Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Prije rata oko 200.000 ....prema nekim sad popisima oko 360.000 ....ali sve to može biti par desetak tisuća plus minus po meni za njemačku samo, naravno
Prema podacima Njemačkog statističkog ureda iz Wiesbadena u 2007. godini.[15] na području Savezne Republike Njemačke živjelo je ukupno 225 309 hrvatskih državljana. Prema podacima hrvatskih katoličkih misija i njemačkih (nad) biskupija, broj Hrvata kreće se između 310 000 i 350 000. Ova brojka obuhvaća sve one koji se izjašnjavaju Hrvatima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Vojvodine, Boke kotorske. Poznato je također da priličan broj Hrvata u Njemačkoj radi na »crno«, a kao takvi se ne vode ni u kakvim statistikama. Pretpostavlja se da ih je od 50 do 100 tisuća.
Eh, ovo sigurno niste pojma imali ali ja znam onog Zirduma, urednika tog portala ^^
Tip skroz OK u reali a na portali ono - sa dna kace. Mora da je neki show business
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek wrote:Eh, ovo sigurno niste pojma imali ali ja znam onog Zirduma, urednika tog portala ^^
Tip skroz OK u reali a na portali ono - sa dna kace. Mora da je neki show business
ja ga znam u reali...i baš je bezveze....
i inače idu na živce s tom furkom ljubavi sa srbima
stvarnost s tim nikakve veze nema
Ma pisao je totalno drugačije nego što sada radi i to je radio za neke sarajevske novine ili tv kuću..mžda je i pričao... imam dokaze negsje na Yt al mu bilo krivo što su ga odhebali.. tako nešto.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Lebowski wrote:Ma pisao je totalno drugačije nego što sada radi i to je radio za neke sarajevske novine ili tv kuću..mžda je i pričao... imam dokaze negsje na Yt al mu bilo krivo što su ga odhebali.. tako nešto.
moguće...ne znam uopće kako se on progurao za nekog novinara...niđe veze