Al-Kaida
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18392 times
- Status: Offline
Re: FBI: Muslimani su odgovorni za 6 posto terorističkih nap
Al ne, kad skontaš koliko na svijetu ima muslimana... a koliko npr Židova i više su oni belaja napravili. A nešto ne čujem da je iko ikad za njih napisao da su teroristi il nešto slično.
Zlo mi je od ovih "pametnih" Amera, kad god se nesto desi prvo okrive mulsimane pa onda poslije se ispostavi et ipak nisu. A ne pominju svoje kretene koji svako malo raznose bombe po skolama i ubijaju djecu.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Ti njihovi kreteni su obicno psihicki poremeceni imaju neke traume iz djetinstva, a muslimani to nista nemaju oni su samo teroristi.Nela wrote:Zlo mi je od ovih "pametnih" Amera, kad god se nesto desi prvo okrive mulsimane pa onda poslije se ispostavi et ipak nisu. A ne pominju svoje kretene koji svako malo raznose bombe po skolama i ubijaju djecu.
Ma jah, muslimani ne mogu imati traume, oni su prirodni kreteniRuana wrote:Ti njihovi kreteni su obicno psihicki poremeceni imaju neke traume iz djetinstva, a muslimani to nista nemaju oni su samo teroristi.Nela wrote:Zlo mi je od ovih "pametnih" Amera, kad god se nesto desi prvo okrive mulsimane pa onda poslije se ispostavi et ipak nisu. A ne pominju svoje kretene koji svako malo raznose bombe po skolama i ubijaju djecu.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Mi ljevicari smo najgori.
Grlimo drvece i spasavamo macke sa maskarom na ocima...
A nevolja sa americkom percepcijom da je svaki Musliman terorista lezi u dva dublja problema - generalnom americkom zatupljenoscu i manjku obrazovanja (kako redovnog tako i informativnog) i velikom zeljom muslimanskih teroristickih organizacija da govore u ime SVIH Muslimana. Nema gore kombinacije nego kad se sastavi glup i dr*adzija - TNT frca na sve strane.

A nevolja sa americkom percepcijom da je svaki Musliman terorista lezi u dva dublja problema - generalnom americkom zatupljenoscu i manjku obrazovanja (kako redovnog tako i informativnog) i velikom zeljom muslimanskih teroristickih organizacija da govore u ime SVIH Muslimana. Nema gore kombinacije nego kad se sastavi glup i dr*adzija - TNT frca na sve strane.
-
- Na probnom
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3889 times
- Been thanked: 2925 times
Re: Al-Kaida
Marijana88 wrote:sve me to jako plasi....
ili te to plasi...
ili te je strah....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9591 times
- Been thanked: 11340 times
- Status: Online
Amerikanci u strahu od novog 11. septembra
'Teroristi će udariti s 11 aviona nestalih u Libiji'

Američki dužnosnici izrazili su brigu zbog nestanka 11 putničkih zrakoplova u Libiji. Vjeruje se da su ih ukrali islamski militanti, pripadnici Libijske zore, nakon što su prošlog mjeseca zauzeli međunarodnu zračnu luku u Tripoliju. Sada se strahuje da bi ih mogli iskoristiti za terorističke napade u regiji.
U kabinetu predsjednika Baracka Obame svjesni su mogućnosti ponavljanje crnog scenarija na 13. obljetnicu napada na WTC, 11. rujna, pa upravo zbog toga u protekla dva tjedna upozoravaju na pogoršanje situacije u Libiji, piše Washington Free-Beacon.
- Nekoliko putničkih zrakoplova je nestalo u Libiji. 11. rujna smo doznali što se može dogoditi s otetim zrakoplovima - izjavio je neimenovani dužnosnik.
Ovaj datum za Amerikance ima dvostruko značenje. Osim što se tada obilježava napad na WTC, 11. rujna će se obilježiti u druga godišnjica napada na američku ambasadu u Benghaziju kada su poginula četiri američka državljana uključujući i veleposlanika Christophera Stevensa.
Marokanski vojni analitičar, Abderrahmane Mekkaui, rekao je za Al Jazeeru kako su zračnu luku u Tripoliju zauzeli pripadnici Maskiranih brigada, skupina koja je odgovorna za napad na američku ambasadu u Libiji prije dvije godine.
Mekkaui tvrdi kako postoje vjerodostojni obavještajni podaci prema kojima Maskirane brigade namjeravaju ukradene zrakoplove upotrijebiti za napad na zemlje Magreba i to na obljetnicu 11. rujna.
Stručnjak za protuterorizam Sebastian Gorka, izjavio je za Free Beacon kako bi se oteti zrakoplovi mogli upotrijebiti na dva načina za napade na države u sjevernoj Africi i na naftna polja u Saudijskoj Arabiji.
- Prvo, oteti zrakoplovi bi se mogli upotrijebiti kao 11. rujna, doslovno pretvarajući ih u precizno pogonjene projektile neizmjerne jačine. Druga taktika bi bila ta da teroristi koriste civilne oznake za obmanu. Tako bi se zrakoplove napunili naoružanim teroristima koje bi mogli prevoziti po lokalnim zračnim lukama koje su uvijek otvorene za putničke zrakoplove - rekao je Gorka.
Američki dužnosnici, inače, nisu javno potvrdili nestanak 11 putničkih zrakoplova, ali navodno rade na njihovom pronalasku.
(jutarnji.hr)

