim neću ni pjevati, što je opet netačno najavljeno.
Da je u pitanju ne neka politička kampanja, u Sarajevu se ne bi najavljivao Cecin solistički koncert. Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pjevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina – rekla je Ražnatovićeva.
Takođe, “Avaz” tvrdi i da se popularna pjevačica navodno raspitivala da li postoji mogućnost da neko stadion u Lukavici, iz Sarajeva ili sa Trebevića, gađa minobacačem, i da je tražila garancije da će biti maksimalno bezbjedna.
(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10007 times
- Been thanked: 11895 times
Pogledajte kako se Sarajlije pripremaju za Cecin koncert (VIDEO)
U masi muzika koje su treštale centrom Sarajeva blokiranog dernecima nakon otvaranja SFF-a, izdvojio se zanimljiv song u Štrosmajerovoj. Pogledajte/poslušajte.
Kako ne bi nespremni otišli na koncert Cece Ražnatović najavljen pod motom 'Poziv koji se ne odbija', Sarajlije su kolektivno obnavljali znanje i preslušavali tekstove sa njenog zadnjeg albuma, konkretno pjesme 'Ime i prezime'. Evo šta smo zabilježili u petak navečer u Štrosmajerovoj:
[ytube][/ytube]
U masi muzika koje su treštale centrom Sarajeva blokiranog dernecima nakon otvaranja SFF-a, izdvojio se zanimljiv song u Štrosmajerovoj. Pogledajte/poslušajte.
Kako ne bi nespremni otišli na koncert Cece Ražnatović najavljen pod motom 'Poziv koji se ne odbija', Sarajlije su kolektivno obnavljali znanje i preslušavali tekstove sa njenog zadnjeg albuma, konkretno pjesme 'Ime i prezime'. Evo šta smo zabilježili u petak navečer u Štrosmajerovoj:
[ytube][/ytube]
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Potpisujem.Julia-Klara wrote:Cecina muzka je sranje , cajka ko cajka... Ista ko i milion drugih, smao sto ima poveliku mrlju u zivotu pa je "zvijezda"...
Odvratna je i ona i njena "muzika"
somehow I manage
E hebiga ... kakav šok, prosto da ne vjeruješ. Sad se svi čude što se Ceca sluša i pušta a vrti se 20 godina svugdje. Ma daaaaj 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
ko da je merlin nešto bolja...usporedbe radi..inače nije da branim cajke nije to moja glazba...
Amen sestroJulia-Klara wrote:Cecina muzka je sranje , cajka ko cajka... Ista ko i milion drugih, smao sto ima poveliku mrlju u zivotu pa je "zvijezda"...
Ebat jei nju i Merlina... Ista hovna
Sve mi jasno, al tolika kolicina idiota koji to slusaju, i dopustaju da im se djeca zaglupljuju tim turbo shitom, a specijalno oni koji onakvu kalasturu smatraju za neki sex objekat, eto lijepo hoce nesto da mi bude
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Fina raja iz čaršije, multikulti ovo onoKrokodil Behko wrote:Pogledajte kako se Sarajlije pripremaju za Cecin koncert (VIDEO)
[ytube][/ytube]