.nije nikad receno kojih,odakle
Uglavnom ex yu
Bar sam tako shvatio
Prosto nemoguce da su sve bosancerosi
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
.nije nikad receno kojih,odakle
To je drugi par cipela.... Necu reci da ih nema koji nisu iza resetaka al svi idu prije svega da nadju posao I rade. Vecina dobro "opremljena" papirima, znanjem, uputama sta ih otprilike ceka tamo kad dodju,vecina sa diplomama tako da njih 30 % u zatvoru je previse...
Mogu li ja dobiti stipendiju?drbrk wrote: 21 Mar 2024, 08:41 Ne znam koliko se zna, ali u Srbiji je opšta bežanija. Put zapadne evrope kreću već srednjoškolci, najvie u Sloveniju i Austriju. Prevode se papiri (sudskim prevodiocima je ovo dobar biznis), i konkuriše se za stipendije koje su veoma povoljne. A ko još u tim godinama odleprša, teško je da će se vratiti.
U naske se vice bosnjackim jezikom, zaluto si ti pajdodrbrk wrote: 21 Mar 2024, 08:41 Ne znam koliko se zna, ali u Srbiji je opšta bežanija. Put zapadne evrope kreću već srednjoškolci, najvie u Sloveniju i Austriju. Prevode se papiri (sudskim prevodiocima je ovo dobar biznis), i konkuriše se za stipendije koje su veoma povoljne. A ko još u tim godinama odleprša, teško je da će se vratiti.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests