Šta vas je danas nasmijalo?

Vicevi, smiješni clipovi, biseri forumaša..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Šta vas je danas nasmijalo?

Post by storm » 18 Aug 2014, 13:51

Moj radnik :valja
Nakon mjesec dana vratimo se dovršiti nešto na kuću, čije smo okolinu bas razvalili, jer smo vršili sanaciju temelja i izolaciju... I on izlazi iz kombija i :sok... A jes trava rod'la :sok
:plavi još da mogu postaviti njegovu krmeljavu facu izjutra :haha
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14706 times
Been thanked: 10249 times

Post by Julia-Klara » 18 Aug 2014, 14:15

Jagoda wrote:Da li tigrovi nose helanke sa seljankama ?:)))))

:plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi

e ovo se i ja pitam :D
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8302 times
Been thanked: 19538 times

Post by Maja » 20 Aug 2014, 00:27

Krokodil Behko wrote:
Calla wrote:
Lebowski wrote:Kad spomenu te ljude na viskim pozicijama ja tu vidim samo problem sa psihom, možda jedan izraz psihopatije. :cudi

Pa da ,treba se zapitati ,pod kojim pritiskom i po koliko sati na dan,ovi ljudi svoje profesije obavljaju??

Uvecana frustracija na poslovnom ili privatnom sektoru,ili u oba smjera ?
Jeste dušo, u pravu si. I posao moderatora je stresan i fino osjetim, da mi je
potrebna neka posebna relaksacija. :hihi
Calla wrote:opet te nekakva sracka spopala ..

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 20 Aug 2014, 22:12

a ova dvojica forumaša ovdje, samo su im :cice na mozgu :D.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41714 times
Been thanked: 28509 times
Status: Online

Post by Rum » 20 Aug 2014, 22:15

Divlja_u_srcu wrote:a ova dvojica forumaša ovdje, samo su im :cice na mozgu :D.
ti si nam naj draza :p
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 20 Aug 2014, 22:20

Divlja_u_srcu wrote:a ova dvojica forumaša ovdje, samo su im :cice na mozgu :D.
A gdje sam ja ?
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

Post by IM_ex » 21 Aug 2014, 01:22

Okrećem se tako i u sljedećoj sekundi-jašem kravu :sok Doslovce,sjedim joj za vratom, ...
:valja

:ha
E sad necu ni kako ja hocu

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 22 Aug 2014, 09:49

Našla sam kod muža,u mobitelu,kontakt:
"Besplatan sex"!
Nisam izdržala,nazvala sam...
Zazvonio je moj mobitel...
Kad nisam pukla...
Konj jedan, konjski!!!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 22 Aug 2014, 11:15

...

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 22 Aug 2014, 11:21

Da, i ovo me nasmijalo

Naslov: Sado-mazo
carobnjak Nurudin wrote:sex je trenje između suprotnih polova
:D.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 24 Aug 2014, 01:59

Bila sam na zadnjem sedistu u autu mog buduceg zeta i moje rodice i vozimo do opstine na vencanje. Buduci zet je pojacao muziku, veseli se, rodica se dere na njega da pazi kako vozi a ja snimam kamerom. Viknem: Sladjooooo, ko se danas udaaajeeee?
A ona onako nervozna: Aaaa, ovaj, Dusan!
Ja sam se minimum minut smijala ko luda.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3957 times
Been thanked: 2977 times

Post by Pasaga » 25 Aug 2014, 21:05

Nenadjoh onu temu.
Admin moze da je preseli....soryyy....

BUREGDZIJA pali motokultivator,frezu,.....Goldoni..... :D.
Snimljeno negdje u Hercegovini...

https://www.youtube.com/watch?v=rw_y2zvW1UE#t=58
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny » 25 Aug 2014, 22:47

Pasaga & Vila

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 25 Aug 2014, 23:21

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25546 times
Been thanked: 6700 times

Post by Veca » 25 Aug 2014, 23:39

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 26 Aug 2014, 22:19

Rum wrote: Idi bjezi bas sam kulturan veceras vidi chat blista :mrgud
:haha

sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann » 28 Aug 2014, 22:19

:ooo
Jarci vole praktičnost. Moramo imati nešto konkretno što se može upotrijebiti i čime se može mjeriti praktična vrijednost za čovječanstvo. Svi smo mi tu da bismo služili čovječanstvu. Rad je jako važan. Štednja također. Sve to treba jako dobro organizirati i ja sam očigledno u tome vrlo uspješna. A tu smo između ostaloga da nešto postignemo. Svakako treba insistirati na izvrsnosti. To mi je specijalnost, imam sve što mi je za to potrebno. U poslu budi posve pripremljen, obavljaj ga kako treba, dobro vodi knjige, budi na visini zadatka, neka sve bude na najvišem mogućem nivou i onda se tako može živjeti. U protivnom, nemoj se uopće petljati u to. Da, ja sve znam najbolje. Otvorena sam za svaku informaciju ako je osoba koja mi je donosi dovoljno inteligentna da može razgovarati na mom nivou. Uvijek me zanimaju ljudi koji su stručnjaci na svom području. Obožavam Olimpijske igre. Tamo gledam ljude koji žele biti najbolji, koji imaju jasan cilj, daju sve od sebe, ne muljaju… to me uzbuđuje. Obožavam raditi. Rad je za mene čisto zadovoljstvo. Totalno me pali vidjeti kako plaća dolazi na moj račun u banci, da je to posljedica toga što sam odradila dobar posao i da tako mogu procijeniti vrijednost svoga rada. Vrlo je seksi osjećaj da si nešto napravila kako treba. Mrzim kad mi neko kaže da će negdje doći i onda ne dođe. Mrzim kad ljudi naprave nešto napola, to nikako ne toleriram. Veze su jako važno područje života. Daješ sve što je potrebno za vezu. Moraš naći partnera koji je praktičan, s obje noge na zemlji i sluša tvoje upute i radi ono što mu kažeš. I ako nije takav, napucaš ga i nađeš drugog. Moj je savjet: ne ulazi prebrzo u vezu, prvo se sprijatelji, jer jednom kad prekinete želiš ipak imati prijatelja, tu sam vrlo praktična. A inače, izrazito sam odana. I vjerna. Sve mora imati svoju vrijednost i mjerljivost. Raste li taj kukuruz? Koliko će to trajati? Koliko ćemo zaraditi? Vrijednost na tržištu… Veze, djeca, seks… sve su to praktične i mjerljive stvari. Starenje je super ako si fit. Cijeli život pazim na tijelo, pazim šta jedem, fokusirana sam, disciplinirana sam i starost me ne može omesti. Bila sam ozbiljna u djetinjstvu i preuzela sam odgovornost za sve, bila sam roditelj svojim roditeljima. Jarci se rode stari. Brinu se o svemu. I zanimljvo je: što smo stariji, to smo mlađi. Organska je hrana važna, nema veze što je skupa, važna je jer ćeš živjeti duže, a živjeti dugo je jako važno. Tako ćeš duže služiti. A što duže služiš stvorit ćeš bolju karmu pa ćeš u idućem životu imati bolju karmu s još više novca. Obožavam novac. Rijetko kad griješim i ljudi me zbog toga baš i ne vole. Općenito me ljudi baš i ne šmekaju puno, nemam baš neki ljupki karakter. Imam ja smisla za humor, ali onako, sa stilom. Sve treba raditi dostojanstveno i kvalitetno. Vjerovatno biste voljeli sa mnom poslovati, ja sam izvrsna učiteljica. Visoki standardi, jako dobro objašnjavam stvari, provjeravam jeste li ih shvatili i nadam se da ćete napraviti domaću zadaću. Što više ulažeš, više ćeš dobiti. Možda tu i tamo postoji neko ko je bolji od mene, ali nije da sam ga srela. Međutim, katkad moram delegirati jer uviđam ako ću sve raditi sama da će me to jako iscrpiti. S godinama mi se sve manje radi, jer radim cijeli život. Ne da mi se nešto puno kontemplirati o sebi, praktična sam, rješavam stvari u trenutku kako dolaze, nemam vremena za gluposti. Nisam nešto duhovna osoba. Ne mora se niko brinuti za mene, samostalna sam, volim to. Ja se brinem za druge, a ne obrnuto... :valja
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 28 Aug 2014, 22:24

opisala si moju ženu..i gle čuda jarac je :888
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 28 Aug 2014, 22:26

