Zar ti ne vidis? Islamizacija u Bosni je dozivjela svoj maksimum ,vise ne ide ka tome vec deislamizacija.Postoji slicno u Turskoj, gdje pocetkom erodgana ih krenulo sad vec ode opet ka kemalizaciji.
Bosna je zesca jer kod nas si ljudi i u prosjeku sekularniji od turaka,ode i SDA s scene…nema vise selama javno itd
Sve to ide Lagano
Dobro rekoh u prvom postu. Tvrdnje pojedinaca na osnovu onoga sto pojedinac vidi ili zeli da vidi, bez ikakvih izvora, dokaza ili bilo cega.
Zar ti ne vidis? Islamizacija u Bosni je dozivjela svoj maksimum ,vise ne ide ka tome vec deislamizacija.Postoji slicno u Turskoj, gdje pocetkom erodgana ih krenulo sad vec ode opet ka kemalizaciji.
Bosna je zesca jer kod nas si ljudi i u prosjeku sekularniji od turaka,ode i SDA s scene…nema vise selama javno itd
Sve to ide Lagano
Dobro rekoh u prvom postu. Tvrdnje pojedinaca na osnovu onoga sto pojedinac vidi ili zeli da vidi, bez ikakvih izvora, dokaza ili bilo cega.
Trolerko
Ali clanak jeste odlican. Nije lako pisati javno o intrigantnim temama.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Samo prica jedne osobe iz mase ostalih. Licno iskustvo i nista više.
Apsolutno nebitno za cjelokupno jedno drustvo
Ovo je javno ispricana prica, ima mnogih koje nisu eksponirane javnosti. Znam dva primjera, ali nisu zavrsili u novinama.
Zasto tebi uopce smeta ovakav clanak?
Ima i drugih javnih ispricanih prica samo nisu tu na forumu pa o njima ne pricamo. Ima i onih koji se odlucuju za hidzab isto javno ispricanih ali eto mi baš o ovoj natezemo na forumu. Sve su te price, po vaznosti, iste.
Gdje pise da mi nešto smeta? Kakvi su to zakljucci tako ti boga
Samo se cudim situaciji da neko u ozbiljnim godinama jedan clanak o jednoj privatnoj stvari jedne osobe pokusava poturiti kao nešto relevantno i na osnovu toga donositi zakljucke za citavu jednu drzavu ili drustvo.
Ovo je javno ispricana prica, ima mnogih koje nisu eksponirane javnosti. Znam dva primjera, ali nisu zavrsili u novinama.
Zasto tebi uopce smeta ovakav clanak?
Ima i drugih javnih ispricanih prica samo nisu tu na forumu pa o njima ne pricamo. Ima i onih koji se odlucuju za hidzab isto javno ispricanih ali eto mi baš o ovoj natezemo na forumu. Sve su te price, po vaznosti, iste.
Samo se cudim situaciji da neko u ozbiljnim godinama jedan clanak o jednoj privatnoj stvari jedne osobe pokusava poturiti kao nešto relevantno i na osnovu toga donositi zakljucke za citavu jednu drzavu ili drustvo.
Malo ste se prešle smatrajuci sugovornike idioima
Zasto ovu pricu stavljas u irelevantnu kategoriju?
Malo ste se prešle smatrajuci sugovornike idioima
Zasto ovu pricu stavljas u irelevantnu kategoriju?
Zato sto bi bila bitnija prica o nekom pojedincu koji 10 dana nije imao stolicu
Skin wrote: 31 Mar 2024, 18:23
bukvalno je kao bilo koja druga prica ili tema i vijest na forumu
Jeste, jer nije doživjela traumu od strane bosanske porodice, ali znamo što se dešava u raznim stranim porodicama bliskog istoka koje zive u getoima EU.
pa zar mislis da je moguce razgovarati o dubini tog problema i o zenama koje to ne biraju svojom voljom? pusti neka bude samo jedna irelevantna prica o slobodi izbora...ko zna za sta je tema postavljena, ne da mi se ni kontati.
ja sam samo podijelila svoju obzervaciju, o onome sta hijab ne bi trebao predstavljati.