Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Blackhawk
Status: Offline

Re: Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?

Post by Blackhawk » 15 Jun 2014, 20:51

ZA mene nije moguce i .

Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Vladimir RUS » 15 Jun 2014, 20:52

Moguće je, čuda su moguća. :oo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 Jun 2014, 20:56

Vladimir RUS wrote:Moguće je, čuda su moguća. :oo
Tek izuzeci, koji potvrđuju pravilo :cudi

od svih ljudi na svijetu i oko mene, sad se ja imam sa njom družiti :123 ofkors :kafa
eventualno razmjena informacija i neki dogovor zbog djeteta, ostalo :fuckoff
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Ruana

Post by Ruana » 16 Jun 2014, 09:21

storm wrote:

od svih ljudi na svijetu i oko mene, sad se ja imam sa njom družiti :123 ofkors :kafa
Zar ne bi mogao sa zenø koja ti je dijete rodila sa kojø si nekad sve djelio popiti kafu i popricat.
Jesam li ja nenormalna? Kad bi moj muz pricao lose o bivsoj ja bi se zapitala, sta ako ja jednø budem bivsa, kad ne bi mogao sa mnø kafu popiti a toliko toga smo prosli zajedno.

Trepavica

Post by Trepavica » 16 Jun 2014, 09:26

Ne! Uvijek cu reci ne - jednom prekinut bilo koji odnos , ne donosi prijateljstvo ... Posebno ljubavni odnosi... Ja i ne vidim potrebu ostajati u prijateljskim odnosima sa nekim prema kome sam imala emocije... :cudi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Jun 2014, 09:43

Ruana wrote:
storm wrote:

Zar ne bi mogao sa zenø koja ti je dijete rodila sa kojø si nekad sve djelio popiti kafu i popricat.
Jesam li ja nenormalna? Kad bi moj muz pricao lose o bivsoj ja bi se zapitala, sta ako ja jednø budem bivsa, kad ne bi mogao sa mnø kafu popiti a toliko toga smo prosli zajedno.
A vidi ako se ti osjećaš dobro u druženju sa bivšima, to je onda u redu ali ja mislim da je to ipak izuzetak :cudi
Štogod zajedno prošli iz nekih smo razloga bivši i barem ja ne vidim svrhu druženja.. Naravno kava i to što sam pisao oko djece ok...
Opet ne kažem nikad... Život je nepredvidiv i onaj odozgo ima nekad smisla za humor :hihi

Ruana

Post by Ruana » 16 Jun 2014, 10:11

storm wrote:
Ruana wrote:
storm wrote:

A vidi ako se ti osjećaš dobro u druženju sa bivšima, to je onda u redu ali ja mislim da je to ipak izuzetak :cudi
Štogod zajedno prošli iz nekih smo razloga bivši i barem ja ne vidim svrhu druženja.. Naravno kava i to što sam pisao oko djece ok...
Opet ne kažem nikad... Život je nepredvidiv i onaj odozgo ima nekad smisla za humor :hihi
Cudno ali bivsa zena mog muza mu je pomogla kad mu je najteze bilo, iako je i tada bila bivsa, kako zeni to zaboraviti, pomoci ocu moje djece i nije da se druzimo ona je u drugoj drzavi vidimo se najvise dva put godisnje ali bas kako ti rece iz nekog razloga je bivsa a ja sam sadasnja i zasto onda da mi smeta sto njih dvoje popiju kafu zajedno ili raznjene koji telefonski razgovor, pa znaju se citav zivot imaju zajednicke prijatelje. Njih veze proslost i vezat ce ih dok su zivi. Zar nije onda bolje ostati u prijateljskim odnosima. Oni se vise ne vole jer da se vole ne bih ja bila tu kao ni njen muz.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Jun 2014, 10:23

Pa kažem, nikad ne reci nikad, svašta život donosi i u tom slučaju je to u redu... Samo primjećujem, da to nije uobičajeno a svatko ima svoja iskustva te se ponaša u skladu sa njima.. Opet kažem, ako se vi u tom odnosu dobro osjećate, ne bi vas trebalo biti briga što drugi misle...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9410 times
Been thanked: 11169 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 16 Jun 2014, 12:19

drugrankovic wrote:
Ruana wrote:
evergreen wrote:Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
Ne znam iz koga si ti djela Balkana ali znam dvoje balkanaca koji su bili u braku imaju i djete sada svak ima svoje zivote a vjerovali ili ne njih dvoje su cak prijatelji pa i sa sadasnjim partnerima.
Ja pijem kafu sa bivsom od mog muza nekad i cijeli dan provedem sa njom. Balkanka sam i ja dok je juce danac ubio bivsu zenu iz ljubomore. Znaci da ne treba da generalizujemo.

pa kod muslimanki nije cudo delit muza sa jos tri u braku a kamoli s bivšom biti dobar...

navika od malena da babo ima tri cetri hanume
I koliko si ti upoznao Bošnjaka, a da imaju četiri žene?
Jesi li siguran da si iz Vojvodine a ne s Marsa?

dacina_curica

Post by dacina_curica » 16 Jun 2014, 13:20

Ruana wrote:Zar ne bi mogao sa zenø koja ti je dijete rodila sa kojø si nekad sve djelio popiti kafu i popricat.
:aplauzz