sann wrote::ooo
Jarci vole praktičnost. Moramo imati nešto konkretno što se može upotrijebiti i čime se može mjeriti praktična vrijednost za čovječanstvo. Svi smo mi tu da bismo služili čovječanstvu. Rad je jako važan. Štednja također. Sve to treba jako dobro organizirati i ja sam očigledno u tome vrlo uspješna. A tu smo između ostaloga da nešto postignemo. Svakako treba insistirati na izvrsnosti. To mi je specijalnost, imam sve što mi je za to potrebno. U poslu budi posve pripremljen, obavljaj ga kako treba, dobro vodi knjige, budi na visini zadatka, neka sve bude na najvišem mogućem nivou i onda se tako može živjeti. U protivnom, nemoj se uopće petljati u to. Da, ja sve znam najbolje. Otvorena sam za svaku informaciju ako je osoba koja mi je donosi dovoljno inteligentna da može razgovarati na mom nivou. Uvijek me zanimaju ljudi koji su stručnjaci na svom području. Obožavam Olimpijske igre. Tamo gledam ljude koji žele biti najbolji, koji imaju jasan cilj, daju sve od sebe, ne muljaju… to me uzbuđuje. Obožavam raditi. Rad je za mene čisto zadovoljstvo. Totalno me pali vidjeti kako plaća dolazi na moj račun u banci, da je to posljedica toga što sam odradila dobar posao i da tako mogu procijeniti vrijednost svoga rada. Vrlo je seksi osjećaj da si nešto napravila kako treba. Mrzim kad mi neko kaže da će negdje doći i onda ne dođe. Mrzim kad ljudi naprave nešto napola, to nikako ne toleriram. Veze su jako važno područje života. Daješ sve što je potrebno za vezu. Moraš naći partnera koji je praktičan, s obje noge na zemlji i sluša tvoje upute i radi ono što mu kažeš. I ako nije takav, napucaš ga i nađeš drugog. Moj je savjet: ne ulazi prebrzo u vezu, prvo se sprijatelji, jer jednom kad prekinete želiš ipak imati prijatelja, tu sam vrlo praktična. A inače, izrazito sam odana. I vjerna. Sve mora imati svoju vrijednost i mjerljivost. Raste li taj kukuruz? Koliko će to trajati? Koliko ćemo zaraditi? Vrijednost na tržištu… Veze, djeca, seks… sve su to praktične i mjerljive stvari. Starenje je super ako si fit. Cijeli život pazim na tijelo, pazim šta jedem, fokusirana sam, disciplinirana sam i starost me ne može omesti. Bila sam ozbiljna u djetinjstvu i preuzela sam odgovornost za sve, bila sam roditelj svojim roditeljima. Jarci se rode stari. Brinu se o svemu. I zanimljvo je: što smo stariji, to smo mlađi. Organska je hrana važna, nema veze što je skupa, važna je jer ćeš živjeti duže, a živjeti dugo je jako važno. Tako ćeš duže služiti. A što duže služiš stvorit ćeš bolju karmu pa ćeš u idućem životu imati bolju karmu s još više novca. Obožavam novac. Rijetko kad griješim i ljudi me zbog toga baš i ne vole. Općenito me ljudi baš i ne šmekaju puno, nemam baš neki ljupki karakter. Imam ja smisla za humor, ali onako, sa stilom. Sve treba raditi dostojanstveno i kvalitetno. Vjerovatno biste voljeli sa mnom poslovati, ja sam izvrsna učiteljica. Visoki standardi, jako dobro objašnjavam stvari, provjeravam jeste li ih shvatili i nadam se da ćete napraviti domaću zadaću. Što više ulažeš, više ćeš dobiti. Možda tu i tamo postoji neko ko je bolji od mene, ali nije da sam ga srela. Međutim, katkad moram delegirati jer uviđam ako ću sve raditi sama da će me to jako iscrpiti. S godinama mi se sve manje radi, jer radim cijeli život. Ne da mi se nešto puno kontemplirati o sebi, praktična sam, rješavam stvari u trenutku kako dolaze, nemam vremena za gluposti. Nisam nešto duhovna osoba. Ne mora se niko brinuti za mene, samostalna sam, volim to. Ja se brinem za druge, a ne obrnuto... :valja
:D. šta je ovo ....prvi put sam se zabrinuo, što sam jarac :plavi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 28 Aug 2014, 22:26

zar iti sine brute...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Post Reply