Meni samo izaziva gadjenje
A tebi je nabio rogove
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ne znam sto mislis da time mene mozes zajebavatMasamune wrote: 18 Mar 2024, 17:40 Ja vas malo zajebavam sa Dinom. Daleko je on od kompetentne osobe za tu poziciju, ali pokušava nešto, petlja, dolaze mu ljudi... tandrče što bi rekli.
Da se ja pitam Hadžikadić bi trebao biti na toj poziciji. Neko takvog profila, ali i da ne šuti i da ne klima glavom konstantno.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A sve dalje id NATO pakta.

Taman ga cojek zagotivi, a u njemu proradi zov Lopara

Pa dobar dio bosnjaka i jeste, uradio je po selima plod SDA prodaje bosnjaka arapima i turcima od 90ih do danas.Ja sve vise cujem izjave tipa(istina vecinom od seljaka nepismenih)-jebes evropu trebamo se okrenut Turskoj Rusijiironman wrote: 18 Mar 2024, 17:31 Pokusao sam objasiti.
Covjek je krenuo putem koji Bosnjake prikazuje ko militantno ekstremisticko pleme .
A on se prodaje za napredni dio tog plemena. Europejac.
Igra koja ce nas unazadit.
Kao narod.
I to je djelic price.
Pa onda kad u pokusaju da bude smijesno kazes da takva spodoba moze nekome nabiti komplekse zvucis ko da zajebavas svakog ko razmislja svojom glavom.

Pa Turska i ne treba da bude dio EU ,jer nije ni Evropa.To so oni i sami skontali i okrenuli se svom svijetuRum wrote: 18 Mar 2024, 12:39 Jah
Turska je podnijela zahtjev za članstvo u Evropskoj uniji sada već daleke 1987. godine, ali pregovori nikada nisu finalizirani. Posljednjih desetak godina pristupni pregovori su u zastoju iz prvenstveno političkih razloga.

Bogme ja to cula od SDA-ovaca kad opisuju naivne bosnje , koji vjeruju komsijama

Sa Radom..dobar čovjek a i Milenko Ristić je ljudina.

njega dosta dobro znam, zelimira, fikru i tako.
eno sad... pa tu se brani bosna!Julia-Klara wrote: 19 Mar 2024, 08:33 sad moram guglat Loparene znam ni gdje su...znam da su blizu, ali pojma nemam