u pakao..zna seSpanac_113 wrote:sram vas i stid bilo![]()
dje ce vam dusa...

Moderators: spacebound, Duminjo

..rekla bi moja meni ko da i ti mimaš menzis..vila wrote:sigurno za šta?laganini wrote:..ma kakvi prije šestog dana ni slučajno....što je sigurno sigurno...
pa nije sex za vrijeme menstrualnog ciklusa opasan...samo je pitanje osobnih želja oko toga
ako je ženi neugodno-sex loš...šta će ti takav sex?
ako je muškarcu neugodno-sex loš...šta će ti takav sex?
i to je to

Calla wrote:
,nista prvi dan sve moze ,,drugi dan svakako preskocimo treci opet moze ,,et tako !!
vila wrote:
ništa to nije![]()
sve je povezano s hormonima...već nakon trećeg dana menstrualnog ciklusa razina endorfina raste...pa je i normalna pojačana želja za seksom
sve je to priroda lijepo riješila...dakle samo uživajte

Johny wrote:Calla wrote:
,nista prvi dan sve moze ,,drugi dan svakako preskocimo treci opet moze ,,et tako !!.
Vidi se iskustvo..zna teta svašta
A drugi dan rezervna varijanta ....Španceva
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

gospođa Brams wrote: Najgori su mi oni kojima smeta svaka dlaka i za koje pi*ka uvijek mora biti besprijekorna i oribana Domestosom da bi joj se oni približili.
naravno laganini sve je stvar izboralaganini wrote:..rekla bi moja meni ko da i ti mimaš menzis..vila wrote:sigurno za šta?laganini wrote:..ma kakvi prije šestog dana ni slučajno....što je sigurno sigurno...
pa nije sex za vrijeme menstrualnog ciklusa opasan...samo je pitanje osobnih želja oko toga
ako je ženi neugodno-sex loš...šta će ti takav sex?
ako je muškarcu neugodno-sex loš...šta će ti takav sex?
i to je tojednostavnno ne...
možda je prvi dojam bio krivi?Johny wrote:vila wrote:
ništa to nije![]()
sve je povezano s hormonima...već nakon trećeg dana menstrualnog ciklusa razina endorfina raste...pa je i normalna pojačana želja za seksom
sve je to priroda lijepo riješila...dakle samo uživajtezna i ova seka svašta..
Sta bi od one tihe nenametljive mirne tete??Pojedini forumaši bi opaticu pokvarili..u blud odveli..
gospođa Brams wrote:Ajde lijepo što ima normalnih muškaraca.
Najgori su mi oni kojima smeta svaka dlaka i za koje pi*ka uvijek mora biti besprijekorna i oribana Domestosom da bi joj se oni približili.
Nemam ništa protiv seksa u te dane, samo ne baš prvi dan-dva, jer nekad znam stvarno imat jake grčeve i osjećam se kao da mi se utroba raspada iznutra pa baš nisam raspoložena
Izgleda da jeste...ali neka.....tiha voda brijege valjavila wrote:možda je prvi dojam bio krivi?Johny wrote:
zna i ova seka svašta..
Sta bi od one tihe nenametljive mirne tete??Pojedini forumaši bi opaticu pokvarili..u blud odveli..
tko će znati![]()