Bolje nisu ni zaslužili... To je realnost
F.K. Sarajevo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: F.K. Sarajevo
Uščuplić će biti veliki trener.Pratio sam ga od početka, ima klikere.Postavka igre i sredina su mu ravne najboljim evropskim stručnjacima.Malo škripi u odbrani,mora naći boljeg golmana.Jedina moja zamjerka je realizacija.Mislim da Bilbija nije neki kapacitet,a ni Šefko ne zna na koju stranu goni.
Kad se ovo pobrojano popravi biće najjači u regiji.
Kad se ovo pobrojano popravi biće najjači u regiji.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Sužen je izbor na pet ekipa, Sarajevo će igrati protiv:
FC Lokomotiv Moskva (RUS)
VfL Borussia Mönchengladbach (GER)
AC Sparta Praha (CZE)
Villarreal CF (ESP)
BSC Young Boys (SUI)
AC Sparta Praha (CZE)
Villarreal CF (ESP)
BSC Young Boys (SUI)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Tu bi mogli pobijediti samo Lokomotivu, jer čini mi se da imaju tek osrednju sezonu ovog ljeta.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Najlakši protivnok su Švicarci,a najatraktivnije Švabe.Krokodil Behko wrote:Tu bi mogli pobijediti samo Lokomotivu, jer čini mi se da imaju tek osrednju sezonu ovog ljeta.
Uh nimalo naivne ekipe... Sve jake lige, jedino Česi malo zaostajuKOMESAR wrote:Sužen je izbor na pet ekipa, Sarajevo će igrati protiv:
AC Sparta Praha (CZE)
Villarreal CF (ESP)
BSC Young Boys (SUI)
Habibti, ya nour el - ain... 
..drago mi je da sam se privario opet bi isto komentira ne znajuć kvalitetu tih grka...jer razlika u ligama je prevelika...Krokodil Behko wrote:Da, stručan silaganini wrote:budimo realni teško će sarajevo naprid..ne zbog rezultata ..ipak grčka liga i bih nebo i zemlja...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

U redu, vjerujem da ti je drago, ali drago je i meni zbog Hajduka. Ne zbog amidžinog malog, nego onak, promjene radi, nek i hajduk napravi nešto.laganini wrote:..drago mi je da sam se privario opet bi isto komentira ne znajuć kvalitetu tih grka...jer razlika u ligama je prevelika...Krokodil Behko wrote:Da, stručan silaganini wrote:budimo realni teško će sarajevo naprid..ne zbog rezultata ..ipak grčka liga i bih nebo i zemlja...![]()
pa rade čuda s obzirom na situaciju u hns...prosjek ekipe 20 godina..
sarajevo dobilo najtežeg..dinamo i rijeka najlakše..sve u svemu dobar ždrijeb..
i četvrto kolo je uspjeh..atraktivan protivnik...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Borussia Moenchengladbach. Gore nije moglo. Hajde nema veze, samo nek pruže dobar otpor. Bar da remiziraju u SA, a tamo šta bude. Razlika je ogromna.
Bas su najtezeg pobrali... Sad je kako je, probati izvući najbolje iz toga, možda i iznenaditi barem jednu tekmu jer sigurno još nisu u top formi 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Sad im ni Ronaldo ne može pomoći.storm wrote:Bas su najtezeg pobrali... Sad je kako je, probati izvući najbolje iz toga, možda i iznenaditi barem jednu tekmu jer sigurno još nisu u top formi
Gladbah se pokazao vrlo ranjiv u posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Atletik Bilbao-a.
U prvih 25 minuta skoro svaki korner je bio go za Bilbao.
Sada je na Sarajevu da dobro analizira i pokusa jednu utakmicu na Kosevu da ne izgubi.
A za pracenje rezultata utakmica BiH lige preporucujem www.everygoal.net
Ukoliko vas zanimaju prenosi uzivo mozete ih pratiti putem live stream-a na
www.everygoal.net/live-streams
U prvih 25 minuta skoro svaki korner je bio go za Bilbao.
Sada je na Sarajevu da dobro analizira i pokusa jednu utakmicu na Kosevu da ne izgubi.
A za pracenje rezultata utakmica BiH lige preporucujem www.everygoal.net
Ukoliko vas zanimaju prenosi uzivo mozete ih pratiti putem live stream-a na
www.everygoal.net/live-streams
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Ja sam priželjkivao Gladbach. Biće to dobre dvije utakmice. Meni najvažnije da se prodje.
Sinoć je Sarajevo razbilo Borac u Banja Luci (3:1). Strijelci Duljević, Bilbija i Todorović.
Olimpiyacos ozbiljno zainteresovan za Samira Radovca. Moje mišljenje da se treba odbiti sve ispod 2 miliona euri.
Duljević, Cimirot i Radovac su pravi dragulji bh fudbala. I ako ih se bude njegovalo i brusilo oni mogu imati karijere Edina Džeke.
Sinoć je Sarajevo razbilo Borac u Banja Luci (3:1). Strijelci Duljević, Bilbija i Todorović.
Olimpiyacos ozbiljno zainteresovan za Samira Radovca. Moje mišljenje da se treba odbiti sve ispod 2 miliona euri.
Duljević, Cimirot i Radovac su pravi dragulji bh fudbala. I ako ih se bude njegovalo i brusilo oni mogu imati karijere Edina Džeke.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
Favre: Sarajevo je tehnički jako dobra ekipa
Piše: F. Zametica

Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru Play Offa Evropske lige odmjeriti snage sa njemačkim predstavnikom, Borussijom Mönchengladbach.
Njemački tim danas je stigao u prijestolnicu Bosne i Hercegovine, a večeras je na našem najvećem stadionu održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio šef stručnog štaba ekipe iz Mönchengladbacha, Lucien Favre.
"Posmatrao sam ekipu Sarajeva više puta, svi misle da mi moramo proći zato što dolazimo iz Njemačke. Igramo protiv jedne tehnički dobre ekipe. Mainz je ispao od šestoplasirane ekipe u Grčkoj, a Sarajevo je izbacilo treću ekipu grčke lige," rekao je Favre i dodao:
"Možda ću promijeniti ekipu u odnosu na onu koja je igrala sa Homburgom, to ću tek sutra odlučiti. Kruse i Kramer neće igrati sutra na stadionu Asim Ferhatović Hase," rekao je Favre i nastavio:
"Moramo dobro odgovoriti na pressing Sarajeva. Gledao sam utakmicu sa Veležom, igrali su visok pressing i moramo odgovoriti adekvatno na njihov način igre. Znam da su navijači jako bučni. Kući igramo pred 54.000 gledalaca u Dortmundu pred 80.000 gledalaca i znamo da se moramo skoncentrisati i dobro pripremiti," kaže Favre.
Favre: Sarajevo je tehnički jako dobra ekipa
Piše: F. Zametica

Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru Play Offa Evropske lige odmjeriti snage sa njemačkim predstavnikom, Borussijom Mönchengladbach.
Njemački tim danas je stigao u prijestolnicu Bosne i Hercegovine, a večeras je na našem najvećem stadionu održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio šef stručnog štaba ekipe iz Mönchengladbacha, Lucien Favre.
"Posmatrao sam ekipu Sarajeva više puta, svi misle da mi moramo proći zato što dolazimo iz Njemačke. Igramo protiv jedne tehnički dobre ekipe. Mainz je ispao od šestoplasirane ekipe u Grčkoj, a Sarajevo je izbacilo treću ekipu grčke lige," rekao je Favre i dodao:
"Možda ću promijeniti ekipu u odnosu na onu koja je igrala sa Homburgom, to ću tek sutra odlučiti. Kruse i Kramer neće igrati sutra na stadionu Asim Ferhatović Hase," rekao je Favre i nastavio:
"Moramo dobro odgovoriti na pressing Sarajeva. Gledao sam utakmicu sa Veležom, igrali su visok pressing i moramo odgovoriti adekvatno na njihov način igre. Znam da su navijači jako bučni. Kući igramo pred 54.000 gledalaca u Dortmundu pred 80.000 gledalaca i znamo da se moramo skoncentrisati i dobro pripremiti," kaže Favre.
Sarajevo dobro igra, 2:2 a vraćaju se dvaput i plus su primili čudan gol zbog greške golmana kada je pogrešno procijenio ubačaj sa strane... Odlično igraju. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.