Dio foruma koji se ne cenzuriše
Moderator: VIP
-
Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
-
Status:
Calla
22 Aug 2014, 10:02
Krokodil Behko wrote:Čini mi se da je jednostavnije izvaditi na vrijeme, a i ekonomičnije.
Dobra partija zagarantovana

ahaa,,,bilo bi dobro da je i ovaj muskarac prvi izvukao na vrjeme,,
posto nije zena pati i danas dan od muskog promasenog vadenja !!!

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
-
Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
-
Status:
Luna.
22 Aug 2014, 10:08
ceka, jel to tebi bude iznutra kao prave bubuljice.. ja mislim da je moja jedna rodica imala to ali ponekda. i znam da je isla doktoru i doktor joj reko da je to od trenja, i manjka vlaznosti, ne znam tacno detalje... mene odmah asociralo na paljenje vatre trenjem pa je zafrkavali, cura pazi da se ne zapalis u po jebacine

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
-
Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
-
Status:
Luna.
22 Aug 2014, 10:14
cura, ti nas haman zafrkavas
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
-
Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9493 times
- Been thanked: 11240 times
-
Status:
Krokodil Behko
22 Aug 2014, 11:04
Calla wrote:Krokodil Behko wrote:Čini mi se da je jednostavnije izvaditi na vrijeme, a i ekonomičnije.
Dobra partija zagarantovana

ahaa,,,bilo bi dobro da je i ovaj muskarac prvi izvukao na vrjeme,,
posto nije zena pati i danas dan od muskog promasenog vadenja !!!

Suština sveukupnog života i zabave je u stavljanju i vađenju.
To ne možeš poreći

-
Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
-
Status:
Calla
22 Aug 2014, 14:31
Ne poricem,,!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
-
radeta62
- Aktivni forumaš

-
Status:
radeta62
22 Aug 2014, 14:39
jevleta wrote:Želela bih da podelim sa vama svoj problem. Od svoje dvadesete imam disfunkcionalnu vaginu a stvar je u tome da sam alergična i nakon seksa sva se obaspem sitnim bubuljicama koje strašno peckaju i bole a nije retkost ni da krvare. Seks je normalan ali već sutradan pojavi se to crvenilo ne baš lepog izgleda nakon čega sledi čekanje od par dana a nekad potraje i celu sedmicu. Užasno pecka i svrbi. Ovo traje već 7 godina a uvek koristim kondome jer se mnogo bojim da ne ostanem trudna ponovo. Samohrana sam majka, dobila dete sa 19 i ne mogu priuštiti ponovo prolazak kroz sve to. Volim reći da je to bila greška. Primetila sam da je alergija mnogo manje izražena kod seksa bez kondoma ali ne smem reskirati više. Često menjam seksualne partnere jer mi je teško ući u novu vezu sa detetom iz prošlog braka a bez seksa ne mogu. Mislima sam da je rešenje u analnom seksu koji mi takođe mnogo prija ali partnerima postane čudno nakon određenog vremena i neprimetno se povuku i ne odgovaraju na pozive. Moram spomenuti i da me često bolelo pozadi i to je stvaralo dodatne probleme na poslu koji zahteva mnogo kretanja, bez odmora i uspravan položaj. Trpela sam to ali ne mogu više, želim da krenem dalje, da se rešim problema, da se posvetim nekome i ponovo uživam. Terapije sa lekovima nisu bile uspešne a lekari sumnjaju na redak genetski poremećaj iako nemaju rešenje i postajem sve više skeptična oko svog izlečenja.
Oklen si ti djevojko,mozda ja imam travku za tvoje probleme.........

-
jevleta
- Na probnom

-
Status:
jevleta
22 Aug 2014, 22:48
@Calla
Da li je to znači do moje psihe? Imala sam problema kao dete, izbegavala sam svaki nepotrebni kontakt rukama sa osobama ali samo do puberteta.
@Luna
Ne, unutra je sve normalno. Bubuljice i crvenilo su samo vani a tek ponegde idu i malo dublje, po ivicama.
@Radeta62
Rođena i odrasla u Republici Srpskoj ali ne živim više tamo. Inače stjuardesa po zanimanju. Probala sam neke travke i nijedna a i mnogi lekovi su su prirodnog porekla i od sveže trave.
-
Maja
- Administrator

- Has thanked: 7753 times
- Been thanked: 18226 times
-
-
Status:
Maja
23 Aug 2014, 18:28
Ima 4-5 dana guli mi se koza na jagodicama.
Palac desne ruke i kaziprst i srednji na lijevoj.
Jel ovo nedostatak necega?
-
Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23240 times
- Been thanked: 6112 times
-
Status:
Veca
23 Aug 2014, 21:49
...i ja bih rekla,zbog vitamina!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
-
Status:
Zagorka
23 Aug 2014, 21:53
Nela wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti igrackice pez a da nije crveni Miki Maus, ljubicasta i crvena H. Kity. Dijete mi bas voli te ugrackice a ovdje nema. U Hr smo kupili jos nekih ali ni tamo nismo nasle puno.
Zar nema u dm-u?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
Nela
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
-
Status:
Nela
23 Aug 2014, 22:56
Zagorka wrote:Nela wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti igrackice pez a da nije crveni Miki Maus, ljubicasta i crvena H. Kity. Dijete mi bas voli te ugrackice a ovdje nema. U Hr smo kupili jos nekih ali ni tamo nismo nasle puno.
Zar nema u dm-u?
Ma jok. Poneku nadjemo po ovim trznim centrima ali uglavnom sve iste
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Obrisan profil
-
Status:
Obrisan profil
24 Aug 2014, 01:52
jevleta wrote:Želela bih da podelim sa vama svoj problem. Od svoje dvadesete imam disfunkcionalnu vaginu a stvar je u tome da sam alergična i nakon seksa sva se obaspem sitnim bubuljicama koje strašno peckaju i bole a nije retkost ni da krvare. Seks je normalan ali već sutradan pojavi se to crvenilo ne baš lepog izgleda nakon čega sledi čekanje od par dana a nekad potraje i celu sedmicu. Užasno pecka i svrbi. Ovo traje već 7 godina a uvek koristim kondome jer se mnogo bojim da ne ostanem trudna ponovo. Samohrana sam majka, dobila dete sa 19 i ne mogu priuštiti ponovo prolazak kroz sve to. Volim reći da je to bila greška. Primetila sam da je alergija mnogo manje izražena kod seksa bez kondoma ali ne smem reskirati više. Često menjam seksualne partnere jer mi je teško ući u novu vezu sa detetom iz prošlog braka a bez seksa ne mogu. Mislima sam da je rešenje u analnom seksu koji mi takođe mnogo prija ali partnerima postane čudno nakon određenog vremena i neprimetno se povuku i ne odgovaraju na pozive. Moram spomenuti i da me često bolelo pozadi i to je stvaralo dodatne probleme na poslu koji zahteva mnogo kretanja, bez odmora i uspravan položaj. Trpela sam to ali ne mogu više, želim da krenem dalje, da se rešim problema, da se posvetim nekome i ponovo uživam. Terapije sa lekovima nisu bile uspešne a lekari sumnjaju na redak genetski poremećaj iako nemaju rešenje i postajem sve više skeptična oko svog izlečenja.
Cuj, cmarulja. Hoces reci da te ostavljaju zato sto volis u cmar? Ajde ne lazi. Ti si san svakog muskarca.
-
radeta62
- Aktivni forumaš

-
Status:
radeta62
24 Aug 2014, 10:13
MORENA wrote:jevleta wrote:Želela bih da podelim sa vama svoj problem. Od svoje dvadesete imam disfunkcionalnu vaginu a stvar je u tome da sam alergična i nakon seksa sva se obaspem sitnim bubuljicama koje strašno peckaju i bole a nije retkost ni da krvare. Seks je normalan ali već sutradan pojavi se to crvenilo ne baš lepog izgleda nakon čega sledi čekanje od par dana a nekad potraje i celu sedmicu. Užasno pecka i svrbi. Ovo traje već 7 godina a uvek koristim kondome jer se mnogo bojim da ne ostanem trudna ponovo. Samohrana sam majka, dobila dete sa 19 i ne mogu priuštiti ponovo prolazak kroz sve to. Volim reći da je to bila greška. Primetila sam da je alergija mnogo manje izražena kod seksa bez kondoma ali ne smem reskirati više. Često menjam seksualne partnere jer mi je teško ući u novu vezu sa detetom iz prošlog braka a bez seksa ne mogu. Mislima sam da je rešenje u analnom seksu koji mi takođe mnogo prija ali partnerima postane čudno nakon određenog vremena i neprimetno se povuku i ne odgovaraju na pozive. Moram spomenuti i da me često bolelo pozadi i to je stvaralo dodatne probleme na poslu koji zahteva mnogo kretanja, bez odmora i uspravan položaj. Trpela sam to ali ne mogu više, želim da krenem dalje, da se rešim problema, da se posvetim nekome i ponovo uživam. Terapije sa lekovima nisu bile uspešne a lekari sumnjaju na redak genetski poremećaj iako nemaju rešenje i postajem sve više skeptična oko svog izlečenja.
Cuj, cmarulja. Hoces reci da te ostavljaju zato sto volis u cmar? Ajde ne lazi. Ti si san svakog muskarca.

-
Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
-
Status:
Divlja_u_srcu
25 Aug 2014, 22:20
Kad ću ja moći da vidim temu slike forumaša?

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
-
Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23240 times
- Been thanked: 6112 times
-
Status:
Veca
25 Aug 2014, 22:24
...kad budes imala 2000 iljade postova!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
-
Status:
Lanci
25 Aug 2014, 22:29
Divlja_u_srcu wrote:Kad ću ja moći da vidim temu slike forumaša?

Ma neka tebe puste preko reda

I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
-
Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
-
Status:
Divlja_u_srcu
25 Aug 2014, 22:34
Veca wrote:...kad budes imala 2000 iljade postova!

Zbilja?

u jeste naopaki

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️