Dobri? Naspavali se?
Čitav vikend nisam stigla na forum….Ode sad polako listati temu po temu uz kafu….
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ti jutros cvrsto odlucula da masamunea navede na sepukoDori wrote: 18 Mar 2024, 05:38 Jutroooo!!!
Dobri? Naspavali se?
Čitav vikend nisam stigla na forum….Ode sad polako listati temu po temu uz kafu….
Voli on mene samo ne želi to da prizna dok mu ruku ne zavrnem

Spavaj na poslu
I moj mali se sinoć razočarao kad je čuo da je nedjelja, a ne subota
Brat i ja sko se uvijek hrvali i pobjeda je bila kad savladas protivnika i pustiš ga tek kad kaže “pusti govno!”

ja sam sestru uvijek pustao da radi sta hoce pa sam poslije morao tuci raju jer je umislila da moze istuci svakogDori wrote: 18 Mar 2024, 06:42
Brat i ja sko se uvijek hrvali i pobjeda je bila kad savladas protivnika i pustiš ga tek kad kaže “pusti govno!”![]()
Bili smo ravnopravni do njegove možda 15-te….Onda je postao puno jači i ta borba vise nije imala smisla![]()

bez wrote: 18 Mar 2024, 06:46ja sam sestru uvijek pustao da radi sta hoce pa sam poslije morao tuci raju jer je umislila da moze istuci svakogDori wrote: 18 Mar 2024, 06:42
Brat i ja sko se uvijek hrvali i pobjeda je bila kad savladas protivnika i pustiš ga tek kad kaže “pusti govno!”![]()
Bili smo ravnopravni do njegove možda 15-te….Onda je postao puno jači i ta borba vise nije imala smisla![]()

Pa ne mogu da se dozovem. Evo me stojim naglavacke.Sve zivo sam pogasila. Hajd sve ali alarm u mojoj glavi?!

Sta vam je ljudi otkud vam tolika agresija

Jah i onda nađeš u 6 da se ispričašDori wrote: 18 Mar 2024, 05:38 Jutroooo!!!
Dobri? Naspavali se?
Users browsing this forum: klanac23 and 3 guests