Američki dužnosnici izrazili su brigu zbog nestanka 11 putničkih zrakoplova u Libiji. Vjeruje se da su ih ukrali islamski militanti, pripadnici Libijske zore, nakon što su prošlog mjeseca zauzeli međunarodnu zračnu luku u Tripoliju. Sada se strahuje da bi ih mogli iskoristiti za terorističke napade u regiji.
U kabinetu predsjednika Baracka Obame svjesni su mogućnosti ponavljanje crnog scenarija na 13. obljetnicu napada na WTC, 11. rujna, pa upravo zbog toga u protekla dva tjedna upozoravaju na pogoršanje situacije u Libiji, piše Washington Free-Beacon.
- Nekoliko putničkih zrakoplova je nestalo u Libiji. 11. rujna smo doznali što se može dogoditi s otetim zrakoplovima - izjavio je neimenovani dužnosnik.
Ovaj datum za Amerikance ima dvostruko značenje. Osim što se tada obilježava napad na WTC, 11. rujna će se obilježiti u druga godišnjica napada na američku ambasadu u Benghaziju kada su poginula četiri američka državljana uključujući i veleposlanika Christophera Stevensa.
Marokanski vojni analitičar, Abderrahmane Mekkaui, rekao je za Al Jazeeru kako su zračnu luku u Tripoliju zauzeli pripadnici Maskiranih brigada, skupina koja je odgovorna za napad na američku ambasadu u Libiji prije dvije godine.
Mekkaui tvrdi kako postoje vjerodostojni obavještajni podaci prema kojima Maskirane brigade namjeravaju ukradene zrakoplove upotrijebiti za napad na zemlje Magreba i to na obljetnicu 11. rujna.
Stručnjak za protuterorizam Sebastian Gorka, izjavio je za Free Beacon kako bi se oteti zrakoplovi mogli upotrijebiti na dva načina za napade na države u sjevernoj Africi i na naftna polja u Saudijskoj Arabiji.
- Prvo, oteti zrakoplovi bi se mogli upotrijebiti kao 11. rujna, doslovno pretvarajući ih u precizno pogonjene projektile neizmjerne jačine. Druga taktika bi bila ta da teroristi koriste civilne oznake za obmanu. Tako bi se zrakoplove napunili naoružanim teroristima koje bi mogli prevoziti po lokalnim zračnim lukama koje su uvijek otvorene za putničke zrakoplove - rekao je Gorka.
Američki dužnosnici, inače, nisu javno potvrdili nestanak 11 putničkih zrakoplova, ali navodno rade na njihovom pronalasku.
(jutarnji.hr)
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14386 times
- Been thanked: 9957 times
Re: Amerikanci u strahu od novog 11. septembra
samo naprijed, prepadajte ionako isprepadan narod jos vise

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

ma daj. supljiraju zesce. amerikanci imaju tehniku da lociraju svakog mrava na svijetu i vide sta radi u svojoj kucici, a da lafo ne znaju gdje su "nestali" avioni. 

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
amerikanci u strahu?!
..koja glupost i manipulacija cijelog svijeta od kuboja
a sami napravili "11 sept"!

- Pasaga
- Hadžija
...to ti je ....bumerang.....camargue wrote:amerikanci u strahu?!..koja glupost i manipulacija cijelog svijeta od kuboja
![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Što su se ovi ušutili, nigdje ih nema.
Dugi niz godina su mi bili omiljena teroristička organizacija a sada moram za onaj ISIL šugavi navijati.

Dugi niz godina su mi bili omiljena teroristička organizacija a sada moram za onaj ISIL šugavi navijati.

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Em navijaš za Manchester utd. Zbilja ti nije lakoLebowski wrote:Što su se ovi ušutili, nigdje ih nema.
Dugi niz godina su mi bili omiljena teroristička organizacija a sada moram za onaj ISIL šugavi navijati.![]()

Habibti, ya nour el - ain... 

- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
dobili konkurenciju,,sad moraju da razmisle kako podjeliti plijen na vise sefova !
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Pasaga
- Hadžija
Pisao sam nedavno,ratovat ce dok bude u interesu Engleza....Salahuddin wrote:Calla, i jedni i drugi gadovi su kreirani od strane onih kojima ratovi tamo odgovaraju. Kada im ovaj ISIL vise ne bude potreban, zgazice ga za nekoliko dana.Calla wrote:dobili konkurenciju,,sad moraju da razmisle kako podjeliti plijen na vise sefova !
Ovi su ih samo iznajmili za potrebe Mosada...
Uskoro svi ce da presele u sehide,krece medjunarodna akcija....
Sda je pitanje...ima li Mosad moci da pokrije tu ostalu teritoriju.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40647 times
- Been thanked: 26983 times
Lebowski wrote:Što su se ovi ušutili, nigdje ih nema.
Dugi niz godina su mi bili omiljena teroristička organizacija a sada moram za onaj ISIL šugavi navijati.![]()

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40647 times
- Been thanked: 26983 times
Ovo danass su sve budaletine a Osama to nije bio

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"