ja mislim da on hoce da dokaze mami, da ce njegov brak opstati i da je tu bolji od mene

Moderator: VIP
ja mislim da on hoce da dokaze mami, da ce njegov brak opstati i da je tu bolji od mene
Kad ga popusti, razumjeti ce bolje. Dobro si rekla, dzaba pokusavati, ali shvatit ce kad tad.Veca wrote: 24 Mar 2024, 20:25ja mislim da on hoce da dokaze mami, da ce njegov brak opstati i da je tu bolji od meneVenera wrote: 24 Mar 2024, 20:20
Ma razumijem, a vjerovatno je on sad u oblacima, mada bi te mogao saslušati....sin mi se skroz promijenio kako je u ovoj vezi, ne lici vise na se, boze na haijr i na dobro.
Joj sve mi je poznato iz prica drugih, ali jedino sam sigurna, iživljenost osobe ne garantira njenu vjernost u braku.Veca wrote: 24 Mar 2024, 20:35Venera wrote: 24 Mar 2024, 20:24
Ma razujmijem, samo to osvjescivanje bez naracije u vezi njegovih planova, onako, opcenito, kao dio savjeta. Majka si, znas bolje od mene.![]()
nasi razgovori su se desavali prije ove njegove veze, nije on neupucen, naglasav'o mi je da je on "zivio, im'o cura, stekao iskustva itd. kuzis?nasi sinovi, cim nadju ozbiljnu vezu, mame su suvisne i samo smetaju
...ma svasta tuj mame imaju da cuju, meni su oci iskakale od cuda, otkud to da ja cujem iz usta, svoga sina
nije to moglo iz neba doci
![]()
I to bi ti jos vise dosadilo.Bolje da te ona podjahkad nervira a i ti nju.Fuddo wrote: 24 Mar 2024, 19:40 Ja sam usao u brak zbog ljubavi i da morem guzit kad mi je cejf
Al brzo mi je sve dosadilo
Da sam znao, zivio bih u celibatu i drko na postere pameline
Venera wrote: 24 Mar 2024, 20:39Joj sve mi je poznato iz prica drugih, ali jedino sam sigurna, iživljenost osobe ne garantira njenu vjernost u braku.Veca wrote: 24 Mar 2024, 20:35
nasi razgovori su se desavali prije ove njegove veze, nije on neupucen, naglasav'o mi je da je on "zivio, im'o cura, stekao iskustva itd. kuzis?nasi sinovi, cim nadju ozbiljnu vezu, mame su suvisne i samo smetaju
...ma svasta tuj mame imaju da cuju, meni su oci iskakale od cuda, otkud to da ja cujem iz usta, svoga sina
nije to moglo iz neba doci
![]()
Nervira me sto puse u mene kad spavam
Navlazi mali prst i gurni joj u nozdrvu
Stavim barikade
Vazda joj reknem da se okrene i uvali mi supcinu da se trljam, lakse zaspem, u neka doba osjetim nesta mi kosu zanosi. Puse ko da joj zadnje. Tornado.
Em sam celav,ne cujem na jedno uho,imam devijaciju nosa vazda zacepljen…Znaci more puhat,hrkat,prdit…Nista ja.Ja sam san svake zene.Fuddo wrote: 24 Mar 2024, 21:03Vazda joj reknem da se okrene i uvali mi supcinu da se trljam, lakse zaspem, u neka doba osjetim nesta mi kosu zanosi. Puse ko da joj zadnje. Tornado.
Ustanem odem u drugu sobu, jebo ga spavaca nece ni spavaca ostat
Lako je havani, on ocelavio, ne osjeti nista, zapuhala mu nezapuhala
Braos bejb ti si opasna zverka, pusa
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], ElTriconi, Mutevelija and 6 guests