Nemam ja sarenih. Samo plave i providneArthur Dent wrote: 25 Mar 2024, 08:18hajde, daj da vidim sta imas! daj mi tu sarenu, ja cu tebi ove dvije plave. dobre su kad celo boli.![]()

Moderator: VIP
Nemam ja sarenih. Samo plave i providneArthur Dent wrote: 25 Mar 2024, 08:18hajde, daj da vidim sta imas! daj mi tu sarenu, ja cu tebi ove dvije plave. dobre su kad celo boli.![]()
ih, ko zna sta je za koju godinu. svakako razmisljam da bi trebali imati dojo u tuzli. evo vec mjesecima mi se to vrzma po glavi. i sin mi stalno spominje, govori, haj da otvorimo dojo u BiH, munta me stalno.Masamune wrote: 25 Mar 2024, 08:28Samo gurajte. Da si ovdje pa da za koju godinu curicu upišem kod tebe bilo bi dobro, al etArthur Dent wrote: 25 Mar 2024, 08:13
vjerujes da sam mislio na tebe. bio jedan sudija i gledam u lika i kontam, eh ovako izgleda chan san. ne znam otkud mi ta zamisao, al etsliko sam ga!
Mada bi joj i tata mogao pokazati bar osnove jer sam ispao iz fazona, ali nije to to![]()
zato imas kojekakvih bakterija, sta. bolje ista nego nista.spacebound wrote: 25 Mar 2024, 08:43Nemam ja sarenih. Samo plave i providneArthur Dent wrote: 25 Mar 2024, 08:18
hajde, daj da vidim sta imas! daj mi tu sarenu, ja cu tebi ove dvije plave. dobre su kad celo boli.![]()
![]()
Hocemo se corat
Moze. Imam jos jedan
oopsZanki wrote: 25 Mar 2024, 09:09 Ja san mu i kofi napravila i ne samo šta nie reka hvala neg je nie ni vidia![]()
Delta, nije Altaspacebound wrote: 24 Mar 2024, 09:45Lijepo biloDori wrote: 24 Mar 2024, 08:39 Jutro!![]()
Naspem kafu i napravi mi se “balončić”. I uzmem telefon da ga uslikam za Maju…Pogledam, dragi me gleda ono![]()
![]()
I ostavim telefon….Ko će mu objašnjavati![]()
Space, kako bi u B.Luci jučer? Jeste išli u Altu ili…? Pogodi šta sam pravila za rucak jučer![]()
Morgen!![]()
Ostali![]()
Kastel, Ferhadija, cevapi kod Muje, setnja, kafa u centru. Mislili u kino mozda, pa smo se predomislili. Danas idemo u Tuzlu gledat Dinu.
Kakva Alta u BL![]()
pa sad si bila, kad ope prije. otoječ, sto rekla tetka hanifa..Dori wrote: 25 Mar 2024, 10:15Delta, nije Altaspacebound wrote: 24 Mar 2024, 09:45
Lijepo biloKastel, Ferhadija, cevapi kod Muje, setnja, kafa u centru. Mislili u kino mozda, pa smo se predomislili. Danas idemo u Tuzlu gledat Dinu.
Kakva Alta u BL![]()
![]()
Pomjesala sve
![]()
Jutroooo!!!Ja na godišnjem
![]()
ooo edo ljudino. evo nesta kasljucam ko deduka kakav, ma nema nista vise od mene.
Idi biži goni što bi Fuddo rek'o ... kakvi halalit se ... mojne mi toga ... temperatura ti je dobra ... još malo pa radnaArthur Dent wrote: 25 Mar 2024, 10:52ooo edo ljudino. evo nesta kasljucam ko deduka kakav, ma nema nista vise od mene.gotovo je sve, doso da se halalimo. temperatura mi vec 36.9...
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests