ma ništa...tema je tu da napišemo nešto što nam upravo padne na pamet, pa eto da čuju i ostali, da se pribilježi

Moderator: VIP
samo da kažem...probaj sa Dovepaparaci wrote:....i da je reklama rexone potpuna laz. jos nijedan dezodorans to kod mene nije uspio![]()
![]()
koristio vec i sad ga trenutno koristim - ali, no chancemerylin wrote:samo da kažem...probaj sa Dovepaparaci wrote:....i da je reklama rexone potpuna laz. jos nijedan dezodorans to kod mene nije uspio![]()
![]()
Maja wrote:hvala mery![]()
paparaci sad sam se grohotom nasmijala. kaže brat šta ti je. ja mu velim tako i tako. kaže on...pa šta se sad znoji nije ljeto
Šta koji q,... bježiš od prirode, najedi se fino crvenog luka i prirodno miriši a ako ti se taj miris ne sviđa,........... pa ima brate bijeli luk iliti češnjakpaparaci wrote:....i da je reklama rexone potpuna laz. jos nijedan dezodorans to kod mene nije uspio![]()
![]()
ne bjezim ja od prirode. najedem se i jednog i drugog uz odredjena jela i ne smeta mi sto tad bazdim iz ustamrki62 wrote:Šta koji q,... bježiš od prirode, najedi se fino crvenog luka i prirodno miriši a ako ti se taj miris ne sviđa,........... pa ima brate bijeli luk iliti češnjakpaparaci wrote:....i da je reklama rexone potpuna laz. jos nijedan dezodorans to kod mene nije uspio![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests