Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Luna. wrote:uh ja htjela, a ono dugo traje... ma bjezi ba, bolje tih 40 minuta na sta drugo potrosit :lol
pa curo draga..to je maximum vremena.. Mislim to sluzi za provjeru IQ
Jel kuzis ?? ja bih mogao solidan rezultat napraviti za nekoliko minuta..
Probao sam vec... jbg... nije da se falim
ti su testovi netočan dokaz iq test možeš lahko prevarit.
iq se dokazuje u životu,po snalaženju,sposobnosti,pamećenju,prilagodbi.
npr američki john f kenedy nekad presjednik usa,imao je tek 100 iq to jedva seže normalu a bio
čovik presjednik.
hitler je visoko inteligentan,hitler imao iq 150 a bio šizofreničar i totalni ludak.
ja vam ne vjerujem u te teste na ovom prvi put imam oko 130-tak a ako zapamtiš gdje si kikso
poslje promjeniš i rješiš 100%.
pitanje mi jedno davno na um padne moj debeli hlade zašto ljudi rade
kim jong un wrote:ti su testovi netočan dokaz iq test možeš lahko prevarit.
iq se dokazuje u životu,po snalaženju,sposobnosti,pamećenju,prilagodbi.
npr američki john f kenedy nekad presjednik usa,imao je tek 100 iq to jedva seže normalu a bio
čovik presjednik.
hitler je visoko inteligentan,hitler imao iq 150 a bio šizofreničar i totalni ludak.
ja vam ne vjerujem u te teste na ovom prvi put imam oko 130-tak a ako zapamtiš gdje si kikso
poslje promjeniš i rješiš 100%.
E i mi smo u skoli tako resavali pa nas je bilo i genija.
Upravu si za ovo gore.
...bas si toliko pametna,da nemere izmjerit?! ...meni je moj od 90 i kusur,optimalan!
Jasta nego pametna, cuj puca komjuter, i na kraju mi pise ti si genije, samo ne razumijem onaj jezik sto na njemu pise. Ali kasike mi kazu da sam genije.
...bas si toliko pametna,da nemere izmjerit?! ...meni je moj od 90 i kusur,optimalan!
Jasta nego pametna, cuj puca komjuter, i na kraju mi pise ti si genije, samo ne razumijem onaj jezik sto na njemu pise. Ali kasike mi kazu da sam genije.
...daj i meni malo,uFati sevapa!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.