Bio je tu, valjda je ok...
Benooo odmah raport
Moderator: VIP

Bio je tu, valjda je ok...

Samo mu reci da je supak odmah ce se javiti

E to ne mogu

B1.Zanki wrote: 15 Mar 2024, 07:55Koji ti polažeš, sinoć mi prija govori kako joj težak b2 i da ide svaki dan na časove po tri sata...spacebound wrote: 15 Mar 2024, 07:48 Dobar jutar
Nego, ja prekjucer odradila primjer testa, nastimala odbrojavanje sat i po, zavrsila za 40 minuta, skoro sve mi bilo tacno i opustila se, ko kakav debil
Moram danas pocet vjezbat pisma
I tu se opustila kad sam vidjela da samo jedno pismo treba i to moze i od 80 rijeci
Ok, jucer svakako ne bih mogla nista od glavobolje, ali ipak. Trebam sebi dva samara zalijepit i uozbiljit se.
A nakon taj C da je to užas

Ne mo's doc'do rijeci

Ma znam da si tako tepateMasamune wrote: 15 Mar 2024, 08:02 Tako mi dajemo komplimente jedan drugom
Njega znam duze od svih vas. Ljudina

Ja neman poima, al kako si ti pisala ovdje i ona jučer mi priča ono rekoh bome nie van lako, još kaže kako pričaju austrijci na roditeljskom ništa nie skužilaspacebound wrote: 15 Mar 2024, 08:02B1.Zanki wrote: 15 Mar 2024, 07:55
Koji ti polažeš, sinoć mi prija govori kako joj težak b2 i da ide svaki dan na časove po tri sata...
A nakon taj C da je to užas
B2 sam polozila 2021. Traze mi sad iz ambasade novi, ne stariji od godine, pa sam prijavila B1, jer je dosta laksi.
Da, B2 je stvarno tezak. Nije ni B1 macji kasalj ali u poredjenju sa B2 je pjesma.

A tek usisivač, ne tribaš ga upalit, sam dio donesem u sobi i mamaraMasamune wrote: 15 Mar 2024, 08:06 Mi smo šoker koristili ali samo je dovoljno da ga vide ili čuju kad ono pecne struja... naravno ludost je koristiti ga
au kako se toga uplaše... ak ne sluša samo je dovoljno da ga pogleda odmah prestane

Ma nije lako.Zanki wrote: 15 Mar 2024, 08:08Ja neman poima, al kako si ti pisala ovdje i ona jučer mi priča ono rekoh bome nie van lako, još kaže kako pričaju austrijci na roditeljskom ništa nie skužilaspacebound wrote: 15 Mar 2024, 08:02
B1.
B2 sam polozila 2021. Traze mi sad iz ambasade novi, ne stariji od godine, pa sam prijavila B1, jer je dosta laksi.
Da, B2 je stvarno tezak. Nije ni B1 macji kasalj ali u poredjenju sa B2 je pjesma.

Naš se ne plaši, nego počne da grize cijev. Moramo ga zatvoriti u drugu sobu dok usisavamoZanki wrote: 15 Mar 2024, 08:11A tek usisivač, ne tribaš ga upalit, sam dio donesem u sobi i mamaraMasamune wrote: 15 Mar 2024, 08:06 Mi smo šoker koristili ali samo je dovoljno da ga vide ili čuju kad ono pecne struja... naravno ludost je koristiti ga
au kako se toga uplaše... ak ne sluša samo je dovoljno da ga pogleda odmah prestane

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
trebas se opustiti insanu, dobro je bona, umijes... rilaks! sve je dobro.spacebound wrote: 15 Mar 2024, 07:48 Dobar jutar
Nego, ja prekjucer odradila primjer testa, nastimala odbrojavanje sat i po, zavrsila za 40 minuta, skoro sve mi bilo tacno i opustila se, ko kakav debil
Moram danas pocet vjezbat pisma
I tu se opustila kad sam vidjela da samo jedno pismo treba i to moze i od 80 rijeci
Ok, jucer svakako ne bih mogla nista od glavobolje, ali ipak. Trebam sebi dva samara zalijepit i uozbiljit se.

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests