Dinamo je bio Dinamo,tamo 70-80-tih...vila wrote:još jedan dinamovacJohny wrote:dinamo i kafa
...ovo sad je samo blijeda kopija....

Moderator: VIP
Dinamo je bio Dinamo,tamo 70-80-tih...vila wrote:još jedan dinamovacJohny wrote:dinamo i kafa
ne,,samo ljubitelj sporta,,,ali u svakom slucaju navijam za komsijevila wrote:još jedan dinamovacJohny wrote:dinamo i kafa
Pa moze se reci,tamo od 73 pa sve do 82. god.vila wrote:reci im paša...reci
kako za koga? pa za ajdukaJohny wrote:ne,,samo ljubitelj sporta,,,ali u svakom slucaju navijam za komsijevila wrote:još jedan dinamovacJohny wrote:dinamo i kafa
a ti?? za kog ti navijas
sad kao mi stari?Pasaga wrote:Pa moze se reci,tamo od 73 pa sve do 82. god.vila wrote:reci im paša...reci
To su bila sjajna vremena,njih 4-5 klubova....
Covjek je imao ceif da ode do Begisa,Zagreba,Splita.....
Danas je to tesko docarati ovim narastajima.
vila wrote:sad kao mi stari?Pasaga wrote:Pa moze se reci,tamo od 73 pa sve do 82. god.vila wrote:reci im paša...reci
e pa ja nisam
bruka,,za ajduka ni Kerum vise ne navijavila wrote:kako za koga? pa za ajdukaJohny wrote:ne,,samo ljubitelj sporta,,,ali u svakom slucaju navijam za komsijevila wrote:još jedan dinamovacJohny wrote:dinamo i kafa
a ti?? za kog ti navijas![]()
![]()
pa bila sam sigurno 10-tak puta na najlipšem stadionu u bivšoj jugiPasaga wrote:vila wrote:sad kao mi stari?Pasaga wrote:Pa moze se reci,tamo od 73 pa sve do 82. god.vila wrote:reci im paša...reci
e pa ja nisam,nevjerujem da si bila toliko zagrijana za ta desavanja i da si bila dio te atmosfere na stadionima.
i nije te to sram recvila wrote:a kerum je kao bitan?Johny wrote:
bruka,,za ajduka ni Kerum vise ne navija![]()
navija Vila![]()
imam ja desetak poljuda, da nemaš ti ....vatrenavila wrote:a kerum je kao bitan?Johny wrote:
navija Vila![]()
ma da...pričali smo i dosad...sve je to postao samo biznis pojedinaca..i to onih beskrupuloznih primitivnih seljačinastorm wrote:Je to ....kako Paša kaže..... drugačije je to bilo
je bilo muljanja i namještanja, ali su bili mala djeca za ovu bagru danas.... da ne pričam o punim stadionima i atmosferi...
dobro je...tebe puste onom ograđenom rutom...ponekad...ponekad ni ne dođeš do splitastorm wrote:imam ja desetak poljuda, da nemaš ti ....vatrenavila wrote:a kerum je kao bitan?Johny wrote:
navija Vila![]()