znaci ti si Trotzki?laganini wrote:desničari su inače intelegentniji od ljevičara

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
znaci ti si Trotzki?laganini wrote:desničari su inače intelegentniji od ljevičara
Hajmo se malo poigrati desničarimalaganini wrote:desničari su inače intelegentniji od ljevičara
Brijem da su ti Ljudmila i Janez omiljeni u deželimrki62 wrote:Hajmo se malo poigrati desničarimalaganini wrote:desničari su inače intelegentniji od ljevičara![]()
Voliš desničare u Lijepoj našoj jel tako?
A da li voliš desničare izvan Lijepe naše?
Recimo da živiš u nekoj državi i tamo si osnovao obitelj, dobio si državljanstvo, imaš pravo na izbore i ideš na izbore pa za koga bi glasao u toj xy državi?!
Za one lijeve ili za desne stranke?
Ovako, ti uopšte nisi odgovorio na pitanjelaganini wrote:što ti je mrki 80 posto evrope vladaju desničarske a negdi se zovu i konzervativne stranke..ljevičari po pravilu u svakoj državi dođu na vlast nakon osam godina...jednostavno narod se zasiti...ali ne traju više od jednog mandata
Ljudmilu osobno poznajem i to u vrijeme Yu, dok je bila profesorica Slo. jezika a bio sam i kod nje kući, mlađa je od mene punu godinu dana i uopšte nije loša žena a odakle ona u NSi, to je već druga priča i mnogi ljevičari su u biti veći desničari od Novakove.storm wrote: Brijem da su ti Ljudmila i Janez omiljeni u deželi
Nisam rekao da je loša, samo mi se njena politička retorika ne sviđamrki62 wrote:Ljudmilu osobno poznajem i to u vrijeme Yu, dok je bila profesorica Slo. jezika a bio sam i kod nje kući, mlađa je od mene punu godinu dana i uopšte nije loša žena a odakle ona u NSi, to je već druga priča i mnogi ljevičari su u biti veći desničari od Novakove.storm wrote: Brijem da su ti Ljudmila i Janez omiljeni u deželi
Malo nas je al smo dobro raspoređenistorm wrote: Čak su u nekima i slažemo
Naravno... Meni je sajam pred nosom... Da maknemo cevape kod mice iz Leskovcamrki62 wrote:Malo nas je al smo dobro raspoređenistorm wrote: Čak su u nekima i slažemo![]()
Možda nekad i svratim u Celje, ako ne prije onda na sajam
Odosmo s Breivika na mićine delicijemrki62 wrote:Ima on i dobar prebranac
Zato sto to zakonski nije moguce. Lik je olicenje zla u osobi bistrog mozga. Najgori spoj. Tip je spremao svoju akciju godinama, ono bas kao u filmovima. Talibani se opasuju i finito. Ovaj je pucao do zadnjeg trenutka kad ga je policija okruzila. Onda fino odlozio oruzje, namjestio ruke i pustio da ga uhapse bez ikakvog pruzanja otpora. Sve skolski po pravilima. Tacno znao kako treba postupati s policijom.Sheval wrote:Koji taliban je ovaj retard.Zašto ne smrtna kazna za ovog nazovi čovjeka?