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 17 Jun 2014, 17:52

ma popiti kafu ponekada, retko, nije prijateljstvo ono u pravom smislu reči... daleko da mrziti ali... ma ok samo nek se oni druze sta me briga
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 03 Sep 2014, 12:42

Hajd' ovdje cu. Stize mi sinoc sms od bivseg "ponovo smo skupa ja i ..,." dakle zena sa kojom ima djete i za koju je govorio da ne bi nikad sa njom. Da je ona u nhemu probudila samo najgore,nije ga cjenila,nije htjela vidjeti njegove roditelje,koja ga je uhvatila na trudnocu, zbog koje je bio u zatvoru mjesec dana zato sto joj je tresnuo samar jednom kada mu je rekla da je nikakav otac i htjela mu oteti djete. Ima jos toga,vise se i nw mogu sjetiti jer su od tad prosle haman i tri godine. Pisala sam ovdje svoju pricu i sta je i kako je bilo. Ja i on nismo ni u kakvom kontaktu bili niti zalim za tim, samo ne cisto zanima taj fenomem vracanje bivsima za koje se govori da im se nikada nw bi vratili. Ja ne razumijem a voljela bih..,
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 03 Sep 2014, 12:46

Moguće, kako da ne.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14303 times
Been thanked: 9887 times

Post by Julia-Klara » 03 Sep 2014, 12:47

nikad ne reci nikad :djed

ljudi se vremenom prmijene, i mozda je sad doslo vrijeme da njih dvoje napokon nadju zajednicku rijec,i zive zivot kako treba :cudi
ili da povrijede jedno drugo jos jednom ali tako jako da im vise nikad ne padne na pamet da pokusaju ponovo
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 03 Sep 2014, 12:47

Tu sam da pomognem ako nesta treba........ ;)

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 03 Sep 2014, 12:49

Bonaqua wrote:Hajd' ovdje cu. Stize mi sinoc sms od bivseg "ponovo smo skupa ja i ..,." dakle zena sa kojom ima djete i za koju je govorio da ne bi nikad sa njom. Da je ona u nhemu probudila samo najgore,nije ga cjenila,nije htjela vidjeti njegove roditelje,koja ga je uhvatila na trudnocu, zbog koje je bio u zatvoru mjesec dana zato sto joj je tresnuo samar jednom kada mu je rekla da je nikakav otac i htjela mu oteti djete. Ima jos toga,vise se i nw mogu sjetiti jer su od tad prosle haman i tri godine. Pisala sam ovdje svoju pricu i sta je i kako je bilo. Ja i on nismo ni u kakvom kontaktu bili niti zalim za tim, samo ne cisto zanima taj fenomem vracanje bivsima za koje se govori da im se nikada nw bi vratili. Ja ne razumijem a voljela bih..,
ja manje razumijem njegovu potrebu da tebi javi kako su zajedno, nego to sto se s njom pomirio.
jasno bi mi bilo da ste vas dvoje u dobrim odnosima i da se cesto cujete pa eto javio ti.. ovajo jede govna dzaba.

a to vracanje bivsima ja shvatam. bar mislim da mogu razmujeti razloge.
neko se vrati, jer mu to nekako dodje ko jedino rjesenje a neko zaista uvidi sta je izgubio i gdje je grijesio.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14303 times
Been thanked: 9887 times

Post by Julia-Klara » 03 Sep 2014, 12:56

pa ako imaju zajednicku djecu naravnod a komuniciraju,i da ce joj javiti... doduse ne znam jel to taj hairlija , ili neki drugi bivsi :cudi
:ideja mozda je zato rekla da rizikuje da se stormaga naljuti :ideja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 03 Sep 2014, 12:56

I meni je to cudno,cuj da mi dojavi da su skupa. Mozda misli da jos uvijek nesto prema njemu osjecam pa kao da me povrijedi :hm Vidis, to nisam ni htjela da potenciram u postu a kad malo bolje razmislim,bolje da je kilo govana pojeo nego sto mi to javio.
A sad na temu,ono sto ja mislim je da se vratio zbog djeteta. Samo da napomenem da me tip ne zanima i da mi se nije javio ja ne bi ni pomislila na njega,ali ovo....
Julkic,mozda se jeste i ona promjenila ali moze li se zena u cetrdesetim promjeniti? :hm

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 03 Sep 2014, 12:57

A ne ne, to je onaj drugi,nije moj bivsi muz :grana

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 03 Sep 2014, 13:01

Bonaqua wrote:I meni je to cudno,cuj da mi dojavi da su skupa. Mozda misli da jos uvijek nesto prema njemu osjecam pa kao da me povrijedi :hm Vidis, to nisam ni htjela da potenciram u postu a kad malo bolje razmislim,bolje da je kilo govana pojeo nego sto mi to javio.
A sad na temu,ono sto ja mislim je da se vratio zbog djeteta. Samo da napomenem da me tip ne zanima i da mi se nije javio ja ne bi ni pomislila na njega,ali ovo....
Julkic,mozda se jeste i ona promjenila ali moze li se zena u cetrdesetim promjeniti? :hm
vidis da je psihopata, javio ti, jer misli da ce tebe ubost... iscil ga da neko pati za njim.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”